חדשות האוכל

לרגל חודש הרמדאן בו צמים מהזריחה ועד השקיעה, החל מידי שנה מתאריך 02.04 למשך חודש ימים,עופר נוף הגליל, עורך שני ערבי חוויה תרבותית – אותנטית  בשיתוף מסעדת השף  “תשרין“,שיתקיימו  ביום רביעי ה  6.4.2022 וביום חמישי ה  7.4.2022  בשעה 18:30.במסגרת זאת, בכל אחד מהערבים תתקיים הרצאה על מנהגיו הייחודיים של חודש הרמדאן בליווי אוכל מסורתי,אותנטי וערבי של מסעדת השף “תשרין”. האירועים יערכו  בהנחיית הישאם סלימאן יוצא האח הגדול ושחקן בתוכנית פאודה.בערב זה, המסעדה תנגיש תפריט ייחודי עם מאכלים מסורתיים, באווירה רמאדאנית שכוללת קישוטים ונגנים של חג הרמדאן.

רשת קפה גרג משיקה תפריט כשר לפסח ברמות כשרות שונות: כשר לאוכלי קטניות, כשר למהדרין לאוכלי קטניות וכשר למהדרין ללא חשש קטניות.התפריט מציע לקהל הלקוחות מגוון עשיר של מנות בקטגוריות השונות.בין המנות המוצעות בתפריט הכשר לפסח: ארוחות בוקר ליחיד או זוגי כולל מאפים,ממרחים, לחמים, כריכים , פיצות  , פסטות, ניוקי,  וקינוחים כמו:  פנקייק , וופל בלגי , עוגות ועוד.

פאפא ג’ונס,משיקה שתי מנות חדשות וקראנצ’יות במהדורה מוגבלת: פיצה צ’יטוס גבינות, ואצבעות גבינה וצ’יטוס. שתי המנות החדשות יהיו בתפריט עד ה-14.4.המנות הן: פאפא ג’ונס צ’יטוס גבינות  – פיצה על בסיס רוטב שום-פרמזן, נגיעות שמנת, קוביות פטה, צ’יטוס גבינה קלאסי ומוצרלה איכותית ואצבעות גבינה וצ’יטוס – הבצק הטרי של פאפא, עליו רוטב השום המפורסם, תערובת 3 גבינות איטלקיות, צ’יטוס גבינה קלאסי וגבינת מוצרלה איכותית.

מסעדת “קאמאקורה” היפנית השוכנת במלון אינדיגו בר”ג חוברת שוב לחברים ממסעדת פיטמאסטר לשני ערבים משותפים בימים שני ושלישי, 4-5 באפריל.  השפים איליה גולדמן ועידו לוי ירכיבו יחד ארוחות קייסקי על טהרת הבשרים בשיתוף מותג הוויסקי האמריקאי מיקטר’ס שזכה לעשרות פרסים מטובי המבקרים בעולם.יחד הם יצרו ארוחת קייסקי של בשרים מהמעשנה של הפיטמאסטר עם הדיוק וההגשה של קמאקורה. הארוחה כוללת  8 מנות וקינוח. בין המונות שיככבו בתפריט: ספייר ריבס טלה, קורנביף ופיקנייה עם ירקות חורף בציר עצמות.מחיר: 290 שקלים לסועד.יש להזמין מקומות מראש בטלפון: 073-2777778.

השף מריאנו שיינקמן המפעיל קייטרינג דרום אמריקאי ברחבי הארץ משיק תפריט חדש לאירועים הכולל פיצות ופוקאצ’ות בשריות, עם בריסקט, אסאדו, נקניקיות home made ועוד, עם מגוון תוספות ורטבים מלאכת יד, בהרכבה מול הסועדים ובישול בטאבון פרונטלי.מתאים לסדנאות, אירועי שטח וכן אירועים במבנים סגורים. להזמנות: טל’ 072-3355577

ב”300 גרם” הבשרית הכשרה הממוקמת במושב בצת הפסטורלי, מפנקת בהטבה מתוקה במיוחד: בהזמנת ארוחה עיקרית מהתפריט- מקבלים קינוח זוגי במתנה. המבצע בתוקף עד סוף חודש מרץ.

מסעדת קפה קפה גרנד קניון חיפה עוברת מתיחת פנים והרחבת הקונספט בימים אלה עם הבעלים החדש שאדי עלי. בין היתר מושק תפריט חדש של מנות ראשונות, כגון פולנטה עם פטריות ושעועית ירוקה בליווי פרמז’ן וקרם כמהין, מאפה אסאדו-גליל ממולא באסדו מפורק, מוגש עם סלסת עגבניות, איולי נענע שום וטחינה, ארטישוק אלה רומנה -לבבות ארטישוק צרובים בחמאת לימון, על מצע עלי רוקט, בליווי פסטו, שקדים מולבנים ופרמז’ן, חציל בלאדי חתוך למדליונים, מתובל במלח גס ופלפל שחור גרוס, שמן זית, לימון, נגיעות סלסה וטחינה, בליווי פוקאצ׳ה טריה ועוד מגוון מנות שפשוט יעשו לכם חשק לעוד.

מסעדת גרג קיטשן מוריה חיפה אשר מציעה מנות שף בהשראת שווקים מכל העולם מכניסה כעת גם את גיאורגיה לתפריט עם מנת החצ’אפורי גבינות המכילה גבינת פטה ופרמז׳ן, בצל ועגבניה בגריל, מטבל עגבניות, רוטב הולנדז, אורוגולה ושום קונפי

 

 

 

 

תגובות

להשאיר תגובה