שלום זידלר, יו״ר ובעלים של קבוצת ויסוצקי, דור חמישי למשפחת התעשיינים ויסוצקי, קיבל פרס מפעל חיים בשיווק, על ידי איגוד השיווק הישראלי, בטקס הכרזת הזוכים של תחרות השיווק האפקטיבי, האפי.זידלר אשר הביא לשינוי תרבות הצריכה בישראל, תוך הובלת החברה לצמרת התעשייה הישראלית. בזכות חדשנות, חיבור עמוק ללקוחות והתאמה לטעמים המשתנים של הקהל הישראלי, הפך את ויסוצקי למותג הנמצא כמעט בכל בית בישראל.את הפרס העניקו עופר בלוך, יו״ר איגוד השיווק וסיגלית הורן-גלפרין, מנכ״לית איגוד השיווק הישראלי.

לקראת חג הפסח, עמותת שניר, הפועלת למען הזדמנות שווה בחברה, יוצאת החל ממחר (יום שישי) במבצע במהלכו יחולקו בימים אלה מאות סלי מזון,שנארזו על ידי מתנדבי העמותה ועובדי חברת מדטרוניקס, למשפחות מעוטות יכולת בכל רחבי הארץ.אריזת סלי המזון וחלוקתם מתבצעת באמצעות שיתוף פעולה בין העמותה לחברות מובילות במשק, שנרתמו עם מאות ממתנדבי העמותה לארוז ולחלק את סלי המזון עד לבתי המשפחות.

בתמונה: שירלי קרני – מנכ"לית עמותת שניר ויוסי לגזיאל מנכ"ל קניון הזהב עם מתנדבות העמותה

ֿ

אות המגדר לשנת 2025 הוענק השבוע למועצת תל מונד מטעם עמותת כ״ן הפועלת לשוויון מגדרי ומהווה גוף רשמי מיוצג בנושא מגדר לאו״ם. ד״ר אורית רישפי יו״רית העמותה העניקה את האות לראש המועצה לין קפלן ששמה את השוויון בראש סדר העדיפויות במועצת תל מונד:
70% מהתפקידים הניהוליים מאוישים על ידי נשים
2 מנכ״ליות מתוך 3 משרות מנכ״ל
7 מתוך 11 חברות מועצה הן נשים
עמותת כ”ן מזמינה רשויות מקומיות להגיש מועמדות לאות השוויון המגדרי – אות הוקרה לרשויות שפועלות לשילוב נשים בעמדות השפעה ומנהיגות.

לקראת חג הפסח, הרב יוסף גלויברמן, העומד בראש מפעל החסד "יד ביד", מחלק אלפי מארזי מזון למשפחות נזקקות שאינן מסוגלות להרשות לעצמן קנייה לחג."אנחנו נמצאים בתקופה קשה", אומר הרב גלויברמן. "מעגל העוני מתרחב, והביקוש לעזרה רק הולך וגדל. אני קורא לגל של אחדות וערבות הדדית – שכל משפחה שיכולה תאמץ משפחה שקשה לה, שאין לה את היכולת לחגוג את החג בכבוד".לדבריו, "ישנה עלייה משמעותית במחירי המזון והירקות – מדובר בזינוק של כ-30%, והמשפחות קורסות תחת הנטל. במקום שהממשלה תטפל בעוני – העמותות הן אלו שנאלצות למלא את החלל".

רשת "נוי השדה" וארגון "לקט ישראל", ארגון הצלת המזון הלאומי בפרויקט מיוחד לפסח 2025. נוי הדס, בעלת רשת "נוי השדה"אשר חרטה על דגלה לחזק את החקלאות הישראלית, חוברת לארגון לקט ישראל ויחד מעלים את המודעות להצלת תוצרת חקלאית בישראל ומסייעת לנזקקים לחגוג את החג בכבוד. במסגרת הפרויקט, לקוחות רשת ״נוי השדה״ יוכלו לתרום באתר סכום של 15שקלים אשר יעברו במלואם לארגון לקט ישראל. בזכות התרומות, ארגון לקט ישראל יספק ארגזי פירות וירקות מוצלים, טריים ומזינים לנזקקים מכל רחבי הארץ בכדי שיוכלו לחגוג את חג הפסח. לקט ישראל הוא ארגון שפועל ללא מטרת רווח במטרה להציל מזון ראוי למאכל: עודפי פירות וירקות טריים וארוחות מבושלות ולהעבירם לכל מי שזקוק להם: קשישים, משפחות חד הוריות, ילדים בסיכון ועוד.

מקדונלד'ס ישראל ופלאנט ראשל"צ קיימו הקרנה חגיגית במקביל לבכורה עולמית ללהיט הגדול של פסח "מיינקראפט הסרט" שיעלה לאקרנים בישראל בעברית ובאנגלית ב-3 באפריל. לפרימיירה החגיגית הגיעו קווין רובין ואישתו דניאלה קריסטיה; יוגב מלכה ללא ארוסתו, הרקדנית ג'וליה שחר; האמא הכי מפורסמת בישראל, מורן טרסוב, עם הילדים אמה ומיילו ועוד.

מרק גרשמן מונה לתפקיד מנהל ענף היין במכון הייצוא. במסגרת תפקידו, יהיה אחראי על גיבוש ויישום האסטרטגיה לקידום תעשיית היין הישראלית ולקידום הזדמנויות עסקיות גלובליות, בשיתוף עם הנספחים הכלכליים של ישראל בעולם.

אירית רחמים,אורטל עמר,עינת שרוף ועוד הגיעו להשקת הפופ אפ של אמנית הקרמיקה שרון צ׳צ׳יק במתחם ביג פאשן בגלילות לרגל חג הפסח. במסגרת האירוע נחשפה קולקציה ייחודית של כלי שולחן ואומנות קרמית בעבודת יד.

בטקס שנערך השבוע בפארק העסקים החכם קיסריה, חנכו הברונית אריאן דה רוטשילד, שוקי שוורץ, בעלים ומנכ"ל טולמנ'ס, מיקי קליגר, יו"ר החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה, ומיכאל כרסנטי, המנכ"ל, את המרכז הלוגיסטי החדש של רשת הריהוט היוקרתי.המרלו"ג, שהוקם בהשקעה של כ-50 מיליון שקל, יושכר לטולמנ’ס לעשרים שנה, בעסקה בשווי כולל של כ-144 מיליון שקל. בין הנאומים, גזירת הסרט והסיור במתקן המרשים שמשתרע על פני כ-12,000 מ"ר, העבירה הברונית מסר חד וברור:"גם בתקופה כל כך לא פשוטה – אנחנו בוחרים להמשיך לבנות ולצמוח. משפחת רוטשילד מחויבת מזה דורות לקידומה של מדינת ישראל, מתוך אמונה עמוקה כי כלכלה חזקה היא בסיס לחוסן הלאומי".

ליאת אשורי תחל שיתוף הפעולה עם  LOVE – House of Giving בבעלות איש העסקים חיים סקאל, יוקם במתחם Pop-Up ליאת אשורי , המנגיש את הבחירות שלה לראשונה גם לקהל הרחב ובו יימכרו פריטי אופנה -מהטרנדים החמים ביותר ועד פריטי וינטג', פיסים נדירים ובמחירים נגישים.

סתיו צוברי ושגיב לוי, השחקנים הראשיים במחזמר החדש "זוהי ירושלים" מחזמר המגולל את סיפורה של ירושלים הגיעו בשבוע שעבר לאירוח בערוץ 14 בתוכנית "עדן ועודד" לרגל עליית המחזמר וחניכת האודיטוריום החדש בכיכר המוזיקה, ירושלים.

ביתן הפטריותים של חברת מרינה פטריות, המה אדם בכנס המסעדנות השנתי שציין עשור של עשייה.הסדרה הטבעונית החדשה של מרינה משכה את המבקרים הרבים שהביעו התלהבות מהמוצרים החדשים: המבורגר הפטריות,השווארמה הטבעונית שכולה פטריות טריות ואחרונה חביבה שרק יצאV לשוק נקניקיית הפטריות, כל זה לצד רטבי תמרה הטעימים והתוצרת הטריה של מרינה.

השבוע  התקיים במלון דיוויד אינטרקונטיננטל בתל אביב כנס המסעדנות ה-10 של ישראל לכבוד חגיגות העשור הכנס השנה היה גדול וחגיגי יותר,במסגרתו התראיינו השפים והמסעדנים הגדולים ביותר בישראל בין היתר גם השף מושיק רוט שקיבל את פרס שף השנה. צילום : יבגני פלבין .

מלון גליליון, הממוקם בלב נופי הגליל העליון משיק חבילת נופש לנשים, תחת השם: מחוברות, המיועד לחברות, בנות משפחה, עבודה ועוד. במסגרת זו מציע המלון חוויה מעוררת השראה של העצמה, התחדשות ופינוק.חבילת "מחוברות" תוצע החל מ 26 לאפריל, ללילה אחד, במוצ"ש, במסגרת זו  ניתן להנות מתכנים ואירועים מיוחדים לנשים, סדנאות מרתקות,הרצאות מעוררות השראה, טיפולי יופי, בריאות  ולייף סטייל, לצד חוויה קולינרית משובחת, ברכה מחוממת, בר יין ועוד.

עו"ד דביר אינגיג מנכ"ל רשת מתחמי הכספות בריקסטון חוגג יום הולדת 3 שנים למתחם בריקסטון ירושלים הכולל כ-2,500 כספות. במסגרת אירוע ה-3 שנים החברה תעניק לכל מי שישכור כספת בירושלים חודש שכירות חינם.

חברת CHANGAN, החברה ה-4 בגודלה בסין בענף הרכב, הכריזה בימים אלו על כניסה לראשונה לפעילות באירופה.במסגרת אירוע השקת CHANGAN באירופה שנערך בעיר מיינץ בגרמניה, הציגה החברה את דגם  DEEPAL SO7 לצד הדגמים E07 ו-  DEEPAL S05 המתוכננים להשקה בשלב מאוחר יותר.

קבוצת ההליכה של בית הדיור המוגן "פאלאס להבים" השתתפה "במירוץ עומר 2025" לזכר חיילי גבעתי.קבוצת ההליכה של פאלאס להבים מתאמנת באופן קבוע לאורך כל השנה ושומרת על כושר גופני ובריאות במטרה להשתתף בפעילות ספורטיבית ובמרוצים .הקבוצה משתתפת גם במירוץ להבים, מירוץ באר שבע ועוד…

איש העסקים והמלונאי רוני פיבקו משיק כפר נופש של וילות מפוארות בשטח של 12 דונם באזור סיסי מילאטוס בכריתים (כחצי שעה נסיעה משדה תעופה) בהשקעה של כ-1.5 מיליון יורו.

הנהלת קניון הזהב נרתמת לפעילות להצלת החטופים הישראלים בעזה. קניון הזהב מארח את מיזם "בואו" למען הצלת החטופים והצלת החברה הישראלית, ומארגן הרצאה לציבור הרחב בהשתתפות ד"ר הילי כוכבי פסיכולוגית חינוכית, ד״ר אמיר בלומנפלד לשעבר ראש ענף טראומה בחיל הרפואה ואילה מצגר, כלתו של יורם מצגר ז"ל – בנושא מה נוכל לעשות כדי להציל אותם ואת עצמנו.

ורדינון ונעמן, שניים ממותגי הלייף סטייל המובילים בישראל מבית קבוצת אקסטרה ריטייל – זרוע הקמעונאות הפרטית של קבוצת אלון רבוע כחול – בחרו במשרד הפרסום פרפל (prpl) לניהול תקציבי הפרסום של המותגים כבר לקראת מכירות הפסח הקרוב.סיגל אורון, מנכ"לית חטיבת נעמן ורדינון, ציינה כי לקראת החג חושפים נעמן וורדינון את הקולקציות האביביות בקו קריאטיבי רענן, המתמקד בחוויית הלקוח הייחודית שמעניקים מוצרי נעמן ורדינון, לצד הצעת ערך אטרקטיבית במיוחד לקראת חג הפסח.

בלב הרצליה פיתוח נערכה מסיבת השקה של אולם התצוגה החדש של חברת אומגה דור, למותג ILVE  בבעלות אנשי העסקים אשר ומירב בן הרוש, יבואני מוצרי חשמל מובילים מאיטליה. אולם התצוגה נפתח לציבור הרחב, עם תצוגה מרהיבה של מותגים איטלקיים ובראשם מותג ILVE.לאירוע הוזמנו 300 אדריכלים, מעצבי פנים, אנשי עסקים וגולת הכותרת היתה מתחם אירועים שהוקם במיוחד לאירוע.

קצת לפני חג החירות וההתחדשות, הגיע הפרזנטור, הדייר ו"הראש" יהודה לוי אל אתר הבנייה של הבית החדש שלו בפרויקט "אשירה" של "אביסרור משה ובניו", שבנייתו החלה לפני כחמישה חודשים. אולי עוד מוקדם מידיי לבחור את הצבע למטבח וריהוט לסלון, אבל אפשר לרשום התרגשות אצל הפרזנטור שהגיע להתרשם מהתקדמות הבנייה בפרויקט.

איסתא ספורט, חברת תיירות התוכן הגדולה בישראל בהובלת המנכ"ל עדו ווג, מודיעה על רכישת 100% מחברת אקו טיולי שטח בעסקה בשווי 10 מיליון ש"ח. הרכישה מרחיבה את תחומי הפעילות של החברה אל עולם טיולי השטח, המסעות והטיולים הגיאוגרפיים – תחום שבו מגלגלת תעשיית התיירות הישראלית מחזור שנתי של כ-700 מיליון ש"ח.

גיל שטיר מנכ"ל קבוצת שטיר מארח את תערוכת ניו אקלימה באקספו, תל אביב "ניו אקלימה 2025" התערוכה והוועידה הגדולה בישראל לענף מערכות מיזוג האוויר, החימום, הקירור, האוורור וההתייעלות האנרגטית- בין המשתתפים: שר העבודה יואב בן צור, רב טפסר אייל כספי נציב כבאות והצלה, גרישה שוכמן מנכ"ל ח.י. פתרונות חכמים, בייסון פנג דירקטור מיזוג אוויר הייסנס אירופה, יוסי סרודי יו"ר ובעלים קבוצת ח.י. יבואני Hisense בישראל ועוד.

קבוצת נוטלי בבעלות אוהד לוי סיימה ביקור בתערוכה הבינלאומית ISH , הגדולה מסוגה בעולם בתחום האינסטלציה והמקלחות , אשר נערכה בפרנקפורט שבגרמניה.מאות אדריכלים ולקוחות הגיעו לתערוכה על מנת להתרשם מהחידושים  האחרונים והמתקדמים מסוגם משל המותגים המובילים בתחום , המיובאים לארץ בבלעדיות על יד קבוצת נוטלי.

בתחילת השבוע התקיים בתיאטרון חולון ערב פרידה מרגש מיו"ר ארגון אלמנות ויתומי צה"ל תמי שלח, במעמד נשיא המדינה, מר יצחק הרצוג. בטקס המרגש נפרדה תמי מתפקידה כיו"ר הארגון לאחר תשע שנות עשייה משמעותית, ובמקומה נכנסה לתפקיד עו"ד זהבה גרוס מידן.עוד כיבדו בנוכחותם: ראש המוסד לשעבר ונשיא אגודת הידידים של ארגון אלמנות ויתומי צה״ל יוסי כהן, נשיא המדינה לשעבר ראובן ריבלין, חה״כ תת-אלוף (מיל׳) שרון ניר, חה"כ לשעבר שולי מועלם, ומפקד חיל האוויר לשעבר אלוף (מיל') אליעזר שקדי.

מפעל הפיס הכריז על שיתוף פעולה עם רשת story, במסגרתו הוקם בפעם השנייה מתחם פופ-אפ ייחודי למכירת קולקציות ההלבשה החדשות של שבעת המעצבים זוכי חממת הפיס לאופנה לשנת 2024.אירוע הפתיחה נערך במעמד –  דולין מלניק, ראש אגף תרבות במפעל הפיס ומנהלת מועצת הפיס לתרבות ואמנות, שירי לאופר מנהלת מחלקת תרבות מפעל הפיס, קורלי גת מנהלת מותגים ב-911 אופנה, עדי טיגר סמנכ״לית שיווק ב-911 אופנה ובנוכחות המעצבים הזוכים.

חברת הביטוח ליברה ערכה אירוע קוקטייל חגיגי, לציון שנה להשקת אפליקציית Chik בנוכחות הפרזנטורית, הדוגמנית והשחקנית, יעל שלביה הרווקה הטרייה, לצד רווקים נחשקים נוספים. האירוע התקיים בנוכחות: אתי אלישקוב, מייסדת ומנכ"לית חברת הביטוח ליברה, יעל שלביה, מייקל לואיס, אורי קומאי, דניאל גד, רועי סנדלר, תומר הכהן, רומי פרנקל, אור ורון שורק המככבות בהישרדות ועוד.

קבוצת BBB ממשיכה להרחיב את פעילותה הקמעונאית תחת המותג BBB BY THE WAY  ופותחת בשיתוף פעולה עם רשת si cafe,4 סניפים בכביש 6, בהשקעה הנאמדת בכ – 7 מיליון ₪.הסניפים החדשים משתרעים על שטח של  כ- 100 מ"ר כ"א, ומציעים כ- 50 מקומות ישיבה, במקום.הסניפים מרושתים בעמדות הזמנה דיגיטליות ידידותיות, נוחות, מכירות ונגישות, ללא צורך בהמתנה לקופאי.

טרמינל 1 נפתח לטיסות בינלאומיות ביום ראשון ועימו גם החנות החדשה של ג"יימס ריצ'רדסון – היינמן בדיוטי פרי. החנות שהורחבה, שופצה מהיסוד ועוצבה מחדש,  משתרעת כעת  על שטח של כ- 680   מ"ר , עם קו קופות המונה 28 עמדות, ומכילה יותר מותגים ויותר מוצרים.במהלך ארוע השקת החנות  , מסר אמנון תגורי, מנכ"ל ג'יימס ריצ'רדסון-היינמן , כי: "ההשקה של החנות החדשה בטרמינל 1 היא חלק ממחויבות החברה,  להעניק לנוסעים חוויית קנייה איכותית, מגוונת ומשתלמת, בדומה לזו שבטרמינל 3".  עוד ציין תגורי כי " לאחרונה זכתה ג'יימס ריצ'רדסון היינמן במכרז להפעלת חנויות הצעצועים בטרמינל 3 ובטרמינל 1,  חברת היינמן עם נסיון בינלאומי רב בתחום הצעצועים והמשחקים, תביא עימה את כל הידע והמקצועיות בכדי ליצור חנויות בסטנדרטים בינלאומיים".

מוז"א – מוזיאון ארץ ישראל, תל אביב, ערך פתיחה חגיגית לתערוכה המרכזית של המוזיאון לשנת 2025 — ונגליס קיריס: רוקם באור / לבוש יהודי ומקומי מאוסף מוז"א.פרויקט צילום ורקמה רחב יריעה ויוצא דופן של ונגליס קיריס שבה נחשף לראשונה לקהל אוסף התלבושות הנדיר של הביתן לתרבות יהודית ולפולקלור במוז"א.האירוע נערך במעמד האמן והצלם הבין-לאומי היווני ונגליס קיריס שהגיע לארץ לרגל פתיחת התערוכה, שגרירת יוון בישראל הגב' מאיה סולומו, ראש העיר תל אביב-יפו רון חולדאי, מנכ"ל מוז"א עמי כץ, אוצרת התערוכה והאוצרת הראשית של מוז"א רז סמירה, שגריר קפריסין בישראל קורנליוס קורנליאו, שגרירת הולנד בישראל מרייט שורמן ומוזמנים מכובדים נוספים. התערוכה תינעל ב-30 בנובמבר 2025.

חברת סלקום, בהובלת המנכ"ל אלי אדדי, והמאמצת את תכנית 'גדולים במדים' של עמותת "יד לילד המיוחד", ערכה טקס גיוס ל-11 צעירים המתנדבים ל-"יחידת סלקום", תחת יחידת "חושן" שבאגף התקשוב, האמונה על הפעלה מבצעית של מערכות ורשתות התקשורת והנתונים הצה"ליות. החיילים החדשים, עצמאיים בתפקודם ובעלי יכולת חשיבה לוגית-אנליטית, ישרתו בתפקידים טכנולוגיים שונים ביחידה, וגיוסם ייתמך על ידי סלקום.

השבוע נערכה ב-התיאטרון הקאמרי הפרימיירה למחזמר שכבש את ברודווי ולונדון "היי אוון הנסן", על תלמידי תיכון שסובלים מנידוי חברתי.השחקנים: אלון סנדלר (שעלה לבמה אחרי שהבריא מדלקת במיתרי הקול), טלי אורן, נוי הלפרין, אולה שור סלקטר, יניב סויסה, רפאל עבאס, אלעד אטרקצ'י, דיאנה גולבי,אדיר שטיבלמן, עמית שושני, מירי זהבי, בר כהן, דביר עונה, טל בן אהרון ועוד.

דוגמנית העל ואשת העסקים הבינלאומית בר רפאלי פותחת לראשונה פופ אפ עבור מותג הטיפוח שבבעלותה: livelle , בקניון עופר רמת אביב, מקבוצת קניוני עופר.זהו הפופ-אפ הראשון של רפאלי למותג הטיפוח בבעלותה livelle, שיפעל החל מה 1.4.2025 עד ה 19.4.2025 ויציע את סדרת מוצרי הטיפוח לעור הפנים שפותחו ויוצרו בקפידה.

נעם הנגבי, יו"ר בנק הפועלים, ידין ענתבי, מנכ"ל הבנק ואיתמר פורמן, המשנה למנכ"ל והממונה על החטיבה העסקית בבנק אירחו את בכירי הקהילה העסקית של התשתיות לאומיות בישראל להרמת כוסית לרגל חג פסח.

רות קפלן, מנכ"לית מלון רות צפת, מרשת מלונות דן, אירחה את השף המוערך יוסף זוזו חנא ממסעדת 'מגדלנה', את אשת הקולינריה הילה אלפרט, אבי בללי סולן נקמת הטרקטור והזמרת גליה חן במסגרת סוף שבוע של קולינריה משובחת ויין.

 

 

תגובות

להשאיר תגובה