מי משיק תפריטי חורף מפנקים, איפה תמצאו קרמבואים בטעמים מדהימים, ואיזה רשת חדשה של בשרים הגיעה לתל אביב- חדשות האוכל

רשת בתי הקפה ביגה משיקה  תפריט חורף 2016- 2017. התפריט החדש יציע מנות מטבח שף עם נגיעות של חדשנות, רעננות וטריות. וטעמים ייחודיים ממטבחי עמים אותנטים כמו מנות הקוסקוס ומקלובה בדגש על מנות טבעוניות ומנות בריאות.

%d7%a7%d7%a4%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%98-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%a6%d7%9c%d7%9d-%d7%90%d7%a0%d7%98%d7%95%d7%9c%d7%99-9

מסעדת le bistro bar, שממוקמת במתחם עזריאלי בחולון, מצרפת לתפריט העשיר ואהוב של המקום, תפריט של מבחר מנות ספיישל מיוחדות כמו ממולאי הבית – עלי גפן/חציל/כרוב/פלפל ממולא באורז מתובל. מוגש על מצע ציזיקי/טחינה, דג אמנון אסייתי – פילה אמנון עם ירקות מוקפצים ברוטב אסייתי, בליווי בטטה קריספית, עירית ושומשום קלוי. בליווי סלט ירוק.

img_4774

רשת קפה ג'ו ממשיכה להתרחב ומשיקה תת מותג תחת השם ג'ו קולג', שיפעל בקמפוסים שונים ויציע תפריט מזין של מוצרי גורמה במחירים המותאמים לסטודנטים. הסניפים הראשונים נפתחים עם שנת הלימודים האקדמית החדשה באוניברסיטת תל אביב ובמכללות סמי שמעון.

unnamed

שי גולן, זוכה תחרות בייק אוף ישראל, הקים פופ אפ ייחודי, לחודש אחד בלבד, בקניון עזריאלי ת"א. הפופ אפ כולו סובב סביב המאכל האהוב של החורף- קרמבו- בגרסה חדשה ומשודרגת. הדוכן ממוקם בקומה הראשונה בקניון, במעגל המרכזי.בכל יום יוכנו בדוכן הפופ אפ 15 סוגים שונים של קרמבואים, אשר כולם מבוססים על פירות טבעיים או טעמים טבעיים כמו וניל וקפה.

%d7%a9%d7%99-%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%93%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%a7%d7%a8%d7%9e%d7%91%d7%95-%d7%91%d7%a2%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%9c%d7%99-%d7%aa%d7%9c-%d7%90%d7%91%d7%99%d7%91_%d7%a6%d7%99%d7%9c

רשת מסעדות ההמבורגרים BBB, משיקה בימים אלה קינוח ספיישל לחודש נובמבר, באווירה אמריקאית, לרגל הבחירות המתקיימות בארה"ב –מיני פנקייקס עם גלידת וניל ברוטב טופי, על מצע בננות מקורמלות בסילאן וגאנש שוקולד. מחיר:  38 ₪ – חברי מועדון BBB CLUB נהנים מ 10% הנחה.

%d7%a7%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%97-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9-%d7%91-bbb-%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%a4%d7%a0%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%a7%d7%a1-%d7%a2%d7%9d-%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%93%d7%aa-%d7%95%d7%a0

רשת "cofix" מרעננת את התפריט ומשיקה תפריט חורפי מגוון ומשופר, בין המוצרים החדשים ניתן יהיה למצוא   תבשילי חורף  -חמין, מרקים, קישים, אורז פסטה משקאות חורף  כגון שוקולטה וסחלב  ועוד. קטגוריית המתוקים הורחבה גם היא ובקופיקס מציעים וופל בלגי, מלבי, בוואריה, אקלר ממולא בקרם פטיסייר ועוד.

%d7%aa%d7%91%d7%a9%d7%99%d7%9c-1%d7%a2%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d

קניון כפר סבא הירוקה יוצא בימים אלו בקונספט חדש בערבי רביעי, "HAPPY HOUR ". במסגרת זו, מדי יום רביעי החל מהשעה  18:00 בערב ועד שעת סגירת המסעדות המשתתפות, תוצע מנה אחת בכל אחת מהן במחיר אטרקטיבי במיוחד, שתתחלף פעם בחודש.ב-"HAPPY HOUR " תיכלל ארוחת טעימות משפחתית, אשר בה כל אחד מוצא את מה שהוא רוצה. האמא אוהבת סושי? האבא אוהב סטייק? הילד אוהב פנקייק? כל המשפחה אוהבת ביגה? לכולם יש פתרון ובכמעט חצי מחיר.

%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a2%d7%93-%d7%94%d7%a2%d7%a6%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%9b%d7%a4%d7%a8-%d7%a1%d7%91%d7%90-%d7%94%d7%99%d7%a8

קבוצת המסעדות "אנגוס" בבעלות פאדי דבאח אשר פועלת מזה עשור באזור הצפון, משיקה שתי מסעדות: "אנגוס" ו"אנגוסרי", לצד קצביית בוטיק ברחוב הארבעה, בתל-אביב. המסעדות יציעו תפריט עשיר במיוחד על טהרת הבשרים, עם מגוון נתחי הבשר האיכותיים והטריים המגיעים מהגליל, שם מגודלים הטלאים והעגלים בתנאי מרעה טבעי.

%d7%90%d7%a0%d7%92%d7%95%d7%a1_%d7%92%d7%9c%d7%a2%d7%93-%d7%97%d7%9f_%d7%9e%d7%a0%d7%9b%d7%9c-%d7%a7%d7%91%d7%95%d7%a6-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%a2%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a0%d7%92%d7%95%d7%a1_%d7%a6

30 הערות

להשאיר תגובה