"מיקה שלי" הוא מחזמר ישראלי עוצמתי, המספר סיפור אהבה והתבגרות על רקע אחת התקופות המכריעות והמטלטלות בתולדות המדינה – השנים שבין מלחמת ששת הימים למלחמת יום הכיפורים. בסוף התיכון, רגע לפני הגיוס לצה״ל, חבורה של נערות ונערים עומדת על סף החיים הבוגרים. בין אופוריית הניצחון של 1967 לשבר הגדול של 1973, הם נדרשים להתבגר במהירות, להיפרד מן התמימות – ולבחור דרך: באהבה, באמונה ובחיים עצמם.

במרכז המחזמר ניצבת מיקה (משי קלינשטיין), צעירה הנקרעת בין שתי אהבות:גידי, אהבת נעוריה, החוזר מהמלחמה פגוע ובוחר לברוח מהכול;וארי, חבר למחזור, שמוצא משמעות חדשה דרך החזרה לאמונה – ומפלס את דרכו אל ליבה. 

זהו סיפור אהבה ישראלי מרגש, אינטימי וגדול מהחיים, על דור שלם שנקרע בין חלום למציאות, בין אידיאלים להתפכחות. המחזמר מלווה בפסקול בלתי נשכח משיריו של יאיר רוזנבלום – מ״הבלדה על חדווה ושמוליק״ ו״שיר של יום חולין״, דרך ״אהוב בסיירת חרוב״ ו״שירו של צנחן״, ועד ״גשם אחרון״ ו״המנגינה היא שקובעת״. 

צוות יוצרים:

נוסח ההצגה: משה קפטן ושחר פנקס// בימוי : צדי צרפתי 

כוריאוגרפיה: תומר יפרח // ניהול מוזיקלי: יהונתן פרלמן

עיצוב תפאורה: לילי בן־נחשון //  עיצוב תאורה: אורי מורג

עיצוב תלבושות: אלה קולסניק  // עיצוב פאות: אירנה סגל 

הפקה בפועל: נטע בירק // מנהל אמנותי תיאטרון: דניאל רבינוביץ’

משתתפים: משי קלינשטיין,גלעד מרחבי,גל מלכה,עדי אלון,לירון ויגדור גילת אנקורי ואוהד שחר 

לרכישת כרטיסים: https://www.to-mix.co.il/product/mikasheli-musical26/?swcfpc=1

תגובות

להשאיר תגובה