כשבחוץ ארבעים מעלות והשמש קופחת על הראש קפצנו להצטנן מעט במפעל הגלידות של בן אנד ג'ריס שם במינוס 30 מעלות פגשנו את אורית טוקר טועמת גלידות במקצועה ש"נהנית מכל רגע' שסיפרה לנו על הטעמים החדשים שיצאו הקיץ ואיך זה שבישראל יש את אחד מארבעת המפעלים היחידים בעולם של יצרנית הצ'אנקי מאנקי האהוב

מה יותר כיף מאשר לבקר בצהרי יום שרבי במפעל גלידות. אז נסעתי לבאר טוביה שם ממקום מפעל שהוא חלומו שכל ילד – בן אנד ג'ריס (שקרוי על שמם של המייסדים מלפני כמעט ארבעים שנה בן וג'רי מורמונט) שם חיכתה לי מחויכת אורית טוקר שניתן בהחלט להצמיד לה את התואר האדם עם אחד מהמקצועות שיותר מעוררי קינאה: כטכנולוגית מזון היא הפכה לפני עשרים שנה לטועמת הראשית של הגלידות במפעל "נכון כבר עשרים שנה שאני עושה את זה וזה ממש כיף במיוחד כשמדובר בגלידה עם חומרים טבעיים ואני טועמת שמנת, חלב, אגוזים ושוקולדים רק דברים טובים".

ולא משמינים מזה ?

"אני מזכירה לך שאני רק טועמת".

תגובות

להשאיר תגובה