רשת הגלידריות הוותיקה "בוזה", לה עשרה סניפים בפריסה ארצית מהצפון ועד לים המלח, מביאה לכם נתונים על גלידות:

גלידה אוכלים גם בחורף

בחורף יש הרבה חגים ואנשים אוהבים להזמין גלידה כקינוח חגיגי, רשת בוזה נערכת מדי שנה ומוציאה טעמים ייחודיים כפופ אפ לתקופת החגים: בראש השנה מוציאים טעמי תפוח ודבש, גלידת קשיופאה (גלידה עם אגוזי קשיו ורוטב קרמל מלוח) הופכת לדבשיופאה ( הרוטב מוחלף בדבש) , בפורים יש גלידת פרג עם גרידת תפוז  ולאחרונה השקנו את הטרנד החזק והמוצלח של גלידת דובאי.

הטעמים המובילים בחורף: שוקולד ים, קרם בוזה, קרמל מלוח, חמאה חומה, קרם קרמל קינמון.

הטעמים המובילים בכל עונות השנה : קשיופאה (קשיו עם טופי ורוטב קרמל), קרם בוזה (נוטלה אגוזי לוז) ושוקולד ים (שוקולד מלוח).

וניל הוא הטעם הנמכר ביותר בעולם באופן כללי ואבסולוטי. בכל עונה.

טעמים מובילים בקיץ: סורבה –  מנגו, תפוח, פסיפלורה, לימון, מלון, תות.

גלידה עם סיפור גלילי

מעבר לכך שמקור הגלידה  "בוזה" בקיבוץ סאסא שבגליל ,קיבוץ שפונה במהלך המלחמה לקיבוץ מעגן שעל שפת הכנרת , הרשת השיקה במלחמה את "מעגן עדן" (גלידת בננה עם דובדבני אמרנה וקוקוס) על שם כפר הנופש "מעגן עדן " שבקיבוץ מעגן ,כהוקרה  לחקלאי מעגן שמגדלים בננות ישראליות משובחות .

ילדים וקינוחים.

לבוזה קולקציית קינוחים, שמלווה בגלידה והם מאוד פופולאריים בקרב ילדי בית הספר: הפנקייקים ההולנדים, וופל בצורת  סירה מלאה בגלידה וקצפת , סמבוזה ( לחמנית בריוש חמה עם מילוי  גלידה קפואה) .

הבדלי טעמים גאוגרפיים:

באזור המרכז אוהבים במיוחד את גלידת "קפה עם הל טבעונית" או גלידת "ראס אל חנות " אלו גלידות בטעמי תבלינים גליליים  התל אביבים  התאהבו בגלידות האלו , יש שיגידו מוזרות .

באזור  הצפון אוהבים את גלידת לילות ביירות וגלידת כנאפה.

ילדים תל אביביים אוהבים לנסות את גלידת   "קפה שחור עם הל " וגלידת "טחינה עם פולי קפה מצופים בשוקולד".

שעות הזמנת גלידה:

 רוב ההזמנות נעשות אחה"צ ובערב , בדרך כלל כקינוח או כחלק מצפיה בטלוויזיה

מבחינת אוכלוסיות מיוחדות: בוזה מייצרת גלידות ללא תוספת סוכר ומגוון רחב של גלידות טבעוניות .

רשת הגלידריות בוזה מונה 10 סניפים בפריסה ארצית,  טלפון 04-6918880

לרשימת הסניפיםאתר , פייסבוקאינסטגרם

תגובות

להשאיר תגובה