שיתוף פעולה מתוק ונוסטלגי, המבורגרים מושחתים במיוחד ב”ספריה”, עסקיות צהריים בערב ב”טרקלין” וסופ”ש  אהבה במלון רמדה בנצרת. חדשות האוכל

לכבוד יום הגלידה הבינלאומי שצויין השבוע,החליטו לראשונה לשתף פעולה שתי חברות ישראליות ותיקות ומובילות: חברת העוגיות והוופלים “מן” ורשת הגלידריות “ויקטורי”. שיתוף הפעולה נולד מתוך הרעיון ליצור גלידה כחול לבן בטעם וופלים שוקולד של “מן” אשר מבוססת על שמנת עשירה ואיכותית. הגלידה תוצא במהדורה מיוחדת ומוגבלת במהלך חודש יולי בארבעת מסניפיה של רשת “ויקטורי” אשר פזורים במרכז ובצפון הארץ, ויהיה ניתן לרכוש ולהנות ממנה בגביע אישי או במארזים של חצי קילו וקילו ביתיים.

מסעדת הספריה בבאר שבע מתחדשת  ב12 המבורגרים מקלאסיקות ועד מנות המבורגר מעוררות תיאבון עם ניחוחות וטעמים מרחבי העולם. תפריט ההמבורגרים כולל גם המבורגרים עסיסיים לצמחונים ולטבעוניים שבנינו.

בין ההמבורגרים: קלאסיקו  – המבורגר קלאסי עשוי בגריל מוגש בלחמניית הבית עם רוטב הספריה המקורי,  חסה , עגבניה, בצל סגול ומלפפון כבוש בייתי (49),   המבורגר נתח קצבים  – המבורגר מנתחי אנטריקוט ונתח קצבים עשוי בגריל מוגש בלחמניית הבית עם איולי קונפי שום, רוטב הספריה המקורי, חסה, עגבניה, מלפפון כבוש ובצל קריספי (55),   BOOM  –  המבורגר בקר פרימיום  עשוי בגריל עם בייקון טלה, קריספי תפוח אדמה, בייצת עין מטוגנת , בצלים מקורמלים ,מוגש בלחמניית הבית  עם רוטב הספריה מקורי, חסה ועגבניה (65),ועוד.

ואם זה לא מספיק, כדי לעטוף את כל חווית הבילוי שלכם מסעדת הספריה שחגגה כבר 10 שנים, רעננה צבעים, תפריטים, אביזרים, כלים ופליי ליסט וכעת מוכנה עבורכם לחגיגה שמחה וטעימה. הספריה, רחוב נפחא 25, באר שבע .טלפון 08-6655120

מסעדת “הטרקלין” מתחדשת בתפריט עסקית יצירתי שיוגש דווקא בשעות הערב וכך, במחיר המנה העיקרית תיכלל גם המנה הראשונה ולצידם ניתן להזמין כוס יין במחיר משתלם מהיקב הפרטי של המסעדה- שאטו דה גליליי.

בין המנות שבתפריט: מנות ראשונות– קרפצ’יו סינטה מיושנת עם רוקט ופרמזן; חציל חרוך וקלוי בסלסת עגבניות מזרחית, שמן זית וצנוברים; סיגרים מרוקאים ממולאים בבשר בקר; אנטיפסטי ירקות קלויים; פטה כבד עוף בריבת בצל ויין אדום; נקניקיות מרגז עם צ´ימיצ´ורי בייתי.

בגזרת המנות עיקריות– סטייק קצוץ ברוטב יין אדום- נתחי סינטה, פילה ואנטרקוט קצוצים, ברוטב ציר בקר ויין אדום בתוספת פירה (86 שקל); סינייה טלה- שלושה קבבים מבשר טלה, אפויים בתנור על חציל קלוי, סלסת עגבניות וטחינה (96 שקל); סינטה לצריבה- מנת הדגל של הטרקלין, פרוסות סינטה מוגשות לצד חלוק נחל לוהט לצלייה אישית (142 שקל); סטייק רוקה- רצועות נתח שייטל על עלי רוקט ופרמזן, פלחי תפוח אדמה ובצל מאודה (128 שקל) ועוד.

כוס יין של יקב שאטו דה גליליי- 28 שקל.  התפריט יוגש א’-ד’ ובשבת משעה 18:00 – מסעדת הטרקלין- היכל התלמוד 4, תל אביב יפו, ישראל

לכבוד טו באב , חג האוהבים העברי, יצרו במלון רמדה אוליבייה נצרת חבילת אירוח חגיגית במיוחד בקונספט החדש של המלון – חוויה מלונאית אותנטי עילי עם חוויה קולינארית שכל זוג אוהבי- פודי יחשוק בה. החבילה תכלול  חדר משודרג,  חבילת פינוק בחדר הכוללת בקבוק יין ופלטת טעימות מפנקת,  טיפול זוגי בספא, ארוחת ערב רומנטית זוגית (אחת), סיור עצמאי (עם מסלול וכרטיסיה הכוללת טעימות) וסדנת מתוקים של שף המלון. למזמינים 2 לילות ע”ב לינה וארוחת בוקר באמצ”ש בין ה 2-5.8.

‘מפגש הדייגים’ המחודש, בנמל עין גב על שפת הכינרת, מציע בילוי ומפגש עם משפחה וחברים עם מטעמי דגים טריים מהכינרת, צ’יפס, בירה מהחבית ומוזיקה טובה.

בתפריט מושט שלם מטוגן, נתחי פילה מושט בגריל, פילה בס-נתחי פילה בס על הגריל, לברק שלם מטוגן, דניס שלם מטוגן, נתחי סלמון בגריל, תבשיל דג מרוקאי, פיש & ‘ציפס- נתחי דג בטמפורה של בירה מוגש עם צ’יפס, סלסלת כדורי פלאפל, בליווי טחינה וחמוצים, חומוס הבית מוגש עם גרגרים חמים, סלט ישראלי, תוספות לבחירה- צ’יפס או סלט ועוד.

המסעדה כוללת בר משקאות, היא מעוטרת בצילומי ענף הדייג הישנים מתחילת הקמתו לפני שמונים שנה, מעוצב עם שולחנות מעץ, חלקם בתוך המבנה וחלקם על דק העץ ממש על שפת הכינרת המלאה.עוד ב’מפגש הדייגים’, חנות למכירת דגים טריים ישר מהכנרת, כגון: מושטים, סרדינים, בורי ועוד, כולל ניקוי הדגים והזמנות טלפוניות. (איסוף הדגים במקום).

תגובות

להשאיר תגובה