איפה תאכלו ארוחת שף ב-35 שקלים, מה חוגגים ביום ראשון בוולפנייטס, ומה תעשו עם הילדים שאוהבים לבשל- חדשות האוכל
"וולפנייטס" פותחים את השבוע עם crazy sunday – בכל יום א' החל מהשעה 18:00 יציעו בסניף וולפנייטס ביהודה המכבי, שני המבורגרים ב-48 שקלים בלבד. כל המבורגר מוקפד, איכותי וטרי בכל מרכיביו עשוי בשר בקר או בקר וטלה (200 גרם) מוגש על גבי לחמנייה טרייה ועשירה הנאפית במקום בתוספת חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל סגול.וכדי לרכך את תחילתו של שבוע חדש עוד קצת, "וולפנייטס" מציעים בירה מהחבית ב-12 שקלים (שליש) וגלידת סאנדיי לקינוח ב-5.90 שקלים. המבצע תקף בישיבה בסניף בלבד.
מאצ'ו מאצ'ו, הסנדביצ'ייה הדרום אמריקאית מבית היוצר של פלאפל גבאי הוותיק, משיקה את "כריך המאה" – כריך סופר מושחת ומפנק מבשר פרימיום של פילה איכותי, כבד אווז וריבות תוצרת בית, המבטיח הנאה צרופה לכל חובב בשר באשר הוא. הכריך יוצע במהדורה מוגבלת במהלך כל חודש ספטמבר.
"פודיס" – פסטיבל הקולינארי הגדול יתקיים ב"מתחם שרונים" בהוד השרון בתאריכים 14-16 בספטמבר ויארח את המסעדות המדוברות ביותר בישראל ביניהן : שגב, המוציא, מחניודה, פרונטו קיוסקו, מגדלנה, וונג, מקסיקנה, יהלומה, אסיה מוניקה טאש וטאשה, פיינקוק , גבינות באשר, ברטון קרפרי, לחמים ועוד רבים אחרים אשר יצעו את מנות הדגל שלהם עד 35 שקלים בלבד. במרכז הפסטיבל במת שף דינאמית עליה יקיימו השפים המפורסמים סדנאות בישול וידגימו "לייב" לקהל כיצד נעשה הקסם, יענו על שאלות ויחלקו עם הקהל את סודותיהם הכמוסים מהמטבח.
רשת מאפיות הבוטיק "לה פרינה" (הקמח, באיטלקית) פתחה סניף חדש ברמת החייל במקום בית הקפה המיתולוגי סי קפה ברחוב הברזל. זהו הסניף החמישי של הרשת מחוץ לסניפי "טיב טעם". את הרשת הקימו שלושה חברים העוסקים בתחום הקולינריה למעלה משני עשורים. הידע עתיר הניסיון של השלושה, והחיפוש הבלתי מתפשר אחר איכות וחדשנות הם הנוסחה לכלל המאפים, העוגות ולחמי המחמצת המוצעים בחנויות הרשת.
עופר גרנד קניון חיפה, מקבוצת קניוני עופר, יערוך סדנאות בישול לילדים, עם שפים מקצועיים, הסדנאות יתקיימו בתאריכים 14-28.9, מדי יום רביעי בשעות 17:00 ו- 18:15 ברחבת "לגעת באוכל" 14.9 סדנת סושי עם השף גיא בז'ור- הילדים ילמדו להכין ולגלגל סושי אסיאתי אמיתי, 21.9 סדנת לחם עם השף גיא בז'ור- הילדים יכינו פוקצ'ות וחלות טעימות, 28.9 סדנת רביולי איטלקית עם השף גיא בז'ור- הילדים יכינו רביולי במילויים שונים.
מסעדת "על המים", הממוקמת על רצועת החוף של הרצליה פיתוח לא מפסיקה להתחדש. לאחר ההכרזה על שף ותפריט חדש משיקה המסעדה תפריט קינוחים ייחודי, ערבי הופעות חיות וקוקטיילים מרעננים.