עשור לאחר שהושק בישראל המוצר הראשון של Ninja, המותג חוגג 10 שנות פעילות בארץ עם מבצע מיוחד: 15% הנחה על כלל מוצרי Ninja ו-Shark, כולל קולקציית Specials במהדורות הצבע המוגבלות.
הכול התחיל בספטמבר 2016, עם השקת השייקר האישי הראשון של Ninja בישראל. מאז התרחב המותג במהירות והפך לאחד השמות המזוהים בעולם מוצרי החשמל הביתיים, עם עשרות מוצרים בקטגוריות שונות – ממוצרי מטבח ומשקאות ועד פתרונות לניקיון הבית, טיפוח השיער והעור.
לרגל חגיגות העשור, שריג אלקטריק, היבואנית הרשמית של SharkNinja בישראל, מציעה לצרכנים 15% הנחה על מוצרי שני המותגים. בין המוצרים המשתתפים במבצע ניתן למצוא את Ninja Grill דור 2 במחיר של 764 שקל במקום 899 שקל, מכונת הגלידה Ninja CREAMi ב-849 שקל במקום 999 שקל, מכונת הברד Ninja SLUSHi ב-849 שקל במקום 999 שקל ומעבד המזון Ninja PRO ב-424 שקל במקום 499 שקל.
גם מוצרי Shark משתתפים בחגיגה, בהם שואב האבק האלחוטי Shark HYPER PLUS שמחירו במבצע 1,267 שקל במקום 1,490 שקל, מעצב השיער Shark Glam באותו מחיר, וכן מסכת ה-LED Shark CryoGlow במחיר של 1,352 שקל במקום 1,590 שקל.
לדברי גיא קמחי, סמנכ"ל השיווק של שריג אלקטריק, "לפני עשר שנים השקנו בישראל את מוצר הנינג'ה הראשון, ומאז אנחנו זוכים לראות כיצד המותג הפך לחלק בלתי נפרד ממיליוני מטבחים ובתים בישראל. חגיגות העשור הן הזדמנות עבורנו לומר תודה לקהל הישראלי על האמון לאורך השנים, ולהחזיר לו עם המבצע הרחב ביותר שערכנו על מוצרי נינג'ה ושארק".
המבצע מתקיים בין 15 באוגוסט ל-15 בספטמבר 2026, באתר שריג אלקטריק ובאמצעות המשווקים המורשים ברחבי הארץ.














