בשמים חדשים, איפור טרנדי והמון גלאם. חדש על המדף
ריהאנה מכריזה על השקת הבושם החדש ,קראש של ריהאנה,הבושם השני בקולקציית הרירי הקרויה על שמה.

כריסטיאנו רונאלדו, אייקון הכדורגל הבינלאומי משיק בושם חדש ומככב בקמפיין הנלווה אליו.

מדיבר, המשווק על ידי ניאופרם מוצרי צריכה, מציע לקראת החורף את מדיבר ויטמין D– סוכריות ג'לי מופחתות סוכר לילדים המכילות סטיביה (ממתיק ממקור צמחי).

בלנאום, שמן הרחצה המומלץ ביותר מציג: בלנאום פורטה למבוגרים, שמן רחצה טיפולי, המקל על יובש ומרגיע את העור

חדש מניוואה לגבר:קרם לחות SENSITIVE לעור רגיש להרגעה ולליחוח רב עוצמה, לבעלי עור רגיש או מגורה לאחר הגילוח.

קרליין גאה להשיק:ג'ל לניקוי הפנים עם מברשת ניקוי ייחודית.מוצר חדש מתווסף ומרחיב את סדרת YOUNG

חברת האיפור SACARA גאה להשיק: צללית קרם בסטיק

רשת ארקוסטיל קיטצ'ן, מציגה את סדרת תבניות האפייה "סילבר אנודייז". ולכבוד הוולנטיין, חג האהבה הבינלאומי, מציעה הרשת תבנית אפייה בצורת לב.

התאגיד S&W ,לגידול, ייצור ושיווק פירות וירקות פרימיום, מאיכות גבוהה -מציע סדרת מיצים של בסיס אננס ממטעי האננס בפיליפינים.

בשנים האחרונות במבה מתחדשת ומפתיעה כל פעם עם מהדורה מעניינת, במבה בומבה, במבה פונץ' בננה, במבה עגולה, במבה נוגט, במבה חלבה, במבה מתוקה, וכמובן – הבמבה הקלאסית.














