במעמד ראש עיריית בני ברק הרב חנוך זייברט, מנכ"לית קבוצת תיגבור אורית בנבנישתי, מנכ"ל חברת מהלב אוהד ברמן ובכירים נוספים מהקבוצה חנכה קבוצת תיגבור את משכנם החדש של חברת מהלב וחברת Step-Hear, חברות מובילות בישראל במגוון תחומי הנגישות עבור אנשים עם מוגבלות.במשרד החדש, ברחוב בן גוריון 11 בבני ברק אשר נבנה על שטח של כ-200 מ"ר, יוענקו שירותי ייעוץ בנושא נגישות, התאמת ציוד ומכירה של אביזרים לאנשים עם מוגבלויות. כמו כן, יינתנו שירותי ייעוץ, תכנון וביצוע בתחום הנגישות לחברות, עיריות וגופים ממשלתיים.

יוסי כהן מנכ"ל ZER4U  משיק בישראל שני מותגי אלכוהול מאירלנד במסיבת קיץ. לרגל השקה בישראל למותגי האלכוהול, וויסקי, ג'ין וודקה האירים "BLACKWATER" ו-"Clonakilty" נערכה מסיבת ZER4U Summer Drinks בחדרפרטי בבית פנורמה בתל אביב. מאות חובבי וויסקי הגיעו לטעום ולהתרשם מהטעמים החדשים של המותגים שהגיעו לישראל מאירלנד וניתן יהיה להשיג בבלעדיות ברשת ZER4U.

שיתוף פעולה של פיני גורביץ מנכ"ל חב' יכין עם 7 חקלאים מאזור עוטף עזה שמגדלים ירקות מובחרים הביא לכניסה ראשונה של חברת יכין הפועלת למעלה מ-90 שנה לייצר לראשונה סדרת מוצרי ירקות קפואים.

מוטי רייך חגג יום הולדת 60 בעיניים דומעות מאושר והתרגשות במהלך כל הערב , עם כל המשפחה האהובה שלו, הפתעות , וברכות שלא השאירו אף עין יבשה ובמסר של תקווה, אמונה וכ״כ הרבה אהבהבאירוע הרימו כוסות של יין טפרברג. הגיעו, חגגו, התרגשו ובכו לכבודו וריטה, גלית גוטמן ויגאל אהובי, מלי ושמעון גרשון, אייל וולדמן, רון ויעל חולדאי , מורן אטיאס, אורנה דץ, ריטה, צביקה וליאת הדר, טובהל׳ה ונעמה חסין, ליאורה עופר, גיא פינס ורותי רודנר שהגיעו ישר משדה התעופה לאחר חופשה במקסיקו, סמדר גנזי, לאה שנירר, תקווה גדעון, ליאור מילר ועוד.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

רשת הטיפוח והביוטי APRIL השיקה חנות בעיצוב יוקרתי בקניון הגדול בפתח תקווה ולרגל המאורע השיקו גם בהזדמנות זו את הניחוח החדש NEO מבית הבישום INITIO, מותג הבוטיק הפריזאי הנחשק בעולם. באירוע גזירת הסרט נכחו בין השאר ארז חלבי, מנכ"ל רשת אפריל, מירב אליהו, סמנכ"לית השיווק והסחר של רשת אפריל, נעמי סימן טוב, מנכ"לית עופר הקניון הגדול ועומר אוגולניק מנכ"ל קניוני עופר. החנות משתרעת על שטח של 150 מ"ר בקומה הראשונה והמרכזית של הקניון, והיקף ההשקעה בה נאמד בכ-2 מיליון שקל. החנות היא הגדולה והחדשנית ביותר מתוך 44 סניפי הרשת, ועומדת בקו אחד עם חנויות הבישום והביוטי המובילות בעולם.בתמונה מימין לשמאל: נעמי סימן טוב, מנכ"לית עופר הקניון הגדול, מירב אליהו, סמנכ"לית השיווק והסחר של רשת אפריל, ארז חלבי, מנכ"ל רשת אפריל ועומר אוגולניק מנכ"ל קניוני עופר.

מתנדבי "כנפיים של זהב" השכימו ביום חמישי בבוקר כדי לנסוע למטה החטופים בתל אביב ולסייע באריזת "מארזים של תקווה" מארזי השי לראש השנה כללו יין, דבש, סיכות חטופים וגלויות מעוצבות. לאחר האריזה יוצעו המארזים למכירה וכל ההכנסות יתרמו למען מימון פעילות המטה. תוך כדי האריזה שוחחו המתנדבים עם הפעילים המרכזיים במטה המשפחות והביעו משאלה לחזרת כול החטופים במהרה.

רשת הממתקים המובילה בישראל, "סוויטיים", ציינה חמש שנים לסניף עזריאלי תל אביב באירוע מרהיב. במסגרת החגיגות, הושק לראשונה בישראל "השוקולד מדובאי" שכבש את הרשתות החברתיות ברחבי העולם.האירוע החגיגי משך אליו מאות אוהבי ממתקים וחובבי טרנדים קולינריים, שנהנו מהצצה ראשונה למוצר החדש והמלהיב, לצד פעילויות גלגל פרסים, עמדות צילום, טעימות מיוחדות עם כוכבי הרשת: אופק מזרחי, גלגול ועומרי מילנסקי והפתעות נוספות שהכינו ברשת לכבוד המאורע.

השחקנית, הזמרת והאמא הטריה אליאנה תדהר, בצילומי קמפיין החורף לדלתא, כחצי שנה לאחר לידת בנם הבכור שלה ושל לי בירן, נבו.על סט הצילומים סיפרה אליאנה, על החוויה שלה כאמא טרייה, על השגרה החדשה וכיצד משלבת בין הקריירה לחיי האמהות. לסט הצילומים הגיעה אליאנה עם נבו.

קבוצת מלם תים ממשיכה במסורת וגם השנה מספקת לילדי העובדים, הגדולים והקטנים, שלל פעילויות מהנות ומושקעות במהלך החופש הגדול, אשר מסתיים בימים אלה ומן הצד השני – גם ההורים זכו לטיפים למכביר באשר להתנהלות שלהם מול הילדים בתקופה מאתגרת זו.גולת הכותרת היתה קייטנת הקיץ שכללה ימי כיף מרוכזים ומלאים לילדים בגילאי 5-12, אשר תוכננו ואורגנו על ידי חברת הפקה מקצועית, עם מפעיל שלא השאיר לילדים רגע דל. בין הפעילויות: לייזר טאג, הפנינג משחקי שולחן, סדנאות לגו ויצירה, פעילויות ספורט וריקוד, מופעי קסמים, הופעות, סרטים, ארוחות בוקר וצהריים והרבה חוויות.

חברת אקווה סקיוריטי הישראלית, המובילה בתחום אבטחת סביבות ענן, אירחה במשרדיה ברמת גן כ-60 ילדים של עובדי החברה ליום כיף חווייתי. את היום הילדים החלו בארוחת בוקר בריאה ומפנקת, לאחר מכן השתתפו במופע וסדנה מעשירים של ד"ר מולקולה ונהנו מהקרנת סרט ביחד עם נשנושים טעימים. במהלך היום, הילדים סיירו במקום העבודה של הוריהם, פגשו ילדים נוספים, יצרו קשרים ושיחקו יחד בכל רחבי המשרד, שהיה מלא במשחקים וערכות יצירה. בנוסף לכך, ערכות ציוד ממותגות הוענקו לכל ילדי העובדים העולים לכיתה א'.

נעם וימן, יו"ר דיפלומט אחזקות, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה, הניחו אבן פינה למרכז הלוגיסטי החדש של קבוצת דיפלומט בפארק העסקים החכם קיסריה.המרלו"ג החדש שישתרע על פני שטח של כ-80,000 מ"ר ויהיה מהגדולים והמתקדמים במזרח התיכון, יוקם ע"י החברה לנכסי קיסריה אדמונד דה בנימין דה רוטשילד 'בהתאמה מלאה' לצרכי קבוצת דיפלומט, בהשקעה משותפת של יותר מ-800 מיליון ש"ח.את הליווי הפיננסי ומימון ההקמה לפרויקט הענק תעניק חטיבת ההשקעות של חברת הראל ביטוח ופיננסים.בטקס נכחו גם בעלי דיפלומט, ביניהם נציגי משפחת מנדל, חברי דירקטוריון דיפלומט, ירון בלום, מנכ"ל קבוצת דיפלומט, יוסי חורב, מנכ"ל דיפלומט ישראל, צביקה ריצ'ולסקי, סמנכ"ל הכספים של הקבוצה, יצחק טוויל, מנהל אגף אשראי ונדל"ן בחטיבת ההשקעות של חברת הראל ביטוח ופיננסים, רן אלישע, סמנכ"ל החברה לנכסי קיסריה, שאולי אלסברג, סמנכ"ל הנדסה, ומנהלים בכירים נוספים של החברות השותפות פרויקט.

טמבור, הפועלת ומלווה את בניית הארץ כבר למעלה מ-87 שנים ואחת החברות הישראליות הגדולות והוותיקות במשק, עולה בקמפיין ייחודי המפרגן לתעשייה הישראלית ולמותגים שמייצרים כחול לבן.הקמפיין, יספר את סיפור הישראליות דרך צבע וחיבור לתחושת השייכות הקולקטיבית. סיפור של ישראליות, הפעם דרך הגאווה המשותפת שלנו בתעשייה הישראלית – חיבור משמעותי, שורשי ורגשי.

אסף גרניט, השף הישראלי המצליח בארץ ובעולם, נצפה השבוע בפתח תקווה ברחוב גרניט בעיר, שם התקיימו צילומים לקמפיין החדש של מותג נעמן בכיכובו. כשהגיע, חיכתה לו על הסט הפתעה שהשאירה את גרניט ללא מילים: הגרסה שלו עצמו… בתור ילד.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

עמותת ״ילדים בסיכוי״ יצרה לוח שנה חברתי ומלא אור, בשיתוף הזמר והיוצר בניה ברבי ושירו "קרן שמש", למען ילדי הפנימיות בישראל –  שנה קשה עוברת על כולנו, אך במיוחד על ילדים שאין להם עוגן, יציבות ותמיכה של משפחה מתפקדת.כבכל שנה, עמותת "ילדים בסיכוי" מוציאה לאור לוח שנה חברתי, שולחני וחגיגי, שהוא תרומה המיועדת לשיפור חייהם של ילדים וילדות בסיכון החיים בפנימיות, כדי שיזכו לסיכוי לחיים טובים יותר.עדנה גלבוצקי, מנכ"לית העמותה: "השנה בחרנו לשתף פעולה עם היוצר בניה ברבי, שתרם לנו בנדיבות את מילות השיר "קרן שמש", אותן שזרנו בלוח השנה לצד איורים מקוריים של מיטב המאיירים.האיורים ומילות השיר נותנים ביטוי לערכים של אור, עוצמה ותקומה, מתוך תקווה שתהיה לנו קרן שמש באפלה הגדולה שנפלה על כולנו".

 

תגובות

להשאיר תגובה