מזרחי טפחות משיק מועדון לקוחות חדש ומשודרגולרגל ההשקה יוצא הבנק עם סל הטבות חסר תקדים בשווי של כ-5,000 ש״ח במגוון ענק של רשתות

בנק מזרחי טפחות, שידוע כבנק אישי אנושי, המלווה את לקוחותיו בכל שלב ובכל החלטה במסע הכלכלי שלהם, ממשיך להתחדש ויוצא הבוקר עם מועדון לקוחות חדש, המדגיש את מחויבות הבנק להיענות לצרכים האמיתיים של לקוחותיו ולהעניק להם הטבות ומבצעים משתלמים שהם באמת צריכים.

המועדון, ׳כתום. דברים שאנשים צריכים׳, הינו חלק אינטגרלי מתפיסת השירות הייחודית של מזרחי טפחות ששמה במרכז את הלקוח, מבינה את צרכיו ומעניקה לו מעטפת מלאה של שירותים באמצעות שילוב מיטבי בין הגורם האנושי בבנקאות ובין הקדמה הטכנולוגית.

מועדון הלקוחות החדש שיוצא הבוקר לדרך, מביא בשורה צרכנית משמעותית ומנגיש עשרות מותגים מובילים במגוון רחב של קטגוריות: תיירות, אופנה, פנאי, ביוטי, גאדג׳טים ואלקטרוניקה. בנוסף, הוקם מתחם שירות אישי ייעודי בו כל לקוח יוכל לצפות בסטטוס המימוש האישי שלו ובמבצעים שרכש.

כמו כן, מדי שבוע יעלו באתר המועדון, מבצעים חמים שיציעו הטבות אטרקטיביות הניתנות לרכישה ישירות באתר המועדון מבלי להסתבך ברכישה מול בית העסק.

לרגל ההשקה, מעניק מזרחי טפחות סל הטבות בגובה 5,000 ש״ח במגוון עצום של רשתות מובילותבאמצעות קוד כתום, ביניהן: קסטרו, אורבניקה, הודיס, איב רושה, הודיס, קיקו מילאנו, טימברלנד, נייןווסט, נאוטיקה, לי קופר, סולתם, מגה ספורט, א.ל.מ, דינמיקה, הולנדיה, אורכידאה, סטאי ורשתות רבות נוספות.

תרי ישכיל, סמנכ״לית ומנהלת חטיבת שיווק, פרסום ופיתוח עסקים בבנק מזרחי טפחות ציינה:״מועדון ההטבות החדש, מדגיש את המחויבות שלנו, כבנק אנושי, שרואה את הצרכן בגובה העיניים, דואג להתעדכן בצרכיו ולהעניק לו פתרונות מדוייקים ועדכניים. האפשרויות החדשות שהמועדון מביא עימו, מאפיינת את הדרך שבה מזרחי טפחות רואה בנקאות בעידן המודרני, שדרוג מתמיד של חווית הבנקאות האישית והנגשת הכלים שהצרכן באמת צריך״

תגובות

להשאיר תגובה