חדש על המדף

חברת 'מקסיקו ישראלטרייד ' משיקה בישראל את מותגים מובילים בעולם של מוצרי מזון מקסיקניים, ביניהם –  מותג חטיפי הצ'יפס SABRITAS, מותג הקרקרים SANISSIMO, מותג הטורטיות OCHOA, מותג הסלסות, הממרחים והרטביםCAREY , מותג הרטבים CHOLULA, מותג הממתקים המקסיקני LUCAS, מותג החטיפים NOPALIA ועודהמוצרים משווקים בימים אלו ברשתות השיווק מובילות -רמי לוי, ניצת הדובדבן , טבע קסטל ,ויקטורי, קרפור, AM:PM ועוד. בנוסף ניתן לרכוש את מגוון המוצרים באתר החברה.

חברת הדקלאים, קואופרטיב מגדלי התמרים הגדול בישראל, משיקה את MyJool – מותג תמרים חדש, צעיר ואופנתי  -תמר מג'הול 100% טבעי ועסיסי, שגדל בתנאי אקלים אידיאליים, מספק אנרגיה 100% טבעית וניתן לצריכה כשחשים עייפות במהלך היום, לפני פעילות ספורטיבית, או סתם כשמתחשק משהו מתוק ללא רגשות אשם.בשלב הראשון יושקו אריזות אישיות on-the-go במשקל של 50 גרם ואריזות 600 גרם  ו- 400 גרם ובהמשך יושקו מוצרים נוספים בסדרה.

פררו, בעלת המותג קינדר, משיקה לראשונה את סדרת צעצועי מיני פופ מבית הארי פוטר – wizarding world. הסדרה אשר תשולב בתוך ביצי קינדר ג'וי, החל מחודש יולי 2023, כוללת את כל הדמויות האהובות מסדרת הארי פוטר.

שקדיה מרחיבה את מגוון הפיצוחים ומציגה שני סוגי תערובות חדשים ומעניינים , אשר מגיעים במארז ענק של 450 גרם,בעיצוב צעיר וטרנדי.תערובת פיצוחים מטורפת: בוטנים קלויים ,בוטנים מצופים,תירס קלוי, קשיו קלוי, פיסטוק קלוי ותערובת פיצוחים משוגעת: בוטנים קלויים , בוטנים מצופים ,אפונהמטוגנת , תירס קלוי, שקדים קלופים.

אסם – נסטלה משיקה סדרת קרקרים חדשה, טעימה ומפנקת תחת המותג האהוב אסם קריספי: קריספי קרקר כפרי וקריספי קרקר רוזמרין, קרקרים פריכים במיוחד, מפנקים עם תוספות מפתיעות ומלאי טעם.

מותג המלוחים  "צ'וקטה  סולטי" משיק חתיכות בייגלה בשני טעמים: חרדל דבש ובצל המוכר והאהוב, ובטעם סרירצ'ה וצ'דר – ייחודי בשוק. רוטב הסרירצ'ה הוא רוטב צ'ילי תאילנדי חריף שהפך לאחרונה לשם דבר במטבחים השונים ומשולב במגוון מנות,  עם דרגות חריפות משתנות.  השילוב של סרירצ'ה צ'דר מעניק לבייגלה פיקנטיות קלילה, שמשדרגת את הטעם העמוק של גבינת הצ'דר.

לקראת הקיץ כרמית יוצאת עם שני טעמים חדשים ומרעננים: נוצ'לה – מדובר במתכון בלעדי שנוצר לראשונה ע"י כרמית, שוקולד לבן עם 12% מחית אגוזי לוז – טעם משגע ומענג. לא תוכלו להפסיק לאכול ובלונד – סגמנט ייחודי בממלכת השוקולד הלבן. שוקולד לבן שבתהליך הבישול מקבל צבע זהוב אשר מעניק לו טעם קרמלי עדין ומשגע. מדובר בסוג שוקולד חדש בעולם, השוקולד הרביעי – מריר, חלב, לבן ובלונד. הבלונד של כרמית מביא איתו בשורה גדולה ומרגשת לכל שומרי הכשרות שכן מעולם לא יצא לשוק בלונד בכשרות בד"צ [שמתאים לכלל המגזרים]

ויסוצקי נכנסת לקטגוריית המשקאות הקרים ומשיקה את סדרת COLD BREEZE- שקיקים לחליטה במים קרים, להכנת חליטות מרעננות וטעימות במגוון טעמים נהדרים. סדרת COLD BREEZE ללא תוספת סוכר, ללא קפאין, ללא ממתיקים, ללא צבעי מאכל וללא צורך בהרתחת מים.

 

 

תגובות

להשאיר תגובה