איפה תוכלו לחלוק ארוחה מלאת בשר, מה מציעים לכם בשישי ברג'ינה ומה חוגגים במתיתיהו- חדשות האוכל
מסעדת "אל עאשי" , של השף סאלח כורדי, משיקה תפריט עסקיות חדש שיוגש בימים שני עד חמישי בין השעות 12:30 עד 17:30. בתפריט מנות המשקפות את יפו במלוא הדרה, בה הים הוא שחקן מרכזי – על נמלה ההומה, על רחובותיה הצפופים והעושר הקולינארי שמאפיין אותה כל כך. בתפריט שלוש הצעות לארוחת עסקית מגוונת ואטרקטיבית הכוללת לחם ביתי הנאפה במקום, מנה ראשונה ומנה עיקרית לבחירה ברמות מחיר שונות וכוס שתיה קלה (תפוזים/ לימונדה/ אשכוליות) או מינרלים. * שדרוג לשתייה קלה מוגזת- 2 ₪, כוס יין ממבחר היינות 12 ₪, 1/3 בירה חבית 4 ₪, 1/2 בירה חבית 7 ₪.

מתתיהו– בר שכונתי ברחוב מסריק 16 בתל אביב חוגג מסיבה בלי סיבה באירוע צהרים מלא פינוקים. ביום שישי הקרוב,אלכוהול ואוכל חופשי וללא הגבלה במחיר של 79 ₪ בר חופשי של פוקאצ'ות, אדממה, שניצלונים, טבעות בצל ,סלטים עלי גפן ממולאים , דיסם סאם, ועוד.בגזרת האלכוהול- בירות מתתיהו , לופלוס, טובורג ,ג'ין, רום, וויסקי, ערק, וודקה, יין, קאווה, סנגריה ועוד מלא הפתעות.

במסעדת "מרינדו עין גב", מזמינים לערב פליאו בשרי במיוחד והרצאה של איילת ניר – "מה חדש בפליאו"- ההרצאה הינה חלק מחודש פליאו ברשת מרינדו, בו יימכרו בחנויות הרשת מוצרי פליאו שמרינדו מייצרת במיוחד, כגון: המבורגר לב עגל, נקניקיות חלקי פנים ועוד. בתפריט, מנות ראשונות- טרטר שייטל צלפים וטפנד מגולגלת, נקניקיית טלה ביתית וסלט ירוק, עיקריות- מחבת בשרים לוהטת- קבב טלה צנובר נענע, ספריבס טלה, אסאדו עגל, סטייק אנטריקוט, שיפוד שומן טלה בתוספת ירקות מהגריל ובטטה מדורה לקינוח: סלט פירות עם קצפת.

מחלבות גד בחרו את השפים הטובים בישראל, לאחד הפרויקטים הקולינאריים המסקרנים והמהנים שהיו בארץ בשנים האחרונות– פרויקט הארוחות הסודיות, אשר נקרא SECRET DINNER by GAD.בארוחות הסודיות משתתפת נבחרת של מיטב השפים, אותה לא ניתן לחשוף בשלב זה. כל שף ייפגש עם 40 סועדים מאושרים לערב חד פעמי וייחודי. הארוחה תהיה חלבית- דגים (לא כשרה). הארוחות יתקיימו באתרים שונים באזור תל אביב: גלריות אמנים, בתי מלאכה, סטודיו של צלמים, בתים פרטיים. כל לוקיישן הינו ייחודי, לא טריוויאלי ונבחר בקפידה. לכל שף הותאם הלוקיישן שמתאים לקונספט הארוחה שלו.

סופהשבוע מגיע ובין שלל המסעדות והארוחות, החליט הצוות של מיטבול Grill&Dinner ללכת צעד אחד קדימה ולצאת בקונספט מיוחד המדגיש את נתחי הבשר המיוחדים – ארוחת שרינג לארבעה שכוללת 3 מנות ראשונות לבחירה, 3 נתחים מיוחדים לבחירה במשקל כולל של 1.5 ק"ג:+ תוספת אחת לבחירה. **מחיר הארוחה – 200 ₪ לסועד.

מסעדת "רגינה" הכשרה משיקה שישי חדש בכל יום שישי, במתכונת "אכול כפי יכולתך" עם אוכל משובח ואווירה חגיגית. הבופה העשיר כולל: מנות ראשונות; סלטים; מרקים; שקשוקת חצילים; מנות דגים; מנות בשריות; חמין עם בשר וקישקע; קינוחים, קפה או תה. המחיר לסועד 84 ש"ח. הבופה פתוח בכל יום שישי; החל משעה 11:00 למשך תקופת החורף הקרבה.











