קבלו את המשקה שאף ליל סילבסטר לא יהיה שלם בלעדיו: הקוקטייל. לכבוד השנה החדשה אספנו בשבילכם מתכונים לקוקטיילים המפורסמים ביותר בעולם: מה הולך נהדר עם רום לבן? למה מוסיפים טבסקו ופלפל שחור? ואיזה משקה יעניק את הטאץ' הלטיני?
סן פרנסיסקו :
45 מ"ל ג'ין
90 מ"ל מיץ תפוזים
15 מ"ל ליקר בננה
10 מ"ל גרנדין
יש לערבב בשייקר את כל המרכיבים בתוספת קרח ולמזוג לכוס קוקטייל.
מוחיטו :
45 מ"ל כוס רום לבן
10-12 עלי נענע
1 כפית סוכר
20 מ"ל מיץ לימון
60 מ"ל סודה או ספרייט
בכוס גבוהה למלא קרח ועלי נענע, להוסיף את הרום, מיץ לימון, סוכר, למלא בסודה ולערבב.
בלאדי מרי :
45 מ"ל וודקה
90 מ"ל מיץ עגבניות
15 מ"ל מיץ לימון
3 טיפות טבסקו
מעט מלח ומעט פלפל שחור גרוס.
לערבב בשייקר את הוודקה, מיץ עגבניות ומיץ לימון בתוספת קרח, למזוג לכוס גבוהה ולהוסיף טבסקו, מלח ופלפל שחור.
פינה קולדה :
60 מ"ל פינה קולה
ספרייט
10 מ"ל גרנדין
למזוג לכוס גבוהה את הפינה קולדה, למלא בספרייט ולהוסיף את הגרנדין.
באדיבות מתחם האירועים קאלה
צילומים: אלדד צלמים.
באדיבות מתחם האירועים סיטרוס בשיתוף Sky Bar
ביטר סאוור:
4 קוביות תפוז
30 מ"ל ג'ין
30 מ"ל קמפרי
20 מ"ל מיץ ליים טרי
10 מ"ל מי סוכר
10 מ"ל מונין פסיפלורה
אופן ההכנה:
ההכנה תעשה בעזרת שייקר. מבצעים כתישה עדינה של התפוז, לאחר מכן יש להוסיף את המרכיבים, מנערים בעדינות עם קרח כתוש, מרוקנים הכל להיי בול. (כוס זכוכית גבוהה)
לקישוט: גבעה קטנה של קרח כתוש, 2 קשים, סליל של קליפת תפוז.
סייד טראק (Side Truck)
45 מ"ל קוניאק
15 מ"ל שרטרז ירוק
25 מ"ל מיץ לימון טרי
15 מ"ל מי סוכר
אופן ההכנה:
משקשקים חזק עם קרח רגיל, מסננים פעמיים לכוס מרטיני (אפשר להוסיף גם רים ממש דק של סוכר לבן)
באדיבות מתחם האירועים סיטרוס בשיתוף Sky Bar













