רשת הגלידריות הוותיקה "בוזה", לה עשרה סניפים בפריסה ארצית מהצפון ועד לים המלח, מביאה לכם נתונים על גלידות:
גלידה אוכלים גם בחורף
בחורף יש הרבה חגים ואנשים אוהבים להזמין גלידה כקינוח חגיגי, רשת בוזה נערכת מדי שנה ומוציאה טעמים ייחודיים כפופ אפ לתקופת החגים: בראש השנה מוציאים טעמי תפוח ודבש, גלידת קשיופאה (גלידה עם אגוזי קשיו ורוטב קרמל מלוח) הופכת לדבשיופאה ( הרוטב מוחלף בדבש) , בפורים יש גלידת פרג עם גרידת תפוז ולאחרונה השקנו את הטרנד החזק והמוצלח של גלידת דובאי.
הטעמים המובילים בחורף: שוקולד ים, קרם בוזה, קרמל מלוח, חמאה חומה, קרם קרמל קינמון.
הטעמים המובילים בכל עונות השנה : קשיופאה (קשיו עם טופי ורוטב קרמל), קרם בוזה (נוטלה אגוזי לוז) ושוקולד ים (שוקולד מלוח).
וניל הוא הטעם הנמכר ביותר בעולם באופן כללי ואבסולוטי. בכל עונה.
טעמים מובילים בקיץ: סורבה – מנגו, תפוח, פסיפלורה, לימון, מלון, תות.
גלידה עם סיפור גלילי
מעבר לכך שמקור הגלידה "בוזה" בקיבוץ סאסא שבגליל ,קיבוץ שפונה במהלך המלחמה לקיבוץ מעגן שעל שפת הכנרת , הרשת השיקה במלחמה את "מעגן עדן" (גלידת בננה עם דובדבני אמרנה וקוקוס) על שם כפר הנופש "מעגן עדן " שבקיבוץ מעגן ,כהוקרה לחקלאי מעגן שמגדלים בננות ישראליות משובחות .
ילדים וקינוחים.
לבוזה קולקציית קינוחים, שמלווה בגלידה והם מאוד פופולאריים בקרב ילדי בית הספר: הפנקייקים ההולנדים, וופל בצורת סירה מלאה בגלידה וקצפת , סמבוזה ( לחמנית בריוש חמה עם מילוי גלידה קפואה) .
הבדלי טעמים גאוגרפיים:
באזור המרכז אוהבים במיוחד את גלידת "קפה עם הל טבעונית" או גלידת "ראס אל חנות " אלו גלידות בטעמי תבלינים גליליים התל אביבים התאהבו בגלידות האלו , יש שיגידו מוזרות .
באזור הצפון אוהבים את גלידת לילות ביירות וגלידת כנאפה.
ילדים תל אביביים אוהבים לנסות את גלידת "קפה שחור עם הל " וגלידת "טחינה עם פולי קפה מצופים בשוקולד".
שעות הזמנת גלידה:
רוב ההזמנות נעשות אחה"צ ובערב , בדרך כלל כקינוח או כחלק מצפיה בטלוויזיה
מבחינת אוכלוסיות מיוחדות: בוזה מייצרת גלידות ללא תוספת סוכר ומגוון רחב של גלידות טבעוניות .
רשת הגלידריות בוזה מונה 10 סניפים בפריסה ארצית, טלפון 04-6918880
לרשימת הסניפים, אתר , פייסבוק, אינסטגרם