לקראת סוף השנה האזרחית, רגע לפני שהשעון מתאפס ונפרדים מ־2025, משיקים שף יהונתן שרביט ויוצרת התוכן והקונדיטורית מאי אלמקייס שיתוף פעולה קולינרי קונדיטורי ייחודי: – The Last Dessert Of The Year קולקציית מארזי קינוחים במהדורה מוגבלת, שנועדה להפוך את ערב הסילבסטר לקינוח האחרון והבלתי נשכח של השנה.
הקולקציה נולדה מתוך מחשבה על קינוח כיצירה שלמה, לא רק בטעם, אלא גם בטקס, בחוויה ובנראות. בין המארזים: מארז קונספטואלי סביב עוגה באסקית – צרובה מבחוץ וקרמית מבפנים – המוגשת בתוך קופסת פח מוזהבת ומהודרת. לצידה: רוטב קרמל מלוח, רוטב שוקולד עשיר וכף הגשה ייעודית. הוראות ההגשה יוצרות טקס חגיגי וסוחף: חיתוך משולש, היפוך על הצד, יציקת שוקולד – וחוויית ביס בהשראת הטרנד הפריזאי. חוויה חורפית, מנחמת ואינטימית – למי שבוחר להתפנק בבית.
מארז סמור’ס להרכבה עצמית הכולל: עוגיות חמאה פריכות, מרשמלו הום־מייד, ממרח שוקולד חלבי עשיר, ״מדורה״ ביתית בטוחה (גזייה קטנה), קיסמי זהב לצלייה, פרלינים להכנת שוקו חם להנחה בכוס, הוספת חלב וערבוב לשוקו סמיך ומנחם. המארזים מיועדים כמתנה מושלמת למארחים או מתארחים בערב הסילבסטר, וגם כפינוק אישי לאלו שבוחרים להישאר בבית ולסגור את השנה בטעם מתוק במיוחד.המארזים יימכרו ב Dolce Mila השקמה 1, סביון, יהיו זמינים לרכישה אונליין עם משלוח עד הבית ובאמצעות Wolt.

עיר הנופש אילת מרחיבה את סצנת הקולינריה המקומית עם פתיחתה של ' ביאנקה ' – מסעדה איטלקית חדשה, כשרה, המוקמת מלון אדם בוטיק במרכז העיר,ומציעה מטבח איטלקי עם חוויה מדויקת, עשירה ומלאת אווירה.אורחי המסעדה להנות מתפריט עשיר ומיוחד של מנות ראשונות, סלטים מיוחדים, מנות דגים, פסטות, פוקאצ'ות, פיצות ומאפים וכמובן מנות של פסטות בניחוח וטעם אותנטי.חובבי המתוק להנות מקינוחים הישר מהמטבח האיטלקי, בין טירמיסו וקרם מסקרפונה.בלב המסעדה ניצב טאבון ענק ומרשים, המשמש כלב הקולינרי של המקום. ממנו יוצאות מדי ערב פיצות בניחוח אותנטיות איטלקיות, ירקות צלויים בעדינות, מנות דגים עסיסיות ומבחר מנות חמות בהשראת המטבח האיטלקי. לצידן מוגשות פסטות טריות, קינוחים קלאסיים בטוויסט עדכני ומנות שנעשו במקום – לצורך רביולי עבודת יד.

עדן קינוחים, החברה המובילה בישראל לייצור קינוחים באריזות אישיות, ביצעה מהלך פורץ דרך בשוק הקינוחים הישראלי והכריזה על ליין חדש של קינוחים פרווה באריזות אישיות. סדרת הקינוחים החדשה מתאימה במיוחד לשומרי כשרות ולרגישים לחלב, והיא תוצע, נכון לעכשיו בשלושה טעמים: בוואריה, קדאיף וטירמיסו. את הקינוחים כמו את שאר הקינוחים אפשר למצוא ברשתות השיווק ובמגוון חנויות פרטיות.

אם יש בר שכונתי שמצליח לשמור גם על איכות וגם על אווירה שכונתית נעימה לאורך כמעט שני עשורים, זהו הפוסטר בר בתל אביב. "הבר השכונתי שלנו, הממוקם במרכז העיר מאחורי דלת כמעט נסתרת ושלט פשוט, מציע חוויה שונה לחלוטין מהמקומות המתחלפים עם ההייפ והיח"צ המאסיבי ברחבי העיר, אומרים עודד (דדי) חפר ונמרוד (נמו) קימחי הבעלים "אנחנו בר קוקטיילים שכונתי. גם קוקטיילים במגוון וברמה מהגבוהות שאפשר למצוא בעיר, וגם המון לקוחות קבועים שכל הצוות מכיר בשם. בר שכונתי במלוא מובן המילה. הדגש שלנו הוא קודם כל על שירות, יחס אדיב ומזמין לכל הלקוחות, הקבועים והמזדמנים, וקוקטיילים ברמה סופר גבוהה: גם קלאסיקות בביצוע מוקפד וגם וקוקטיילים מקוריים, מסקרנים וטעימים. לצד זה, אנו שומרים גם על תמחור הוגן ואטרקטיבי, שכמעט ואי אפשר למצוא כמותו בעיר.הפוסטר היה במשך שנים סוד לתושבי השכונה ויודעי דבר וב-19 שנות פעילותו הפך למוסד של ממש. בחמש השנים האחרונות השתנה לאט לאט התפריט והפוסטר הפך לבר קוקטיילים ברמה הכי גבוהה שיש.
המסעדה וין אנד ויאנדה בהובלת השף איתי שלו, מזמינה לחגוג את השנה האזרחית החדשה בערב חגיגי, אלגנטי וכשר בלב פתח תקווה. לרגל המאורע נבנה תפריט ספיישל ייחודי המציע פרשנות עכשווית למטבח הבשרי, עם דגש על טכניקות קלאסיות, חומרי גלם מובחרים ויצירתיות. מנות ספיישל שנרקחו במיוחד ע״י השף איתי שלו לערב חגיגת השנה האזרחית החדשה:טאטאקי טונה אדומה בציפוי שומשום שחור וגרמולטה של סלרי ליים, איולי נענע, סשימי סלמון בוויניגרט יוזו, סלטון עלים, טרטר בקר עם איולי כמהין ובצל מטוגן על טוסטון בריוש, אנילוטי כרישה ותרד בקרם שום עדין, סוכריות עגבניה וזעתר
בנוסף, הסועדים יוכלו ליהנות גם מהתפריט הקבוע, חוויית בשרים ייחודית עם נתחי פרימיום ממשק לגזיאל, המוגשים במשקל ובדיוק מרבי. כל נתח נבחר בקפידה ומוגש בליווי תוספות ורטבים המעצימים את חוויית הטעם, ברמת טריות גבוהה ובבישול מוקפד. לרגל ערב השנה האזרחית החדשה, הבר של וין אנד ויאנדה מציג תפריט יין וקוקטיילים חגיגי ומוקפד במיוחד. יוגשו יינות נבחרים בכוסות ובבקבוקים, בהם פסגות רוזה וקוניג קרמוט בכוסות, לצד שמפניה דרפיה ועמק האלה 2010 בבקבוק – לחובבי היין שמבקשים לפתוח את השנה החדשה בסטייל. בנוסף, המיקסולוג טל גנץ יצר במיוחד לערב זה קוקטייל ספיישל חד-פעמי– “Last Call Before 26”









