אגאדיר סניף אמבסי תל אביב מזמין את לקוחותיו ליהנות מהטבה מפנקת, בישיבה על הבר:לקוחות אגאדיר מוזמנים לבקר בסניף אמבסי הממוקם ברח’ בן יהודה 120 בתל אביב,שם יוכלו ליהנות מהטבה מיוחדת ומפנקת של המבורגרים מושחתים במיוחד: 2 תוספות על גבי ההמבורגר חינם בישיבה על הבר. בין התוספות המיוחדות בתפריט :צ’דר אמריקאי, אמנטל, גבינת סנט מור, בייקון, ביצת עין, בצל מטוגן, ריבת בצל, שמפיניון, פורטבלו, גוואקמולה, חלפיניו כבוש, חמאת שום, אננס צ’ילי.

אגאדיר אמבסי (1)

רשת משקאות הבריאות והטפיוקה B-FRESH משיקה לקראת הקיץ תפריט משקאות ייחודי המתאים במיוחד למתאמנים. מדובר בקולקציית משקאות ייחודית, המבוססת על חומרי גלם המעניקים אנרגיה, כגון: בננה, ספירולינה ואפרסק, המתאימה למתאמנים, לספורטאים ולבעלי אורח חיים ספורטיבי.בין המשקאות בתפריט B-Active החדש:POWER- חלב, פיסטוק, שיבולת שועל, בננה, סילאן, וניל ופולי קקאו, SHAPE- יוגורט, בננה, זרעי פשתן, תאנים, דבש טחינה ושקדים. ניתן להוסיף לכל המשקאות אקסטרה חלבון / טפיוקה ב-3 ש”ח.מחירי המשקאות נעים בין 26 ש”ח (כוס בגודל M) ל-29 ש”ח (כוס בגודל L).

B_Fresh_צילום- בועז לביא (8) (Custom)רשת הפנקייקים הייחודית, רטרו פנקייק, ממשיכה להפתיע ומרעננת את התפריט עם פנקייק “בקטנה” – אותו הפנקייק רק בקטן יותר ובמחיר מותאם. תפריט המיני החדש מציע את חמשת המנות האהובות ביותר בגרסת מוקטנת, כך שיתאימו לילדים ולמי שרוצים רק “לטעום” ועדיין לשמור על הדיאטה.

פנקייק בקטנה של רטרו פנקייק צילום יחצ (2)

דומינו’ס פיצה מרחיבה את אחיזתה בקטגוריית ‘ההזמנות במקום’ ומקימה קו עסקי ייעודי לתחום, במסגרתו תציע מוצרים והצעות ערך ייעודיות ואטרקטיביות לקניה במקום כדוגמת ה- Click & Collect. שלישיית Click & Collect מציעה גודל חדש של פיצה – ‘מיני משפחתית’ בגודל 11 אינץ’ המחולקת לששה משולשים + תוספת הניתנת לרכישה במסגרת השלישייה. ניתן לרכוש באיסוף עצמי מהסניף או בקניה במקום במחיר אטרקטיבי של 90 ₪ בלבד בהזמנה באתר או באפליקציה או במחיר של 105 ₪ בהזמנה מהסניף או בטלפון

 קליק אנד קולקט קרדיט דן פרץ

מסעדת ‘wolfnights‘ באבן גבירול מציעה ארוחת ‘לייט נייט’ שתשאיר אתכם ערים עד מאוחר: המבורגר Wolf  במשקל 140 גרם + צ’יפס ב-39 שקלים בלבד. ניתן לסגור את הפינה ולהוסיף קציצה נוספת ב-18 שקלים.ה- Wolf הוא המבורגר מוקפד, איכותי וטרי בכל מרכיביו עשוי בשר בקר (140גרם) מוגש על גבי לחמנייה טרייה ועשירה הנאפית במקום, בתוספת חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל סגול. ויש לו עוד יתרון – הוא מוכן בתוך שלוש דקות.  תקף בישיבה בסניף בלבד.

לייט נייט בוולפנייטס אבן גבירול. צילום אנטולי מיכאלו

רשת “קפה קפה” מורידה את מחירי המשקאות החמים ב”טייק אווי” בסניפי הרשת בפריסה ארצית, ובכללם: קפוצ’ינו, אמריקנו, מקיאטו, אספרסו, נס קפה, נס על חלב, קפה שחור ותה בגודל רגיל, במחיר של 6 שקלים בלבד.

קפה

שף מוסטפא סלילי, ממסעדת בית שלום במטולה מארח את שף עומר עילואן (לשעבר מסעדות חג’ כחיל ועלה גפן), לסוף שבוע קולינרי ייחודי, בו יוגשו שתי ארוחות גליליות עם ניחוחות מהמטבח הלבנוני והסורי, בימים חמישי ושישי, 18-19 במאי, החל מהשעה 19:00 בערב. בארוחות, תפריט מגוון, עשיר בטעמים גליליים, שילובים מהמטבח הלבנוני והסורי ומנות מרעננות המבוססות על חומרי גלם גליליים. מנות של שף מוסטפא סלילי: עלי גפן ממולאים, קובה על מצע סלט עדשים שחורות, מוסחאן עוף, אוסבוקו טלה ולקינוח- קרם מהלביה, עוגת סולת אישית וכנאפה ביתית. מנות של שף עומר עילואן: סלט שדה הגליל, לבנה ביתית, חציל בלאדי, לחמעג’ון, מקלובה דג, סינייה חלאבי וחזה אווז.

אוסובוקו טלה ביין לבן, ירקות שורש ופיטריות מוגש לצד פריקי- צילום אסף רונן

כחלק מהמיתוג מחדש של רשת מסעדות Tarantino (מתחם יס פלנט ראשל”צ, וקניון הסינמול בחיפה), משיקה כעת הרשת תפריט פיצות חדש, שעשה עבור הרשת השף מנה שטרום המתמחה במטבח האיטלקי.בין הפיצות החדשות בופולינה – מוצרלה באפלו, עלי ארוגולה וקילופי פרמז’ן, מרינרה (*יורדי הים) –  עם אנשובי סילביה, שום קונפי , פלפל חריף, עלי ארוגלה וקילופי פרמז’ן (או פקורינו), קולורטי (*צבעוני) – זוקיני , עגבניות קונפי ובצל שרוף, ביאנקה פפרוני ארטישוק ועלי אורגנו, דולצ’ה אה סלטה(* מתוק ומלוח) – כרובית, בטטה, פלפל פפה דיו וקשקבל מלנזנה (*חצילים)– מוצרלה, חציל שרוף , סלסת עגבניות, שום קונפי, פלפל חריף ואורגנו טרי, פטריות בניחוח כמהין – פטריות צלויות בניחוח כמהין.

בופולינה

מסעדת חג’ כחיל בכיכר השעון ביפו, כבר רושמת לעצמה וותק של שש שנים יציבות כחלק מקבוצת המסעדות בבעלות המשפחה, אשר פועלת בתחום המסעדנות למעלה מ- 40 שנה בהצלחה מרובה.הבעלים נעים חג’ כחיל, בחר להגיש תפריט מטבח ערבי אותנטי עם אוריינטציה גלילית ומינה את השף קוסאי שלוש (לשעבר, מסעדת אל-באבור).שלוש מכין מבחר גדול של מנות מוכרות מהמטבח הערבי, שבכדי לטעום מהן כבר לא צריך לנסוע עד לגליל. אל התפריט מצטרפות מנות חדשות המורכבות בחלקן מחומרי הגלם העונתיים כמו עשבי בר עונתיים,  ירקות בלאדי, דגי ים טריים ובשרים מובחרים.לצד התפריט החדש, יצר שלוש תפריט “בעג’ין” המבוסס על מנות ערביות אותנטיות עם/במעטפת בצק הנאפות בתנור: מוגרביה – תבשיל נתחי עוף עם גרגרי חומוס ומפתול ביתי במעטפת בצק (100 ש”ח); סיאדייה – קדירה של אורז ע תבשיל ירקות שורש ודג/שרימפס (120 ש”ח); פת’יה -בשר עגל עם טחינה-יוגורט, על מצע לחם קלוי ושקדים (80 ש”ח); דג בעג’ין -לברק ללא אידרה במילוי עשבי תיבול, שום וחמאה אפוי בתנור במעטפת בצק (120 ש”ח)*כל המנות מוגשות עם מבחר סלטי הבית.

חג

תגובות

להשאיר תגובה