"מכללת השף" בראשון לציון חוגגת בימים אלה בר מצווה, ובמילים אחרות, 13 שנים של לימודים הכשרות ואוכל טעים, כחלק מהחגיגות הוזמנו, עיתונאים ובלוגרים לחוות את החוויה הקולינרית דרך הקיבה והתוצאה? לא פחות ממרשימה..

מכללת השף הגדולה והמובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם להצצה וטעימה מחדוות היצירה של עולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי.מכללת השף בעלת חמישה סניפים מרכזיים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע.

aviva_evenzoharOQ7A4169

תכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטוריות, הלימודים במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לסטודנטים יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.

הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי.במכללה לימודים מקצועיים כמו: לימודי טבחות, למודי בשול מסעדןa  carte  A  l לימודי קונדיטור, לימודי מאסטר, לצד קורסים לחובבים כמו: אפית לחם, הכנת שוקולד, עיצוב עוגות, אפיה ועוד. התמחויות וסדנאות לשפים

המכללה בקשר ישיר עם מסעדות מובילות בתחום הקולינריה ומספקת באופן שוטף כוח אדם מבוגרי הקורסים לעבודה במסעדות רבות כגון: קופי בר, בנדיק, ברסרי, רפי כהן ועוד, במסעדות של רשתות בתי המלון הגדולות בארץ, בשרותי קייטרינג ועוד.

סגל המרצים במכללה מונה מורים פדגוגים מובילים בתחומם, בעלי ניסיון במיטב המוסדות הקולינריים בארץ, המנהלים עסקי מזון ומסעדות שף, בוגרי הפרנץ' הקולינרי בניו יורק  ו ה cia לצד יועצים וכלכלנים המעניקים יעוץ עסקי לעסקי מזון וקוליניה בסיום הקורסים זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה והיא מעניקה תעודת גמר בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל .

aviva_evenzohar3

מכללת השף היא המכללה היחידה בארץ שלימודיה מוכרים באיגוד השפים העולמי. המכללה נחשבת כגדולה ביותר במזרח התיכון. לבוגרי המכללה ניתנת תעודה המוכרת לצרכי עבודה בארץ, ארצות הברית ואירופה וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.

אלפים מבוגרינו נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם. ורבים  מהבוגרים הגשימו חלום ופתחו עסקים עצמאיים לתפארת.

מכללת השף נמצאת בקשר הדוק עם מסעדות יוקרתיות וקונדיטוריות מובילות כך שהסטודנטים שחפצים בכך יופנו במהלך לימודיהם להתמחות בעסקים הקולינריים השונים ברחבי הארץ. בנוסף מגיעות למכללה בקשות רבות לעובדים והמכללה מסייעת ומכוונת את הבוגרים לעבודה. במהלך השנים נקלטו אלפי עובדים בתעשייה והם מרוויחים שכר נאה.
במכללה שמים דגש גם על לימוד  יזמות עסקית שתאפשר לסטודנטים ומי שרוצה לפתוח עסק פרטי ועצמאי, לקבל את כל ההכוונה העסקית הנדרשת מעבר לכישרון ולהצלחה הקולינרית .

מכללת השף : http://www.hashef.co.il/  לפרטים נוספים: 1-700-700-690

aviva_evenzoharOQ7A4157

 

תגובות

להשאיר תגובה