גלידות חלבון לספורטאים סיורים קולינריים בנצרת, איטלקית בראש פינה ופופ אפ מושלם למול שקיעה ביפו- חדשות האוכל

רשת גלידריות ANITA התל אביבית משיקים קולקציית גלידות טריות ואיכותיות המשלבות כמות גדולה של חלבון, מופחתות סוכר ושומן והיא תשובה לאלו שמעוניינים לשמור על גופם וגם להתפנק בקינוח מתוק. בנוסף לערכים התזונתיים הגבוהים כל גלידה משלבת פירות טריים: פסיפלורה, מנגו, תות, ספירולינה. כמו כן, טעם אחד יתבסס על מנת קפה גדושה המעוררת את הגוף. את הגלידות ניתן לאכול לפני או אחרי האימון לבניית השריר ובכל שלב במהלך היום על מנת לקבל את מנת החלבון הדרושה ביום.בין הטעמים החדשים שיציעו: תות שדה טרי, פסיפלורה מנגו, ספירולינה ירוקה, קפה לאטה.

יקב לה פורה בלאנש לא מפסיק לחדש ולרגש והפעם שידור וובינר של היינן ברונו דרמון לטעימה שידור ישיר ואינטראקטיבי עם חובבי היין שיצטרפו לטעימה.

איך זה עובד

ביום חמישי ה 22/7 בשעה 20:30 יתחיל שידור וובינר עם היינן ברונו דרמון. השידור יכלול גם קטעים מצולמים מהכרמים, היקב ומרכז המבקרים החדש שהיקב עומד להשיק בקרוב. בטעימה יארח ברונו גם הסומלייה אפי כוץ לטעימה משותפת.

לקוחות וחובבי יין שירשמו לטעימה עד לתאריך 16/7 יקבלו לביתם ערכת טעימות ויוכלו לטעום את היינות יחד עם היינו ברונו דרמון ואורחיו. בסיום הטעימה יוכלו הגולשים גם לשאול שאלות ולנהל שיח בנושא היינות והיקב.

ערכת הטעימות כוללת חמישה בקבוקים בגודל של 20 cc של היינות:לה פורה בלאנש תלפיות לבן, 2018,לה פורה בלאנש תלפיות אדום, 2017,לה פורה בלאנש דביר פינו נואר, 2017,לה פורה בלאנש דביר קש”מ, 2017 ולה פורה בלאנש דביר בקרנה 2017

מחיר חווית הוובינר, הערכה ומשלוח עד הבית הינו 130 שקל לערכת טעימה ו- 250  שקל לשני ערכות טעימה.

ויש גם אופציה לערכה בגודל אמיתי

מי שיעדיף לקבל את היינות בגודל אמיתי יוכל לרכוש את חווית הוובינר, הבקבוקים והמשלוח במחיר 389 שקל, כך תוכלו גם להזמין חברים לטעימה או לערוך אותה יחד עם המשפחה, אל היינות תצורף חוברת מעוצבת הכוללת פירוט על כל אחד מיינות יקב לה פורה בלאנש שישתתף בטעימה וקופון הנחה לרכישה הבאה בחנות האון ליין של יקב לה פורה בלאנש.

וובינרים נוספים

הוובינר הראשון מתוכנן ל 5.8 אבל ביקב לה פורה בלאנש כבר מתכננים לבצע לפחות 2 וובינרים מדי חודש. פרסומים על מועדי הוובינרים הנוספים יעלו באתר ובסושיאל של יקב לה פורה בלאנש..

הרשמה לוובינר היין החדשנית ניתן לבצע עד לתאריך… באתר היקב – https://lfbwinery.com/

חברת אנוטקה המתמחה בייבוא יינות ומשקאות אלכוהוליים אשר בבעלותה של משפחת חינאווי, משתלטת על כיכר השעון ביפו, עם פופ אפ בר יינות אשר יוגשו בו משקאות אלכוהוליים במחירי עלות, לצד מנות אותנטיות מהמטבח הערבי- ים תיכוני. פופ אפ בר יין של אנוטקה, יוקם בקפה רוז’ט הממוקם מול מלון סטאי, המחבר בין המסורת הערבית לבראסרי מוביל, ויוגשו בו משקאות בינלאומיים איכותיים במחירים חסרי תקדים:  20 שקל לכוס יין ו- 99 שקל לבקבוק.
היינות והאלכוהול משלימים היטב את התפריט הערבי-ים תיכוני עליו אמונה רוז’ט חינאווי, עם מנות קלילות המותאמות לישיבה משלימה לצד כוס יין, או לחילופין משמשות כפתיחים לארוחה מלאה עם הבשר מהקצביה המשפחתית האייקונית: נקניקיות מרגז מהקצביה, קבב מלווה בסלט משוויאה,נתח קצבים סומק יוגורט ונענע לצד עלי גפן ועגבנייה בטאבון ועוד.קבוצת ג’ויה שבראשה עומד היזם ואיש העסקים איציק אנקונינה, פתחה לפני פחות משנה, את ג’ויה ראש פינה, מסעדה איטלקית, מעוצבת וכשרה. לקבוצה 19 מסעדות. את ג’ויה ראש פינה, מנהל השותף העסקי, אבי אזרן (בעבר מנהל מסעדת “מוסקט” במלון מצפה הימים) היא משתרעת על שטח של 270 מ”ר, כוללת שתי מרפסות גדולות הצופות לנוף וחדר VIP, מופרד, המותאם ל- 45 סועדים, בו ניתן לערוך ארוחות פרטיות, משפחתיות או עסקיות. במרכז המסעדה בר רחב ידיים, ומטבח פתוח, שבמרכזו טאבון ענק, שהוזמן ועוצב במיוחד. במטבח הרחב, נעשים הבישול והאפייה, מול עיני הסועדים.במסעדה תפריט קוקטיילים ויינות מיקבים מובילים בישראל. כמו כן, ניתן לרכוש את חומרי הגלם בהם משתמשת המסעדה.בין המנות ממטבחו של שף ירון גור,ארנצ׳יני כדורי ריזוטו, מוצרלה ופרמז’ן, ברוטב עגבניות ובזיליקום- 38 שקל, סביצ׳ה בורי- זיתים, עגבניות, בצל אדום, אבוקדו, שמן זית וכוסברה 52 שקל וריזוטו פטריות- חמאה, ציר ירקות, שמנת, תרד, אפונה, כמהין ופרמז’ן- 68 שקל. 

מלון רמדה אוליבייה בנצרת מציע תכנים, חבילות, ארוחות ושאר פעילויות בקונספט חדש – מלון אותנטי עילי עם חוויה קולינארית שכל פודי חייב לעצמו.במלון מגוון מסעדות כמו מסעדת “לוקנדה”, מסעדת “זעפרן”, מתחם האירוע “זינא”, בר רופטופ עדכני, מתחם ספא הכולל מגוון טיפולים, חדר כושר, בריכה מקורה, – סאונה יבשה ורטובה, ג’קוזי ועוד. בין החוויות הקולינריות סופ”ש קולינרי בניחוחות המטבח הגלילי:בחודשים הקרובים יתקיימו במלון רמדה אוליבייה נצרת כמה סופי שבוע תרבות  עם תכנים קולינאריים שכמוהם לא חוויתם אשר יכללו סיורים קולינריים בנצרת, סדנאות בישול, ארוחות גלילית ועוד פעילויות קולינריות.פרסומים אודות סופי השבוע הקולינרים השונים יעלו לאתר המלון. 

תגובות

להשאיר תגובה