הראל סקעת הולך לאיבוד. זה ניכר ונשמע כך בשיריו השונים בשנה האחרונה שכללו אינספור נסיונות מוסיקליים שלא צלחו במיוחד ורק סימלו את היתקעותו המוסיקלית של סקעת שלא מצליח להמציא עצמו מחדש ולכפר על הפער שנוצר בינו לבין הכשרונות הצעירים ש"תפסו" לו את המקום.
השבוע הוציא את השיר החדש "אנחנו פה" אותו כתב והלחין עם אבי אוחיון ("דרך השלום") וניסה לקוות שרגאטון ים תיכוני יביא לו את הפריצה המחודשת המיוחלת, אך מלבד טקסט מצוין, הלחן די סטנדרטי ולא שונה מעוד מליון שירים אחרים באותו סגנון, מה גם שהסגנון החל לדעוך קמעה, אז כנראה שסקעת ייאלץ לחפש אסמכתא אחרת לכך שהוא והכשרון שלו עדיין פה.
"חשופה" הוא הסינגל החדש של היוצרת והזמרת חני דינור, שלאחרונה הוציאה את אלבומה החדש. השיר, המתחיל בנעימת אקורדיון מרגשת, הוא שיר בניחוח שנסון ארצישראלי נושן ומלטף עם קול חודר ונוגע של דינור הרק משתבחת עם השנים ומציגה לראווה את רבגוניותה מעוררת הסקרנות. את השיר כתב גל שריג והלחינה דינור.
יוצר וזמר הפולק-רוק הצעיר אלמוג אברהם, שחרר לאחרונה סינגל שני מתוך אלבום בכורה שבדרך – "לומר לך" אותו כתב והלחין אברהם בעצמו. בניגוד לשיר הראשון והתוסס, ב"לומר לך" הרגשתי את אברהם יותר סגור ופחות פתוח, יותר מופנם ופחות אנרגטי מה שמשפיע על ההנאה מהשיר ודי גורע. אברהם ללא ספק מוכשר, רק שאשמח לשמוע את הרגש שלו מתחבר היטב לטקסט והלחן שהוא שר.
"יהיה לנו הכל" הוא הסינגל החדש של היוצר והזמר רועי ידיד, שיר עם מוסר השכל ונעים לאוזן הממזג מזרח ומערב עם גוון קול מיוחד וכנה. השיר, קאנטרי ישראלי אותו כתב והלחין ישי ריבו המוערך הוא בדיוק מה שמתאים בימים אלו של חגים וחשבון נפש ונוסף לזאת, שיר אופטימי הנותן פרספקטיבה מעניינת ומיוחדת לאינטרפרטציות החיים. שימו אוזן.
שימו אוזן לבר גרופר, היוצר והזמר הצעיר ששחרר לאחרונה סינגל היפ הופ רית'ם אנד בלוזי מגניב וכייפי בשם "כבשת במבט" אותו כתב גרופר והלחין יחד עם ליאור חביב (שגם עיבד והפיק מוסיקלית) : שיר אהבה שובב וחצוף עם שיק מעניין וקליט.