מתכון להכנת  מעמול תמרים באדיבות שף פטיסרי הודיה קליף ושף פטיסרי גל בוכניק יזמי אירוע 'אלופי הפטיסרי' 2017

לבצק (אופן הכנת 35  מעמולים)

420  גר' קמח

150 גר' סוכר

3  חלמונים לארג'

1  מקל וניל חצוי רק הגרעינים

200  גר' חמאה

קורט מלח

60  גר' מים או מיץ תפוזים

 

למילוי

200 גר' תמרים בוואקום

חצי גרדת לימון

חצי גרדת תפוז 

1/2כפית קינמון

 

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון פרט למים או תפוזים ומעבדים לבצק פירורים.
  2. מוסיפים את הנוזל בהדרגה ולעבד עד לקבלת בצק נעים.

למילוי תמרים

  1. מערבבים את התמרים יחד עם התבלינים ויוצרים כדורים קטנים בגודל גולה.
  2. לוקחים מהבצק חתיכות ומשטחים קצת על היד. לוקחים מתערובת המילוי, יוצרים עיגול ומניחים במרכז הבצק ועוטפים את המילוי בבצק (דומה להכנת קובה). ככה מכינים את כל העוגיות ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה.
  3. בעזרת צובטן או מזלן יוצרים צביטות מסביב לבצק ולמעלה
  4. אופים ב 180 מעלות עד השחמה קלה. מצננים ומפזרים אבקת סוכר.

שף פטיסרי הודיה קליף (30, +6) וגל בוכניק (38 + 3), המביאים ניסיון עשיר ומגוון  של למעלה מ 20 שנה בתחום הפטיסרי בארץ,  חברו לראשונה למיזם משותף ומשיקים את האירוע הקולינארי הגדול ביותר בישראל בתחום הקונדיטוריה: אלופי הפטיסרי 2017 . האירוע יימשך יומיים בין התאריכים 20.3.2017 – 21.3.2017, ימים שני ושלישי,  ויתקיים באקדמיה הקולינארית החדשה 'שפיז' CHEFIZ, רבחוב ז'בוטינסקי 83, פתח תקוה.
אירוע אלופי הפטיסרי  הוא בתשלום ובכל סדנה יכולים להשתתף עד  50 איש.

מחיר ליום אחד: 690 שקלים (כולל כניסה לכל הסדנאות של אותו היום וארוחת צהריים)

מחיר ליומיים: 1200 שקלים

מחיר ליומיים כולל לינק במלום פרימה בפתח תקוה – 1800 שקלים (ע"ב חצי פנסיון)

תגובות

להשאיר תגובה