הוא נטול גלוטן, נטול סוכר, הוא בכלל אפוי ולא מטוגן, תשכחו מפלאפל הכדורים שהכרתם עד היום ותכירו את הפלאפל הבלגי, המנה שמשגעת את המדינה. הדור החדש של הפלאפל המסורתי, מבקש לשנות את הסדר הקיים ולהגיש לכם פלאפל בדרך שאף פעם לא דמיינתם – בצורה של וופל בלגי. "כשחשבנו על הרעיון הזה", מספרים טלי ואלמוג שם טוב, "לא הצלחנו לישון כל הלילה, הבנו שיש לנו ביד רעיון מהפכני".  את הפלאפל הם מכינים במכונת וופל, ממש כמו וופל בלגי, ואז ממלאים בטחינה וסלטים. הזוג טבעוני ובמשך זמן רב, חיפש סוג מזון שיתאים לצורכיהם.

לאחר שעלו על הרעיון המקורי, עבדו במשך מספר חודשים על פיתוח הבלילה בכדי "שתתאים לצורת הבישול הזאת, ללא שמן וללא טיגון, שתהיה מספיק יציבה ולא תתפרק עם הטחינה והסלטים". הסניף הראשון נפתח בראשון לציון ומכל הארץ, התייצב תור ארוך של לקוחות. במהרה נפתח סניף נוסף בתל אביב וכעת מתנהלים מגעים עם זכיינים מעבר לים.

פלאפל בלגי – רוטשילד 119 ראשון לציון, קינג' ג'ורג' 45 תל אביב.

תגובות

להשאיר תגובה