חדשות האוכל

מסעדת קיוטו הרצליה מהמוסדות הקולינריים המוערכים בזירת המטבח היפני בישראל, מציעה חוויה מחודשת עם תפריט עשיר הכולל מנות ספיישל מרעננות לצד מנות הדגל הקלאסיות שהפכו אותה לשם דבר. עם קוקטיילים עונתיים Happy Hour ודיג'יי בימי חמישי – קיוטו ממשיכה להציע את השילוב הנדיר בין טכניקה יפנית מדויקת לאירוח עדכני ומוקפד.

במרכז תפריט הקיץ עומדות מנות ספיישל עונתיות חדשות המשלבות חומרי גלם טריים, טעמים מפתיעים וטכניקות יפניות מדויקות: סביצ’ה קיוטו  סלמון נא, אבוקדו, מלפפון, כוסברה ושאלוטס קריספי ,קלמרי פריך בטמפורה דקיקה עם עלי בזיליקום תאילנדי, שיסו אדום, ויניגרט עשבים ואיולי מיסו, באן קריספי דג בס  בציפוי פריך עם מלפפונים בפונזו, צ’ילי, איולי יוזו, נענע ושיסו, באן בקר מפורק  בישול ארוך עם חמוצים יפניים, כוסברה, שאלוטס קריספי וספייסי מיונז.

לצד החידושים, ממשיכות לככב מנות הדגל שמזוהות עם קיוטו כבר שני עשורים: רשת בורגר סטיישן מזמינה אתכם לחגוג את חג האהבה הישראלי עם דיל זוגי שכולו טעם, רגש וחוויה. לכבוד ט"ו באב, תוכלו ליהנות מארוחה זוגית חגיגית הכוללת:

2 המבורגרים לבחירה – קלאסי, סטיישן או ספייסי,

2 תוספות צד כמו צ’יפס רגיל, בטטה או סלט רענן,

2 שתייה קלה

ומנה ראשונה לבחירה – כנפיים או הום פרייז –

הכל במחיר מיוחד של 149 ₪ בלבד!

בסניפים יחכה לכם אווירה חגיגית – עם נרות, בלונים לבנים ואדומים, ומוזיקת רקע שתשלים את האווירה.

תוקף המבצע – חמישי עד מוצ"ש   7-10 באוגוסט ו / או עד גמר המלאי, בסניפי הרשת אפשר גם   הזמנות  לבצע דרך אתר הרשת, https://burgerstation.co.il

 

הקינוח האולטימטיבי של הקיץ כבר כאן: גלידות נסטלה והשף קונדיטור מיקי שמו גאים להציג את ה-Unicone – קרואסון קוביה, עשוי בצק שמרים אוורירי מדופדף בחמאה במילוי טילון אקסטרים בטעמים שונים ומצופה בטופינגס מותאמים. הטילון נכנס הפוך אל המאפה כך שהגביע מבצבץ ומזכיר ״חד קרן״ מה שמייצר שילוב טעמים ומרקמים מיטבי – מאפה מענג שעוטף גלידה מפנקת וטילון קריספי עשיר ברטבים.

שיתוף הפעולה בין גלידות נסטלה ושמו החל ביצירת 2 טילוני אקסטרים, טירמיסו ומאפה קינמון, כחלק מסדרת Extreme patisserie. בתהליך הפיתוח נולד גם הרעיון לשלב באופן יצירתי את האקסטרים גם במאפים של שמו. היזם הקולינרי נדב בורנשטיין הביא את ההברקה – ליצור קוביית-קראוסון-טילון ולאחר הליך פיתוח של כמה שבועות נוצר הUnicone. במהלך חודש אוגוסט, כחלק משיתוף הפעולה, נוצר פופ אפ ה-Unicone הייחודי אשר מציע 5 סוגי קינוחי אקסטרים. הפופ אפ יהיה זמין לאורך החודש באזורים שונים ברחבי הארץ.

את הקינוח האולטימטיבי של הקיץ ניתן יהיה למצוא ב-5 טעמים מרגשים:

זקס בראסרי, מסעדת שף חדשה ברחובות, מביאה גישה רעננה ומוקפדת לעולם הקולינריה הכשרה בישראל. המסעדה מציעה חוויית Fine Dining עונתית ומוקפדת, המבוססת על חומרי גלם מקומיים ובטכניקות בישול מתקדמות – ללא פשרות בטעם או באיכות. המסעדה נושאת בגאווה את שמו של אפרים זקס- חקלאי, מנהיג קהילה ואחד מאבות המושבה רחובות.

בראש המטבח עומד השף סהר רפאל, מקבוצת כרמים והשף דוד לוי, יחד השניים מביאים לזקס בראסרי שנים של ניסיון בבישול עילי אירופאי, המתורגם לשפה ישראלית עכשווית ומקומית. את המסעדה מנהלת קבוצת כרמים, מהקבוצות המובילות בישראל בתחום המסעדנות והאירוח.

התפריט בזקס בראסרי משתנה בהתאם לעונות השנה ולתוצרת הזמינה, ומלווה בתפריט יין ישראלי בלבד. מטבח המסעדה מקיים שיתופי פעולה עם חממות בצפון ובדרום הארץ, עשבי תיבול שגדלים במיוחד עבור המטבח, דגה עונתית טרייה ובשר מעגלות מקומיות שעובר תהליכי יישון במקום. במרכז המטבח מותקן תנור פחמים מתקדם מסוג Josper- תנור ספרדי שמגיע לטמפרטורות גבוהות במיוחד, המעניק ארומה מיוחדת של עשן ועץ לבשרים, דגים וירקות, בשילוב טכניקות בישול מדויקות.

הגישה הקולינרית בזקס בראסרי נשענת על חקלאות מקומית, שכן מטבח המסעדה עובד עם חקלאים מכל הארץ כדי להביא את התוצרת הטובה והטרייה ביותר למסעדה, מירקות ופירות ועד תבלינים ועשבי תיבול שגדלים עבור המטבח.

 

המסורת האהובה חוזרת בפעם השביעית יטבתה פותחת את ברז השוקו  ומזמינה את המטיילים לעצירה בפונדק יטבתה. ברז השוקו הפך עם השנים לאירוע קיץ אהוב במיוחד ועצרו בו כבר מאות אלפי מבקרים שנהנים מהשוקו ומהחוויה בכל קיץ מחדש. השנה מצטרפת אטרקציה חדשה ומרגשת מפעל שוקו מתנפח ראשון מסוגו בישראל: מתחם ענק תלת מימדי המדמה מפעל שוקו, הקסם מתחיל כבר בכניסה אליו, ובתוכו- מספר זוויות צילום אינטרקטיביות.

הפעילות תתקיים בפונדק יטבתה בלבד, בין התאריכים 3.8 עד 28.8, וכוללת שוקו חופשי, אטרקציות לכל המשפחה, כוסות שוקו רב-פעמיות למזכרת, עמדות פעילות, משחקים והפתעות – ובעיקר הרבה שוקו.

תגובות

להשאיר תגובה