הטריבונה על שם בלה דיאמנט ז״ל

אליפות ישראל בדריפט  נערכה בכרמיאל, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים (20–21.8) מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט ,עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט.מי שבלטה באירוע היא המתחרה הצעירה ביותר בתחרות,  אווה איבנוב, תושבת עפולה, רק בת 16 וכבר כובשת מסלולי דריפט באירופה.

מותג האופנה הבינלאומי לי קופר משיק בישראל קמפיין עם חמישה כוכבי כדורגל מליגת העל המייצגים קבוצות יריבות: רוי רביבו – ממכבי ת״א, אמיר גנח – מהפועל ב"ש,רן בנימין – מהפועל ת״א, שון גולדברג – ממכבי חיפה, וירין לוי – מבית״ר ירושלים, המצטלמים כשגרירי המותג לחורף 2026.

עידן עמדי מוביל את הקמפיין של מפעל הפיס לתמיכה בנפגעי טראומה והכוונתם למגוון פרויקטים לטיפול ושיקום למען מאות אלפי ישראלים הסובלים מטראומה וחרדה: ילדים, משפחות, חיילים, אנשי מילואים ובני משפחותיהם ואזרחים רבים נוספים.

 

גד שטרן, מנכ"ל קניון TLV, אירח את שגריר תאילנד החדש בישראל, Mr BOONYARIT VICHIENPUNTU, מר בוניאריט ויצ'יינפונטו, שהגיע כאורח הכבוד לפסטיבל תאילנד שהקניון הקים עם מתחמים שונים תחת הקונספט.

השבוע יצאו לדרך צילומי "הכי איתן", דרמה קומית חדשה לגילאי 3–6 שמשלבת לייב אקשן ואנימציה, ועוסקת בחוסן נפשי והתמודדות רגשית של ילדים – נושא שרלוונטי מתמיד בימים אלו.מנכ"לית הופ! מיכל בוטל הגיעה לסט לברך את הצוות והשחקנים, בהם דניאל גל, שתככב בתפקיד האם. לצידה משחקים תום גרציאני, גור אהרון, ליאן טל ואריאל וקנין, כשבמרכז העלילה איתן הקטן שמתמודד עם פחדים, תסכולים ושינויים – ומוצא דרכים יצירתיות להתחזק.

השבוע התקיימה פתיחת הפופ אפ של עידן תלם היוטיובר ויוצר התוכן הגדול בישראל עם המותג שלו אינדה גיים בקניון עזריאלי אילון. לפתיחה החגיגית הגיעו אלפים! של אוהבי גיימינג מכל הארץ כדי לפגוש את עידן ולהצטלם איתו ושם לראשונה נחשפה ערכת בית הספר שלו לרכישה- הפופ אפ נפתח בעזריאלי אילון לתקופה של שבוע בין התאריכים 24-28.9

יוצרת התוכן (83K) וכוכבת הרשת, ניצן גריב (28), מתוכנית הטלוויזיה 'אהבה חדשה', קוטפת קמפיין יוקרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUBA, לרגל השקת קולקציות חורף 2026, בהשקעה הנאמדת בכ – 700 אלף ₪.

ממשיכה במסורת: חברת "אביסרור משה ובניו" חותמת חסות לעונה נוספת עם הפועל באר שבע- כבר למעלה משלושה עשורים חברת "אביסרור משה ובניו" מלווה ונותנת חסות להפועל באר שבע.

אינטימה, רשת ההלבשה התחתונה והפנאי, מכריזה על: הדוגמנית הבינלאומית, דורית רבליס, על השחקנית, הזמרת והמנחה, טיילור מלכוב, לפרזנטוריות החדשות, אשר יחליפו את אנה ארונוב שליוותה את המותג ב-4 השנים האחרונות.

רגע לפני החג המשנה למנכ"ל סופר-פארם דני לוזון, מנהלת פיתוח ויבוא מותגים בסופר-פארם שירן אליצור,מנהלת מותג מילוקה מיה מישורי, השחקנית והדוגמנית ניבר מדר, ומשפיעניות ויוצרות תוכן הגיעו לבראנץ' במסעדת האברי בת"א להשקת הבושם החדש של המותג מילוקה LOVE LETTER – EAU DE PARFUM

איש העסקים והפילנתרופ סילבן אדמס אשר הצטרף לנבחרת השגרירים של עמותת Make-A-Wish בישראל, אירח זו השנה השנייה ברציפות את ערב המכירה הפומבית של משאלות ילדי העמותה ותרם את בנייתם של 15 חדרי ילדים חדשים לילדי העמותה. את האירוע המרגש הנחו הדוגמנית ושגרירית העמותה בר רפאלי לצידו של נשיא העמותה השחקן דביר בנדק.

השבוע נערכה תצוגת אופנה חגיגית של אורבניקה, במסגרתה הוצגה לראשונה קולקציית חורף 2025. האירוע התקיים בנוכחות סטייליסטים, שותפים מקצועיים וחברי מטה החברה, והעניק הצצה ראשונה לטרנדים, לצבעים ולפריטים שיככבו בעונה הקרובה.

צוות מבשלת בירה שפירא, יצאו ליום קטיף בקיבוץ יפתח שבצפון שמטרתו הוא לתמוך ולחזק את החקלאים בצפון, ולקטוף את האגסים לטובת ייצור בירה אשר תשווק במהדורה מוגבלת בקרוב. לא מדובר בעוד בירה, אלא חלק ממשהו גדול של עשייה, תמיכה בחקלאות הצפון ותקומתה. בירה שתספר סיפור על ערבות הדדית, ציונות מודרנית, ועשייה שהיא מעבר למוצר.

 

חברת מחלבות גד הודיעה על מינויה של מעין דר חסון לתפקיד סמנכ"לית השיווק והמכירות של החברה. דר חסון, נשואה ואם לשלושה, מתגוררת בתל אביב, מביאה עמה ניסיון של למעלה משני עשורים בתפקידי ניהול בכירים בתחומי השיווק והטרייד מרקטינג בחברות המובילות בענף המזון ומוצרי הצריכה. בתפקידה האחרון שימשה כמנהלת הטרייד מרקטינג בחברת תנובה.

 

 

תגובות

להשאיר תגובה