כחול ולבן: גלידות ועוגיות מפנקות ליום העצמאות

האתר GetCake.co.il   המקשר בין הצרכן ישירות לקונידיטורים עצמאיים בכל הארץ מציע לנו מתכונים לפינוקים בפיקניק יום העצמאות במרחב ה 500 מטרים מהבית (וכמובן לשמור מרחק בין משפחה למשפחה).

עוגת מגנום מתכון בסיס למגנום מושלם!

רכיבים:

למגנום:

100 גרם שוקולד לבן

250 גרם שמנת מתוקה

50 גרם חלב מרוכז

לציפוי:

300 גרם שוקולד מריר

חצי כוס שמן קנולה

הוראות הכנה:

ממיסים את השוקולד הלבן עם 50 גרם שמנת מתוקה ומקררים מעט.

מקציפים את יתרת השמנת המתוקה ומוסיפים את החלב המרוכז תוך כדי הקצפה.

מאחדים את התערובות: שופכים את תערובת השוקולד לשמנת המוקצפת ומאחדים בתנועות קיפול כדי לא לשבור את הקצף.

מעבירים לתבנית סיליקון מגנום, מוסיפים מקל ומכניסים להקפאה ללילה.

ממיסים שוקולד מריר עם שוקולד. התערובת צריכה להיות נוזלית מאוד.

את השוקולד המומס נכנסים לכוס גבוהה, כך שכאר נכניס את המגנום לשוקולד, הוא יוכל לצפות את כולו.

לאחר הציפוי מניחים על נייר אפיה עד שהשוקולד מתייצב.

שומרים בהקפאה

בתאבון!

טיפ: ניתן להוסיף לתערובת המגנום גם מחיות טעם למשל: נוטלה, קינדר, פצפוצי שוקולד ועוד הפתעות כדי לגוון.

מגנום פירות וגמדים לילדים-ארטיק קרמי טעים ובריא –  שילדים אוהבים!

רכיבים:

למגנום:

2 כוסות פירות קפואים(מומלץ – תותים, בבנות, פירות יער, מנגו, אננס)

2 מכלי גמדים (מומלץ גמדים תות-בננה או גמדים סלק)

לציפוי (אופציונלי)

200 גרם שוקולד לבן

3 כפות שמן קנולה

הוראות הכנה:

טוחנים בבלנדר את הפירות הקפואים עד לתערובת חלקה

מוסיפים את הגמדים וטוחנים שוב עד לאיחוד.

מעבירים את התערובת לסיליקון מגנום ומוסיפים מקל

מקפיאים ללילה

לאחר ההקפאה ניתן לטבול בשוקולד לבן מומס.

שומרים בהקפאה

נותנים לילדים לזלול

בראוניז הפתעות-בראוניז בקלי קלות, 20 דקות לפני שהאורחים מגיעים!

רכיבים:

200 גרם שוקולד מריר

180 גרם חמאה

3 ביצים ביצים

350 גרם סוכר

150 גרם קמח

חצי כפית אבקת אפייה

קורט מלח

כפית מחית וניל – אופציונלי

2 כפות ליקר שוקולד/רום – אופציונלי

הפתעות: (לא חובה)

שברי שוקולד

מרשמלו

שברי אגוזים(לוז, מלך, פקאן)

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל 165 מעלות ומכינים תבנית 20*30 עם נייר אפייה.

ממיסים ביחד שוקולד וחמאה.

בקערה אחרת מקציפים (אפשר גם ידנית) ביצים וסוכר.

מוסיפים את תערובת השוקולד, ואת המלח, הוניל והאלכוהול ומערבבים לאיחוד

מנפים את הקמח ואבקת האפיה לתערובת, ומקפלים עם לקקן עד לתערובת אחידה.

מוסיפים הפתעות – ומקפלים קלות כדי שיתתפזר בכל התערובת

מעבירים לתבנית אפייה, אפשר לפזר הפתעות גם למעלה.

משטחים ואופים במשך 15 דקות עד שהתערובת תפוחה אבל עדיין לא אפויה עד הסוף במרכז.

מקררים ופורסים לריבועים.

בתאבון

טיפ:

אל תנסו לחסוך בכמויות הסוכר, השוקולד או החמאה – כי אז יכולה לצאת לכם סתם עוגת שוקולד. הבראוניז מקבל את הלחות והמרקם האופייני לו בגלל הכמות הגדולה של הסוכר והשומן.

פס פירות על בצק שקדים פריך

מרכיבים:

לבצק שקדים:

250 גרם קמח לבן

120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

80 גרם שקדים טחונים

100 גרם אבקת סוכר

ביצה

מעט חלב

לקרם וניל:

250 גרם שמנת מתוקה קרה מאוד

2 כפות אבקת סוכר

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

לקישוט:

תותים, קווי, ענבים, שוקולדים, מקרונים וכו’.

הוראות הכנה:

במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה, מעבדים חמאה קרה וקמח עד לקבלת תערובת שמזכירה חול ים.

מוסיפים אבקת שקדים וסוכר וממשיכים לעבד עד איחוד

מוסיפים ביצה וממשיכים לעבד

אם נוצר בצק – מפסיקים, מעבירים את הבצק לניילון נצמד ומקררים היטב לשעה לפחות.

אם לא נוצר בצק, מוסיפים מעט חלב עד לקבלת בצק.

מחממים תנור ל 170 מעלות.

מרדדים את הבצק עד לעובי של 3-4 מ”מ וחותכים פסים בערך בגדול של 7 ס”מ על 20. שימו לב: קמחו היטב את המשטח כדי לחלץ את רצועות הבצק בקלות.

מניחים בתבנית אפייה מעל ניייר אפייה, ומחוררים מעט את הבצק עם מזלג.

אופים במשך 10-12 דקות עד לקבת בצק מעט זהוב.

הבצק לא אמור להיות קשה ויציב בסיום האפייה, הוא מתקשה אחרי שהוא מתקרר.

מכינים את הקצפת:

מתחילים להקציף את השמנת, מוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר ולאחר מכן אינסטנט פודינג, עד שמתקבל קצף יציב. שימו לב – עיצרו מידי פעם ובידקו את הקצפת. הקצפת יתר תשבור את הקצפת ולא יהיה ניתן להצילה.

מעבירים את הקצפת לשקית זילוף, ומזלפים תלוליות גבוהות.

מקפיאים במשך 10 דקות ומקשטים

תגובות

להשאיר תגובה