קולקציית הקיץ החדשה של מותג האופנה האמריקאי TEJESTA , המיובאת על ידי קבוצת SHALDAG EYEWEARE מביאה איתה משקפי שמש ואופטיקה שהם הרבה יותר מאביזר – הם אמירה אופנתית מדויקת לעונה החמה של 2025.
אייל שני, מנכ"ל ובעלים קבוצת SHALDAG ציין: TEJESTA הוא לא עוד מותג – הוא סטייטמנט. קולקציית הקיץ מביאה איתה סגנון חד, עיצוב אינטיליגנטי ונוכחות בלתי מתפשרת. אנחנו שמחים להביא לקהל הישראלי מותג בוטיק איכותי שמחבר בין חדשנות, אומנות ויוקרה."

חברת קוסמן ביוטי קיבלה לראשונה את הזיכיון הבלעדי לייבוא ושיווק מותג בישום היוקרה 'רוז'ה גלה פריז'(Roger&Gallet) בישראל. לרגל כניסת המותג יעלה קמפיין סוישאל רחב היקף, בהשקעה של 400 אלף ₪, הכולל פרסום בדיגיטל, פעילות עם יוצרי תוכן, משפיענים ומובילי דעת קהל .

בצל המלחמה הלא פוסקת, הציג תיאטרון באר שבע, התיאטרון היחיד הממוקם בדרום, את המבחר שלו לעונת 25'-26'. בשילוב של מחזאות ישראלית חדשה לצד עיבודים של סרטים וסדרות למחזות. העונה הקרובה של תיאטרון באר שבע מתאפיינת בצמיחה מתוך משבר.בין ההצגות שיעלו: ההצגה "פינק ליידי", מחזה ישראלי חדש על פי תסריט מאת מינדי ארליך. המחזה נכתב על פי תסריט של מינדי ארליך, שגדלה בקהילה חרדית בירושלים והפך לסרט עטור שבחים ופרסים בבימוייו של ניר ברגמן. ההצגה מביאה לבמה קול נשי חרדי נדיר, וחושפת את המורכבות האנושית שמאחורי חומות השתיקה. מחזה מאת איה קפלן בבימויו של כפיר אזולאי בתפקיד הגברי הראשי אורי דב יוסף בלופרב, שגם משחק בסרט.
אל תדליקו לי נר, קומדיה פצועה, המבוססת על שיחות עם לוחמים ולוחמות בתהליך שיקום. מאת ובבימוי איה קפלן
עד הלידה זה יעבור, קומדיה ישראלית שנכתבה ע"י רועי צדוק, על כל מה שאנחנו מוכנים לעבור כדי להביא ילד לעולם בבימויה של שיר גולדברג.
קרולין יעקב (41), תושבת באר יעקב ואם לשני ילדים,מונתה לסמנכ”לית השיווק של “אוואטר” – מותג רכב חשמלי פרמיום שיושק בקרוב בישראל תחת קבוצת אלבר. קרולין תמשיך במקביל לכהן כמנהלת אגף השיווק של קבוצת אלבר – אחת החברות המובילות והוותיקות בענף הרכב בישראל – תפקיד בו היא משמשת בשלוש השנים האחרונות.

לרגל השקת קולקציית הקיץ החדשה והפתיחה המחודשת של סניף פנדורה באילת, המריאו פרזנטוריות המותג דנית גרינברג וספיר אביסרור לצד יוצרות התוכן של המותג עמית קבילי, מאיה אבירעם, מור סויד ועפרי רבן בטיסה פרטית ומפנקת ליום חווייתי בעיר הדרומית.המטוס הפרטי מותג כולו בלוגו המותג מבחוץ ומבפנים, עם מגוון מרצ'נדייס ממותגים ומפנקים

מיקי ענבר, סמנכ"לית השיווק של אתר החרמון, ביקרה בבוסתן אלרום לחווית קטיף עצמי של דובדבנים כחלק משיתוף פעולה עסקי בין אתר החרמון לתיירות אלרום. במהלך הביקור נפגשה עם שמעון מיכאל וגל פיטוסי מתיירות אל-רום במטרה לחזק את התיירות בצפון הגולן. ממטע הדובדבנים הגבוהה בארץ להר הגבוהה במדינה.

השחקן והקומיקאי משה אשכנזי הגיע עם קאסט תיאטרון חיפה להצגה "לשחרר את נחמה", ובחר לנצל את הסופ"ש יחד עם משפחתו, באווירה מדברית בתדר מלון עין גדי.

השבוע, התקיימו צילומי הדרופ החדש לקולקציית הקיץ של אורבניקה באיחוד משפחתי ומרגש של המשפחה הכי מדוברת – בן אל תבורי, אורטל עמר ובנם תו. הקולקציה החדשה שיוצאת בימים אלו לחנויות כוללת בתוכה בגדי ים קולקציית להקות וקולקציית אקטיב במגוון גזרות.
מיכל ינאי לוהקה למחזמר "הלב" מאת אסף לוין וירון כפכפי בהפקתו של בר קדמי שיעלה בחג החנוכה הקרוב. ינאי תגלם את אנה, אמא של מרקו ובימים אלה נערכים האודישנים לחיפוש אחר הילדים שיגלמו את דמותו של מרקו. מיכל ינאי: "מתרגשת לצאת למסע בעקבות הלב ולקחת חלק בקלאסיקה שכולנו גדלנו עליה"

השבוע נפתחה התערוכה ״בין תפר למכחול״, של המעצב גדעון אוברזון בחסות יקב טפרברג, המציינת רגע ייחודי בקריירה של יוצר שמבקש להתבונן מחדש בעבודתו, הפעם לא רק דרך הבגד, אלא דרך המבט, הזיכרון והצבע.לארוע הפתיחה המרגש שמוטי רייפ הזמין הגיעו כל צמרת בכירי ומעצבי האופנה לדורותיהם ובינהם: יובל כספין, רזיאלה גרשון, ששון קדם, בטי רוקאווי, רוית אסף, דורית ילינק, אילן באז׳ה, סמדר גנזי שהגיעה עם כל פמליית הדוגמניות שמייצגת, ענת חפץ, כל שבט משפחת אוברזון , אנשי עסקים ובהם גליה מאור, רויטל סוויד, רג׳ין גנזי, שירה דווידי, מוטי ושרה טפרברג ועוד.
מי שצפה אמש בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב – וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUBA שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק.

אחווה סיטבון נבחרה לשגרירת מותג ההלבשה התחתונה הבינלאומי Triumph – ומככבת בקמפיין חדש לרגל השקת החזייה המהפכנית

הכוכבת ההוליוודית גל גדות והמפיק האמריקאי לורנס בנדר יהיו אורחי הכבוד בפסטיבל הקולנוע הבינלאומי ירושלים ה-42- גדות תקבל אות הוקרה על תרומתה לעולם הקולנוע הבינלאומי והצלחתה המרשימה לאורך שני עשורים של עשייה. האות יוענק לגדות בערב הפתיחה של הפסטיבל אשר יתקיים בבריכת הסולטן ב-17 ביולי תחת כיפת השמיים, אל מול קהל של 6,000 צופים ואורחים.

דרור אוהב ציון, מנכ"ל דרא שיווק נדל"ן,הודיע על מינויה של שרון רייך בר-מנשה לתפקיד מנהלת חטיבה בחברת דרא. שרון רייך בר-מנשה, בעלת כ-14 שנות ניסיון בתחום השיווק והמכירות בענף הנדל"ן מונתה למנהלת חטיבה בחברת דרא שיווק נדל"ן
יונתן אביטל מונה למנהל הקבלה של המלון וולדורף אסטוריה.אביטל (41), מגיע לתפקיד עם ניסיון של למעלה מעשור במלונאות. יונתן עבד במלון נורמן, ובהמשך במלונות בוטיק בתפקידים של מנהל תפעול, מנהל קבלה ושרות לאורח ומנכ"ל.

רולדין', פותחת בימים אלו מחדש את סניף קריית שמונה, שנסגר מאז תחילת המלחמה והוראת הפינוי של העיר. הסניף, שנמצא בלב העיר, עבר שיפוץ מקיף וריענון לקראת פתיחתו המחודשת, לצד הכשרה מחודשת של העובדים בסניפי 'רולדין' ברחבי הארץ.הסניף משתרע על שטח של כ-160 מ"ר וכולל 30 מקומות ישיבה בתוך החנות, לצד 40 מקומות ישיבה נוספים בחצר מטופחת ונעימה.

אורטל אלון, מנכ"לית ARGANIA Group הודיעה על מינויו של גיל אוקנין לתפקיד סמנכ"ל השיווק של הקבוצה

ריטה תורג'מן מונתה לסמנכ"לית תכנון בחברת הנדל"ן פרשקובסקי השקעות ובנין.במסגרת תפקידה, תורג'מן תוביל ותרכז את תחום התכנון והרישוי של הפרויקטים בחברה, תוך מתן דגש על פיתוח מתחמי מגורים חדשים, מרכזי תעסוקה ומסחר, קידום תוכניות סטטוטוריות ושמירה על סטנדרטים גבוהים של תכנון אדריכלי.

בנק הפועלים ורשת מרכזי הצעירים בישראל מכריזים על קהילUP 2025 – תחרות לעידוד יזמות ומעורבות חברתית לוקאלית בקרב צעירות וצעירים בשיתוף 180 מרכזי צעירים ורשויות מקומיות ברחבי הארץ
חברי מועדון "ביחד בשבילך" מילאו את אולם תיאטרון הבימה, במסגרת ערב סגור של ההצגה המדוברת "פריסילה מלכת המדבר" – אחת ההצגות החמות של העונה.
בין הנוכחים: מנכ"ל המועדון איל קרוליצקי. יו"ר ההסתדרות ארנון בר-דוד ורעייתו הילה קניסטר בר-דוד.

אורחי מלון נוף גינוסר שעל שפת הכנרת הופתעו לגלות את הקומיקאי והשחקן ליאור כלפון משוטט ברחבי המלון כשהוא צועק שוב ושוב למצלמה: " איפה את?!"לא, לא מדובר בפרק חדש של "רמזור" – אלא במחווה רומנטית ומרגשת במיוחד.מבדיקה שערכנו, כלפון הגיע למלון נוף גינוסר הקסום יחד עם רעייתו רויטל לרגל חגיגות יום הנישואין. לכבוד המאורע, הוא החליט להפתיע אותה עם סרטון מיוחד שצולם במקומות שונים במלון על המדשאות מסביב ועל סירת מרוץ בכנרת.

על רקע המלחמה והמצב הביטחוני, ולאחר שנה וחצי מאתגרות למשק החלב ולחקלאות המקומית קיימה חברת שטראוס אירוע הוקרה חגיגי ליצרני החלב ולאקוסיסטם היצרני, בסמוך למחלבת שטראוס ולעבודת הרפתות שבאזור הצפון. באירוע השתתפו כ-200 אורחים מרחבי ענף החלב, ביניהם רפתנים, וטרינרים, תזונאים, נציגי מועצת החלב, התאחדות יצרני החלב ונציגי שטראוס, ובראשם ורענן קובלסקי, מנכ"ל שטראוס ישראל ואריאלה שיפנבאור וייס, מנכ"לית מחלבות שטראוס.
כ-120 דיירי המחלקות הסיעודיות ובני משפחותיהם בפאלאס מדיקל ת"א חגגו את פתיחת קיץ 2025 בחגיגה יוונית עם מוזיקה ומטעמי המטבח היווני והרבה שמחה בלב. 
רשת מדיקה, מהחברות המובילות בישראל בתחום הרפואה הפרטית, מודיעה על שורה של מינויים בכירים. סבב המינויים מתרחש בעקבות הרחבת רשת מדיקה עם רכישת בית חולים רפאל ופתיחת מעבדה פתולוגית מתקדמת.
זיו ביטון מונה למנכ"ל בית החולים מדיקה אלישע בחיפה,ד"ר צחי פיינה מונה למנכ"ל מדיקה לאב ואימג'ינג – מעבדה פתולוגית דיגיטלית מתקדמת וחברת דימות מהחדשניות בישראל, חן פורמן מונה לסמנכ"ל שיווק ופיתוח עסקי של רשת מדיקה וזיו רונן מונה למנכ"ל המרכז הרפואי מדיקה RMC בעפולה – מרכז הכולל חדרי ניתוח, ייעוץמומחים ומכונים מקצועיים.

משרד יחסי הציבור מרום תקשורת ממשיך להתרחב, וזכה לאחרונה בארבעה תקציבי יח"צ חדשים: רמי לוי נדל"ן – פרויקט VISION, עיריית רמלה, קניון מבשרת, ומיזם My Tree in Israel.

בברכת נשיא המדינה יצחק הרצוג, קיבלה בתאל גרבי, מנכ"לית עמותת ערכים בספורט ומנהלת יוזמות בית הנשיא בספורט, אות מופת על עשייה חברתית, על הקמה והובלת מיזם ייחודי וקידום שינוי חברתי באמצעות ספורט. הפרס ניתן בשיתוף המועצה הישראלית להתנדבות, במעמד המפכ"ל דניאל לוי, מבקר המדינה מתניהו אנגלמן ואלוף במיל' עוזי דיין. הנשיא הרצוג בירך: "בתאל פועלת יחד עם בית הנשיא יום ולילה ליצירת חוסן חברתי דרך הספורט".

בהשקעה של למעלה ממיליון שקלים : נפתח המחזור השלישי של מיזם הראשון מסוגו בישראל של קניוני עזריאלי, Azrieli Pop Up Academy, אקדמיה לקמעונאות אופליין למותגי אונליין נפתח עם נבחרת מותגים חדשה ומעניינת במיוחד."הסטודנטים" הינם בעלי מותגי אונליין שרוצים לעשות את הצעד הראשון לעולם הפיזי של הקמעונאות. ביניהם: הפשוטע, ליבר בלילתי, איתי בצלאלי, רינה מצליח, לירן גושן ועוד.

רופאי לאומית זכו בתואר "הרופא המסור של המדינה לשנת 2024": ד"ר טל גרנדר וד"ר איגור סולודקין הם שני הרופאים המומחים מלאומית שירותי בריאות אשר זכו בתואר הנחשק "הרופא המסור של המדינה לשנת 2024", במסגרת התחרות השנתית של "קרן דניאלי" הנערכת מידי שנה בשנה.

כחלק מהחזרה לשגרה בצפון, הגיעו תחיה ומנחם הורביץ לביקור באתר ראש הנקרה, לטובת צילום כתבה על מצב התיירות עם החזרה לשגרה בצפון. אתר התיירות נפתח למבקרים וזה הזמן לחזק את העסקים בצפון ולחזור לאתרים המרהיבים ולטבע העוצמתי. ליהנות מהנוף, מהאוויר ומהיופי של הנקרות בנקודה הכי צפונית על חופי ישראל!

השף הישראלי המוערך אוהד אמזלג אשר קיבל בפריז את המלצת מדריך מישלן על מסעדתו "גפן", עוזב אותה לטובת התפקיד הנחשק כשף הראשי של קבוצת מלונות היוקרה הצרפתית La CLE group

קניון עזריאלי חולון – קניון העיר – ממשיך לחזק את מעמדו כמרכז קניות עדכני, מגוון ומתחדש, עם פתיחתה המחודשת של חנות אופטיקה הלפרין, לאחר שיפוץ מקיף וריענון כולל של הסניף.אירוע הפתיחה החגיגי התקיים ביום רביעי, בנוכחות בכירות מענף הקמעונאות והאופטיקה:חיה הלפרין, מנכ"לית ובעלים של רשת אופטיקה הלפרין, טלי קינג, מנהלת הרשת ומימי מור, מנכ"לית קניון עזריאלי חולון.

קבוצת SQLink מודיעה על רכישת השליטה בחברת MADSEC, מהחברות הבולטות בישראל בשירותי ייעוץ ופרויקטים בתחום הסייבר, תוך התמקדות במבדקי חדירה וסקרי סיכונים טכנולוגיים, לפי שווי של 12 מיליון ₪.

פזית גרפינקל, המשנה למנכ"ל והממונה על החטיבה הקמעונאית בבנק הפועלים ואיילת יסעור, מנהלת בנקאות פלטינום בבנק אירחו את לקוחות הבנק לאירוע מיוחד במוזיאון תל אביב לאמנות.

שלומי טחן, מנכ"ל מלונות דן מכריז על סבב מינויים במלונות הרשת. במסגרת המהלך, מתן לרנר, שכיהן עד כה כמנכ"ל דן קיסריה ריזורט ודן אכדיה ריזורט, מונה לתפקיד מנכ"ל מלון "המלך דוד" ירושלים.
אילן בן חקון, שכיהן עד כה כמנכ"ל מלונות דן תל אביב ומלון Link Hotel&Hub, מונה למנכ"ל דן אכדיה ריזורט בהרצליה
בן ינובר, שכיהן עד כה כמנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ונצרת ומנכ"ל דן כרמל, מונה למנכ"ל מלונות דן תל אביב ומלון Link Hotel&Hub
אלירן דאר, שכיהן עד כה כמנהל דן קיסריה ריזורט, מונה למנכ"ל דן קיסריה ריזורט ויחליף בתפקידו את מתן לרנר.
יניב שביט חוזר למלונות דן ומונה למנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ונצרת ומנכ"ל דן כרמל ויחליף בתפקידו את בן ינובר.

סדה סדי מונתה לתפקיד מנהלת פרויקטים בקבוצת דיזנהאוז, חברת התיירות של ישראל והמובילה בענף הנסיעות העסקיות. לסדי ניסיון עשיר ועמוק בענף התיירות והתעופה, הכולל התמחות מקיפה בניהול מערכות, פיתוח קשרים בינלאומיים ויישום פתרונות שירות מתקדמים.

TSG- חברה המתמחה בפיתוח פתרונות טכנולוגיים מתקדמים למערכות ביטחוניות ואזרחיות, שמחה להודיע על מינויים אסטרטגיים חדשים כחלק מהאסטרטגיה שלה להתרחבות ולצמיחה בשוק המקומי והבינלאומי. החברה ממנה את מיה שנור לסמנכ"לית תכנון את גרשון זלוטניק לסמנכ"ל מכירות.

מינויים חדשים בקבוצת "מכשירי תנועה": אביעד כהן מונה למנהל מותג צ'אנגן בקבוצת "מכשירי תנועה", ערן בר מונה למנהל מותג סוזוקי בקבוצת "מכשירי תנועה".

חב' יכין משיקה קמפיין תקשורתי לקטגוריית העגבניות שהינה קטגוריית הליבה של יכין שאותה הוא מוביל לאורך השנים. בקמפיין הפרסום יככב השף המוביל ברק יחזקאלי.

לראשונה נערך ביום שישי אירוע אליפות ישראל לכושר קרבי בהשתתפות כ-500 מועמדים/ת לגיוס לזכרו של סרן עדן פרוביזור הי"ד.

חברת הבינה המלאכותית AI21 אירחה במשרדיה את תלמידי ותלמידות החוג לבינה מלאכותית של מכון אריקה לנדאו לילדים מצטיינים מחוננים.המפגש חיבר בין שניים מהכוחות המרכזיים שמעצבים את פני העתיד של ישראל: הדור הצעיר והבינה המלאכותית.

השחקנית ענבל גלאם, המוכרת לקהל הרחב כדמותה של אירמה מהסדרות "שנות ה־80" ו"שנות ה־90", נכנסת לתפקיד הראשי בסרט ״החתונה: ההילולה 2״ סרט ההמשך של שובר הקופות שכבש את הקהל הישראלי. בערב הפרמיירה החגיגי שנערך בסינמה סיטי גלילות, הפתיעה ענבל כשהגיעה לבושה בשמלת כלה לבנה בעיצובו של מעצב האופנה המוביל ׳דרור קונטנטו׳, עם זר פרחים צהובים כסמל להזדהות עם החטופים. במהלך האירוע הכריזה גלאם שהיא פתוחה לאהבה ומחפשת את האחד. ההגעה לפרמיירה בשמלת כלה היא לא גימיק, אלא רגע משמעותי עבורה של סגירת מעגל, שילוב בין תפקיד, תקווה מעבר לתסריט.

לרגל חודש שבוע הספר בעזריאלי תל אביב: “חטוף” מאת אלי שרעבי חוזר למכירה ייעודית ולמפגש מרגש עם המחבר. לאחר שהפך לסולד אאוט עם השקתו הראשונה, הספר המדובר “חטוף” מאת אלי שרעבי חוזר ולשלושה ימים בלבד ויימכר בעמדה ייעודית בקניון עזריאלי תל אביב, במסגרת חודש הספר.החל מיום ראשון, 15.6, ועד יום שני, 17.6, תוצב עמדה מיוחדת בקומה 1 (מול עמדת השירות), וביום ראשון בשעה 12:00 יגיע אלי שרעבי עצמו למפגש אישי עם הקוראים ולחתימות על עותקים.150 המבקרים הראשונים יקבלו עותק מתנה ובנוסף הטבה מיוחדת ללובשי מדים: עותק ב־49.90 ₪ בלבד (במקום 80 ₪) בהצגת חוגר.

אירוע חגיגי נערך בלופט תל-אביבי טרנדי, לרגל השקת המוצר החדשני 'מדבקות פצעונים' (Pimple patch) של מותג הטיפוח הבינלאומי, גרנייה.אורחת הכבוד הייתה שגרירת המותג בישראל השחקנית מגי אזרזר .עוד בלט בנוכחותו באירוע, היוצר והכוכב העולה שחר טבוך, כוכב 'רוקדים עם כוכבים', שמשתתף בקמפיין 'מדבקות הפצעונים' ואף הקליט סאונד וריקוד טיקטוק תחת המסר "אל תפוצצו – תדביקו". בין חברי ההנהלה הבכירה שהגיעו לפרגן לצמד: אילן נקש- מנכ"ל חטיבת מוצרי הצריכה בלוריאל ישראל ונטע קרצו נייגר מנהלת תקשורת ומשפענים לוריאל ישראל.

כ-2,600 איש השתתפו ב- Agentforce World Tour TLV, האירוע השנתי של סיילספורס בישראל. השנה האירוע היה בסימן סוכני AI אוטונומיים וכיצד העולם העסקי יושפע משילובם בארגון. האירוע כלל עשרות סשנים מגוונים, סדנאות וביתנים בהם הוצגו הטכנולוגיות החדשות לעסקים, כמו גם הטרנדים העדכניים הנוגעים לAgentforce- וסוכני בינה מלאכותית והשפעתם על עולם השיווק והמכירות, הקמעונאות, השירות והעבודה.

השבוע התקיים ערב יוצא דופן במוזיאון תל אביב לאמנות בשיתוף קהילת שבט הנובה, אשר כלל פתיחת תערוכה מרגשת לצד מופע ייחודי "אנדרטה בתנועה' מאות אנשים הגיעו לחלוק כבוד, להזדהות ולהתרגש מערב שכולו הוקדש לזיכרון, תקווה וריפוי – באמצעות אמנות.בחלקו הראשון של הערב נפתחה תערוכה של כ-40 יצירות אמנות שנוצרו על ידי שורדי מסיבת נובה ובני משפחות שכולות. את התערוכה אצרה אורית לוטרינגר, ובניהולה האמנותי של שני זילברשטיין, מנהלת תחום התרבות בעמותת שבט הנובה.

קבוצת לוריאל ישראל תעניק חסות בלעדית לקונצרט הגאווה של עופר ניסים בפארק הירקון במסגרת זו תקים 4 מתחמי פופ-אפ של מותגים מובילים: איב סן לורן, מייבלין ניו יורק, לוריאל פרופסיונל וקיל’ס שיעניקו חוויה אינטראקטיבית, ייעודית וייחודית,הכוללת פעילויות, חשיפת מוצרים, והטבות בלעדיות למבקרי האירוע.קונצרט הגאווה של עופר ניסים יתקיים ביום שבת, ה-14 ביוני, בפארק הירקון.

השבוע נערך אירוע חגיגי לכבוד יום הולדתה ה-39 של ניקול ראידמן ולהשקת חנות הפופ אפ הראשונה מסוגה בעולם של מותג הלייף סטייל הבינלאומי NO1BETTER בבעלותה, בקניון עופר רמת אביב.לרגל האירוע קניון עופר רמת אביב הפך למסיבה ענק לכלל מבקרי הקניון, אליה הזמינה ראידמן את כל עם ישראל לחגוג עמה באמצעות הרשתות החברתיות.
הדוגמנית ליה שון הצטלמה לקמפיין הקיץ 2025 של רשת הנעליים WeShoes. הקמפיין צולם באי היווני קורפו בהפקה מושקעת ומציג את קולקציית הקיץ החדשה של המותג, המשלבת בין טרנדים עכשוויים, צבעוניות ונוחות מקסימלית – בדיוק כמו שהקיץ הישראלי דורש.

גיא פינס, רעייתו רותי רודנר והילדים, בילו בגליל ובגולן, עשו טיול ג'יפים שהסתיים בקטיף עצמי של דובדבנים, והיו בין המבקרים הראשונים לפתוח את יומה הראשון של עונת הקטיף העצמי בבוסתן 'בראשית' בעין זיוון, בהדרכת עופר חיות מנכ"ל תיירות עין זיוון. פינס נפעם משפע הפרי, קטף וטעם והמליץ בחום להצפין לרמת הגולן וליהנות מחוויית קטיף באווירה חקלאית.








