פתח תקווה מעלה את רף השירות: כ-40 נציגי מוקד 106 סיימו תוכנית הכשרה מקצועית

באדיבות דוברות עיריית פתח תקווה

כ-40 נציגות ונציגי השירות של המוקד העירוני סיימו תוכנית הכשרה מקצועית ביוזמת מינהל משאבי אנוש ובהובלת סמנכ"לית המינהל, סטלה בורוכוב, כחלק מההשקעה המתמשכת בשיפור השירות לתושבי העיר

עיריית פתח תקווה ממשיכה להשקיע בשירות לתושב, גם לאחר שדורגה במקום הראשון בישראל בשביעות רצון מהשירותים המוניציפליים במדד הדמוקרטיה המקומית לשנת 2025 של ארגון "פנימה".

השבוע הסתיימה תוכנית הכשרה מקצועית לכ-40 נציגות ונציגי השירות של מוקד 106 העירוני, ביוזמת מינהל משאבי אנוש ובהובלת סמנכ"לית המינהל, סטלה בורוכוב. במהלך ארבעת המפגשים רכשו המשתתפים כלים מתקדמים בתחומי חוויית השירות, תקשורת אפקטיבית, ניהול שיחות מורכבות, התמודדות עם מצבי לחץ ומתן מענה איכותי, מקצועי ואנושי לתושבים. התוכנית שילבה למידה מעשית, סימולציות וכלים ליצירת חוויית שירות מיטבית, מתוך ההבנה שמוקד 106 הוא אחד מממשקי השירות המרכזיים בין העירייה לתושביה.

המהלך מהווה חלק ממדיניותו של ראש העיר, רמי גרינברג, להמשיך ולהשקיע בפיתוח ההון האנושי בעירייה ובשיפור מתמיד של השירות העירוני. מדובר בערך עליון במדיניות ראש העיר.

רק לאחרונה פורסם מדד הדמוקרטיה המקומית של ארגון "פנימה", במסגרתו דורגה פתח תקווה במקום הראשון בישראל בשביעות רצון התושבים מרמת השירותים העירוניים, במקום הראשון באמון הציבור ברשות המקומית וברמת המקצועיות שלה, וכן במקום הראשון במידת התמיכה של התושבים בהעברת סמכויות מהממשלה לרשויות המקומיות.

ראש העיר רמי גרינברג אמר: "שירות איכותי מתחיל באנשים. לכן אנחנו משקיעים באופן קבוע בהכשרה, בפיתוח ובהעצמת העובדות והעובדים שלנו, שנמצאים בחזית השירות לתושבים. מוקד 106 הוא שער הכניסה של רבים לעירייה, ואנחנו רוצים שכל פנייה תזכה למענה מקצועי, מהיר, אנושי וקשוב. גם כשאנחנו זוכים להכרה ארצית ומדורגים במקום הראשון בשביעות הרצון מהשירותים העירוניים, אנחנו לא מפסיקים ללמוד, להשתפר ולהשקיע כי מבחינתנו, השירות לתושב הוא משימה יומיומית".

תגובות

להשאיר תגובה