היכל התרבות מאיר ניצן ראשון לציון פותח את עונת המנויים 2026/27 ומביא את ברוודוי לראשון לציון עם “גברתי הנאוה”, מחזמר מתנה למנויים!
היכל התרבות מאיר ניצן ראשון לציון משיק את עונת המנויים 2026/27 ומבסס את מעמדו כאחד ממוקדי התרבות הבולטים בישראל עם תוכנית עשירה ומגוונת מהשורה הראשונה לצד הטבה ייחודית: מנויי העונה ייהנו ממחזמר מתנה – “גברתי הנאוה”.
העונה החדשה נבנתה מתוך תפיסה הרואה בהיכל הרבה מעבר למקום צפייה בהצגה אלא חוויית בילוי תרבותית שלמה, המשלבת תוכן איכותי, נוחות, נגישות ואווירה שמחברת בין קהלים שונים.
במסגרת עונת המנויים ייהנו המנויים כמדי שנה מסדרות מובילות בתחומי התיאטרון, המוזיקה והבידור, בהשתתפות מיטב היוצרים והאמנים בישראל לצד תכנים מגוונים המותאמים לקהלים רחבים – מנויים ותיקים, זוגות, משפחות וקהלים חדשים מהאזור.
גולת הכותרת של העונה הנוכחית: הטבה בלעדית למנויים – כרטיס למחזמר האהוב מברודווי, “גברתי הנאוה” ללא עלות נוספת.
רז קינסטליך, ראש העיר ראשון לציון: “עונת המנויים הקרובה היא ביטוי ברור לחזון שלנו – ראשון לציון היא עיר של תרבות, המציעה לא רק מופעים ברמה הגבוהה ביותר אלא גם חוויית בילוי שלמה. אנחנו מחויבים למנויים שלנו ובכל שנה מנגישים עבורם ועבור התושבים, רפרטואר תרבות איכותי, נגיש ועל-זמני”
עונת 2026/27 ממשיכה את תנופת ההתחדשות של ההיכל, שמהווה הבחירה התרבותית הבולטת באזור ובישראל, עם דגש על חוויית הקהל, הרחבת קהילת המנויים וחיבור בין דורות.
מכירת המנויים לעונה הקרובה נפתחה בימים אלה.
לפרטים ורכישת מנויים: אתר היכל התרבות או בטלפון: *3701








