לראשונה בישראל, מותג הבישול האהוב נינג'ה (Ninja) מבית שריג היבואן הרשמי בישראל, משתתף בפסטיבל האוכל הגדול תל אביב EAT 2025 ומקים מסעדת רחוב חווייתית וחדשנית – הגדולה ביותר שנראתה אי פעם בפסטיבל!
המסעדה, הנקראת NINJA ZONE, תשתרע על שטח של 90 מ"ר (!) וכוללת אזור חווייתי של נינג'ה עם מנות אוכל רחוב מגוונות של משפיעני האוכל הגדולים, גלידות שבחרה ליאור קוקה, אזור ישיבה נוח ואטרקציה קלילה ומשעשעת – הכל במקום אחד.
תפריט בלתי נשכח של חמישה כוכבים
על התפריט ינצחו כמה מהשמות החזקים והמובילים בבישול הביתי היצירתי בישראל, עם מנות מקוריות שפותחו במיוחד לפסטיבל – ומדגימות כמה פשוט להפוך כל מטבח ביתי למסעדת שף:
- קובי אדרי – בשר מפורק בלחמניית פרצל, שמכינים בנינג'ה סמארט ליד בשילוב הטאבון החיצוני של נינג'ה, תוך שמירה על פריכות ואיזון טעמים מושלם.
- השף עומר מילר – קריספי צ'יקן שמכינים בתוכנית האייר פרייר (טיגון באוויר חם) במכשיר הנינג'ה גריל, עם ציפוי פריך ומרקם עסיסי בפנים, שילוב של טעמים מפתיעים.
- גל זהבי – צ'יפס אמסטרדם עם רוטב סודי מיוחד ופיקנטי, שמטגנים בסיר בישול הדו-קומתי שנינג'ה, כך שיתקבל צ'יפס פריך מבחוץ ורך מבפנים. בנוסף, תתאפשר תוספת בשר מעל לבחירה.
- יונית צוקרמן – קבב מעושן שמכינים על גריל המעשנה החיצוני של נינג'ה, עם טעמים מעושנים, מוגש על לאפה קטנה ביחד עם סלט ג'עלוק.
- ולקינוח: ליאור קוקה, יזמית וקונדיטורית עם ניסיון עשיר בתחום המתוקים והגלידות, תציג את בחירות הגלידה שלה לנינג'ה קרימי המאפשרת יצירת גלידה בעלת מרקם מושלם כמעט מכל מרכיב. הגלידות שיוצעו ייבחרו על ידי ליאור מתוך שלל הצעות של עוקביה, במסגרת פעילות אינטראקטיבית שתיערך לקראת הפסטיבל.
המסעדה תופעל עם שילוב של טכנולוגיות הבישול המתקדמות של נינג'ה ותמחיש איך כל אחד יכול לבשל מנות טעימות, מפתיעות ויצירתיות בבית – בדיוק כמו השפים. המבקרים ייהנו ממנות אוכל רחוב מגוונות שנוצרו בשיתוף פעולה עם המשפיענים המשתתפים, ויודגמו במכשירי הבישול המתקדמים של נינג'ה – כמו גריל המעשנה Ninja Woodfire, הטאבון החיצוני, מכשירי אייר פרייר, סמארט ליד ומכונת הגלידה נינג'ה קרימי – וכל זה במחירי פסטיבל נגישים.
גיא קמחי, סמנכ"ל השיווק של שריג, היבואן הרשמי של שארק-נינג'ה בישראל: "המסעדה שאנחנו מקימים בפסטיבל תל אביב EAT היא אמירה. אנחנו גאים להיות מותג מוצרי החשמל הראשון בישראל שפותח מסעדה בפסטיבל האוכל הגדול במדינה. זה מהלך שמביא את החזון של נינג'ה לקדמת הבמה – להראות שאפשר לבשל מנות מרשימות, מושקעות וטעימות גם בבית, בקלות וללא מאמץ. החיבור לפסטיבל מרגיש טבעי – כי נינג'ה זו לא רק טכנולוגיה, זו קהילה חיה ותוססת עם למעלה מ-800 אלף ישראלים שחברים בקבוצות הנינג'ה השונות ברשתות החברתיות ולמעלה ממליון בתי אב בישראל שמבשלים איתנו, משתפים, יוצרים וחיים אוכל. אנחנו שמחים לשתף פעולה עם יוצרים שהופכים את הבישול הביתי להשראה אמיתית – ולפגוש את הקהילה שלנו פנים אל פנים – עם אוכל שעושה שמח בלב ובצלחת. "
הפסטיבל יתקיים בין התאריכים 19–22 במאי 2025, ימים שני עד חמישי, בין השעות 18:00–23:00, בפארק צ'ארלס קלור, תל אביב. הכניסה חופשית.