סלבס ברשת- המתכון לשבת של פנינה רוזנבלום

השבוע בני הדייג מארח את האישה הראשונה של עולם העסקים והבידור הישראלי פנינה רוזנבלום.כבר שנים שפנינה רוזנבלום ידועה בקרב חוג חבריה כשפית מדופלמת שמכינה מנות טעימות שמשאירות את האורחים פעורי פה ואת הצלחת ריקה עם בקשות לתוספת…אז מה מנת הדגל שפנינה מכינה למשפחתה שהצליחה לגרום לבני להכין אותה למשפחתו?

עוף צלוי בתנור עם רוטב ״פנינה רוזנבלום״ ותפוחי אדמה קריספים.

לצערי לא זה חלום שלי להוציא סידרת רטבים לעוף והדברים נמצאים כרגע בפיתוח, אני רק יכולה לחשוף שיש ברוטב; דבש, שום, ג׳ינג׳ר, פלפל חריף ועוד כמה מרכיבים סודיים.

 

אז בנתיים קבלו מתכון לשבת מבני הדייג:

קרפצ’יו דג של בני

מצרכים:

  • פילה דג טרי, נקי מעור ועצמות
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, שמן זית ולימון

אופן ההכנה:

  • מניחים את הפילה על צלחת שטוחה
  • מצמידים ניילון נצמד על הפילה, לדפוק בעדינות עם פטיש שניצל או תחתית של כוס
  • לתבל לפי הטעם במלח, פלפל שחור, שמן זת ולימון
  • הצעה לקישוט: עלי כוסברה ולבבות של עגבניות שרי.

      בתאבון!
רשת המסעדות “בני הדייג” בבעלותו של איש העסקים בני רבה (כיום בן 63), קנתה ביושר את הפרסום והמוניטין שלה מאז פתח בני את המקום, בחלקו הדרומי של רציף ישן בנמל יפו, לפני כ-35 שנים ועד היום כאשר המסעדה פועלת בנמל תל-אביב האופנתי, טיילת ראשון-לציון, כפר-הים בחדרה, מרינה הרצלייה וטיילת נתניה (מלון איילנד) תוך שימת דגש לקו המנחה של הרשת ולמה שהישראלים אוהבים: שפע.

תגובות

להשאיר תגובה