אנו מוזיאון העם היהודי קיים אירוע השקה לכבוד הוספתם של קטעי הומור של הקומיקאי היהודי המצליח, מודי רוזנפלד, לתצוגת הקבע במוזיאון.המערכונים המצולמים התווספו להיכל התהילה של ההומור במוזיאון, אשר מקדיש חלק מתערוכת הקבע להצגת ההומור כחלק מהתרבות והמטען המשותף של העם היהודי. רוזנפלד, קומיקאי אמריקאי אהוב וידוע, מצטרף לגדולי הקומיקאים היהודים המוצגים במוזיאון ובהם בין היתר- מל ברוקס, ג'רי סיינפלד, שלישיית הגשש החיוור ונוספים.רוזנפלד נחשב כיום לאחד מהקומיקאים המובילים בניו יורק ונבחר על ידי ה'הוליווד רפורטר' לאחד מעשרת גדולי הקומיקאים בניו יורק.באירוע ההשקה נערך שיח בהנחייתו ובניהולו האמנותי של איש התרבות והתיאטרון, נעם סמל, שעסק בהומור יהודי. לצד מודי רוזנפלד עצמו השתתפה בשיח גם השחקנית הישראלית- אמריקאית, נגה מילשטיין. רוזנפלד סיפר לקהל המוזיאון על ראשית דרכו המקצועית כמנהל השקעות בוול סטריט, על ההסבה המקצועית שלו לעיסוק בהומור, על ההומור כמשימת חיים, כשליחות וכמצווה ועל החיבור העמוק והטבעי שלו לאנו- מוזיאון העם היהודי.
יום שישי האחרון כוכב הריאליטי פקין אקספרס מאור יוסף השיק את המספרה החדשה שלו לגברים בתל אביב וכל החברים מהתכנית הגיעו להרים. מי שבלטה בהעדרה והוזמנה לאירוע הייתה שירה לוקאץ׳ שהיית בת הזוג של מאור בתכנית* בין המוזמנים שהגיעו טל ארוס מצר הזוכים של המירוץ, רם היה בחו״ל, נילי וזוהר שהיו צמודים חני ומעיין לירן וענת מיטב ועילי מאיה ולירון ועוד.צילום יחצ גיא גואטה.

"מרכז פרס לשלום" הוענקו פרס מפעל חיים ותואר לשם כבוד של מכון טכנולוגי חולון HIT ע״י נשיא המכון פרופ’ אדוארד יעקובוב לחמישה אישים מעוררי השראה ופורצי דרך. פרס מפעל חיים הוענק ל חתן פרס ישראל פרופ’ מרדכי שני, מקבלי תואר לשם כבוד, ד״ר ארנה ברי ״האישה הראשונה של ההייטק הישראלי״, נשיא מכון ויצמן לשעבר, הפיזיקאי פרופ׳ דניאל זייפמן, מנכ״ל התעשייה האווירית, בועז לוי ובוריס דוד קנדוב. נכחו באירוע מנהל המרכז הרפואי שיבא, פרופ׳ יצחק קרייס, איש העסקים מוטי כוזהינוף, מבעלי מגדל ״בראשית בבלי״ והאחים פנחס ובן ציון פוזיילוב, מראשוני ומקימי ענף היהלומים בישראל.

Nespressoישראל קיימה השבוע אירוע הרמת כוסית להשקת השת"פ החדש עם השף ענר בן רפאל פורמן ממסעדת תריסר והשפית שיראל ברגר ממסעדת opa, במסגרתו יוגשו במסעדות תערובות הקפה של החטיבה העסקית Nespresso Professional. סוניה נסטסה, מנכ"לית נספרסו ישראל: "נספרסו חרטה על דגלה חדשנות וחוויה סנסורית ברמה הגבוהה ביותר, ובמסגרת חזון זה אנו מעניקים מענה גם בתחום מסעדות השף ומסעדות יוקרה מובילות בעולם ובארץ. אנו שמחים על שיתוף הפעולה עם המסעדות opa ותריסר הפונות כל אחת לקהל ייחודי המעריך קולינריה איכותית".

ועד עובדי כלל ביטוח ופיננסים יזם הכנסת ספר תורה שנכתב לתפילה והחזרת כל החטופים ושלום כוחות הביטחון, לבית כנסת בבניין החברה בעתידים. בין עובדי החברה משפחות החטופים של גיא דלאל בנו של אילן דלאל, ואוהד בן עמי גיסה של קרן בן עמי, שניהם עובדי החברה.את האירוע יזם ועד עובדי כלל ביטוח ופיננסים בראשות רוני רז, בשיתוף עם ליאת שטראוס, משנה למנכ"ל, מנהלת חטיבת שירות, משאבי אנוש ותפעול בכלל, מאות מעובדי החברה והנהלת פארק עתידים ת"א בהובלת המנכ"ל, אייל גרין. באירוע נכחו תורמים רבים, ביניהם הזמרים והיוצרים, דודו אהרון ואיתי לוי, עובדי כלל ביטוח ופיננסים, נציגי בית ההסתדרות ועובדים נוספים במתחם פארק עתידים ת"א.כולם נשאו תפילה להשבת החטופות והחטופים, ולשלום חיילות וחיילי צה״ל ולימים של שקט וביטחון.

מותג השעונים GARMIN השיק בכל העולם את סדרת הדגל Fenix 8 המיועדת בעיקר לספורטאים והרפתקנים שמעוניינים לשלוט בשגרת האימונים שלהם מפרק כף היד באופן מלא. לכבוד ההשקה, קיימה ronlight, היבואנית הרשמית של GARMIN בישראל, אירוע חגיגי בחנות גרמין בנמל תל אביב. השעונים החדשים מגיעים עם שתי אפשרויות תצוגה: תצוגת AMOLED בהירה ונוחה לקריאה בתצוגת ALWAYS ON DISPLAY, או לחילופין בגרסת הסולאר אשר מגיעה עם מסך MIP. הסדרה זמינה במגוון עיצובים יוקרתיים, עם אפשרות לרצועות מתחלפות וקטרים שונים של מסגרת.

המעצבת ענת חפץ מציגה תערוכה חדשה בגלרית בן טאובר בכיכר המדינה, תערוכת לווין לתערוכה אותה היא מציגה בימים אלה בפאלצה מורה בביאנלה בוונציה. את השידוך עשתה מיקה בשן שחנותה נמצאת דלת ליד הגלריה.

השבוע התאספו בכירים בתחום הסייבר בישראל במתחם האירועים East בתל אביב לאירוע שערך הסניף הישראלי של ענקית הסייבר העולמית Trend Micro, לאור ריבוי מתקפות הסייבר שפוקדות ארגונים ואת ישראל בפרט. את יום ההרצאות המרתק חתם ערן זרחוביץ' במופע סטנדאפ הומוריסטי ושנון.

באירוע הגאלה שנערך בוונציה תחת החסות של עמותת WORLD BETTER בראשות הפילנתרופ מנואל קולאס דה ראשה, הודיעה רונית רפאל נותנת החסות לארוחת הגאלה, שהיא ממזגת את הפעילות של הצבא העולמי נגד התעללות בילדים לתוך העמותה של דה ראשה. רונית, הפעילה מזה שנים במאבק נגד אלימות מינית במשפחה, העניקה בערב הנוצץ פרס לאורח הכבוד קווין קוסטנר על פעילותו למען נשים.קוסטנר שהגיע לפסטיבל וונציה על מנת להשיק את סרטו החדש הורייזן הבטיח לקחת חלק בפעילות של העמותה הממוזגת.

הזמינו אתכם? לרגל ציון 70 שנה ליחסים הדיפלומטים בין תאילנד וישראל, וסיום קדנציית שגרירת תאילנד בישראל פנבהה צ'נדראמיה, תקיים שגרירות תאילנד בישראל בשיתוף עם משרד התיירות התאילנדי אירוע ראשון מסוגו, שיערך בישראל, האירוע יתקיים לקהל הרחב בגן העיר בתל אביב ביום שישי ה 13.9.24 בת"א, ויכלול סדנת בישול תאילנדי על ידי שגרירת תאילנד בעצמה שתבשל במקום, טעימות של בירות תאילנדיות, מוזיקה תאילנדית, עמדות מסאג' ועוד.

מר ג'ייקוב לו, שגריר ארה"ב בישראל סייר יחד עם מר אבי יעקובוביץ, מנכ"ל גב-ים בפארק ההייטק גב-ים נגב בבאר שבע ונפגש עם חברות אמריקאיות מובילות הפועלות בפארק, בהן DELL, I.B.M ו-NVIDIA במפגש המיוחד, הציג מנכ"ל גב-ים, מר אבי יעקובוביץ לכבוד שגריר ארה"ב בישראל, מר ג'ייקוב לו, את פארק גב-ים נגב, את החזון מאחורי הקמת הפארק והפעילות הענפה של חברות ההייטק הגלובליות והישראליות בו. במסגרת הביקור בפארק, נפגש השגריר עם חברות ההייטק האמריקאיות הפועלות בו, ביניהן DELL, I.B.M ו-NVIDIA. בתום הפגישה, העניק יעקובוביץ, מנכ"ל גב-ים לשגריר שמן זית ישראלי, שהופק מעצי הזית מהמרחב בו שוכן פארק גב-ים נגב.

בצל המלחמה: חקלאי גרנות מסכמת עונה מוצלחת למגדלי האבוקדו מגדלי האבוקדו בישראל שיווקו השנה כ-240 אלף טון אבוקדו, גידול משמעותי לעומת עונה קודמת, שהיבולים בה היו קטנים עקב חום קיצוני. חקלאי גרנות שיווקה כ- 50,000 טונות, מתוכן 32,000 טונות ליצוא . גיורא מרום, מנכ"ל קבוצת חקלאי גרנות: "גם השנה צפוי להיות האבוקדו הישראלי דומיננטי על המדפים באירופה"

אורן סמדג'ה, מדליסט אולימפי ומאמן נבחרת ישראל בג'ודו, יוביל מהלך חברתי של המרכז לצמיחה פיננסית מבית בנק הפועלים במסגרתו תוענק מעטפת תמיכה וליווי מקצועי ואישי לעסקים קטנים של כל לקוחות הבנקים ללא עלות

כוכבת תוכנית הפריים טיים 'רוקדים עם כוכבים', קשת 12, הרקדנית סנה סוקול, הגיעה אתמול בשעות הבוקר המוקדמות (יום א) לסטודיו לטובת צילומי קמפיין סתיו חורף 2025 של רשת SCOOP , מותג עבורו נבחרה כפרזנטורית, לאחרונה ותקבל עבורו 150 אלף ₪ לעונה. על הסט פגשה סוקול לראשונה את רוני אינסאנז מבעלי רשת סקופ שסיפר לה שהשבוע קיבל רשמית רישיון טיס בינלאומי.

עידו טאקו, הנחשב כיום לאחד השחקנים הצעירים והמבטיחים בישראל, הצטלם להפקת אופנה חדשה של פקטורי 54. בשנה האחרונה הוא כיכב בסדרות "מתוקים", "השוטרים" ו"בלאקספייס". בימים אלה הוא מככב בעונה החדשה של "האחיות המוצלחות שלי" ובסרט הקולנוע "קרוב אליי של תום נשר". בקרוב תוכלו לראות אותו על המסך לצדו של אגדת הקולנוע אנתוני הופקינס.בימים אלה הוא מככב בעונה החדשה של "האחיות המוצלחות שלי" ובסרט הקולנוע "קרוב אליי של תום נשר". בקרוב תוכלו לראות אותו על המסך לצדו של אגדת הקולנוע אנתוני הופקינס.

מעל 350 איש התכנסו בסינמטק ת"א לאירוע השנתי של פורום צאצאי הייקים של ארגון יוצאי מרכז אירופה, שבמהלכו הוקרן הסרט "חוזה עם השטן?" לאחר מכן התקיים דיון בין יוצרת הסרט, נאוה מיכאל צברי וח"כ אלון שוסטר, חבר ופעיל בארגון, על רלוונטיות השיח בחוזה עם השטן גם בימים אלה.נשיאת הארגון, דבורה הברפלד, יו"ר נשיאות הארגון ונספחת התרבות של גרמניה קריסטין רינגר הדגישו בדבריהם את החשיבות של להגיע לעסקה חטופים במהרה ולהחזיר את השבויים במהרה הביתה

השבוע התקיים טקס סיום מלא השראה של מחזור קיץ 2024 ב"ליגה"- בית הספר למאמנים ומדריכים בספורט גבעת ושינגטון. למעלה מ- 160 ספורטאים מכל רחבי הארץ הוסמכו בקיץ האחרון למדריכי ספורט מקצועיים.אורח הכבוד של הטקס היה מנחם קלמנזון חתן פרס ישראל לשנת תשפ"ד בתחום תקומה – גבורה והצלה, שעם פרוץ מתקפת הפתע על ישראל ב-7 באוקטובר 2023 יצא יחד עם אחיולסייע לתושבי עוטף עזה ולהציל את חייהם. הרצאתו המרגשת והמרתקת העניקה השראה גדולה לכל המשתתפים– מדריכי ומדריכות הספורט החדשים. בטקס השתתפו גם רועי ברקוביץ מנהל האגף להכשרת מאמנים מינהל הספורט, שילה כץ– מנכ"ל קרית החינוך גבעת ושינגטון, לאה אזולאי– מנהלת היחידה ללימודי חוץ, דני ברגר- מנהל בית הספר ליגה, רכזי הקורסים, סגל מקצועי ומנהלי וחניכי הקורסים בענפים השונים.כלל המשתתפים קיבלו תעודת הסמכה מטעם מינהל הספורט במשרד הספורט ומטעם היחידה ללימודי חוץ של גבעת ושינגטון.










