זוגלובק משיקים טעמים חדשים של פסטרמה, לייף במוצרי טישו אקולוגיים ואוראל בי עם משחקת שיניים שמכילה פחם- חדש על המדף

לנבחרת המעדניה של זוגלובק מצטרפים הטעמים החדשים פסטרמה שווארמה המשלבת טעם חזק של תבלין שווארמה מנתח שלם ואיכותי של חזה הודו עם ערכי שומן נמוכים ומקור עשיר לחלבון ופסטרמה פרגיות, פרוסות מאורכות המותאמת לסנדוויץ' בלחמנייה או בבאגט. הפסטרמה עשירה בחלבון עם 3% שומן.

Blank white realistic foil snack pack isolated on white background with reflection and place for your design and branding. Vector illustration

FULL WRAP – לראשונה בעולם ובישראל טורטיית בריאות מעדשים כתומות מונבטות. טורטייה טבעונית ללא גלוטן. עשירה בחלבון מלא (13.7 ג' ב 100 ג'). מהווה אלטרנטיבה בריאה ללאפה או לטורטייה מקמח חיטה. 

סדרת GFREE ללא גלוטן מבית גורי מציעה מבחר עצום של מוצרים למגוון שימושים במטבח בכל ימות השנה: אטריות ביצים, ניוקי, פתיתים, פיצות קפואות, תערובות לאפייה מפנקייקס ועד עוגות, מבחר עוגיות משובחות, קורנפלקס ועוד.

חודש בריאות הפה הבינלאומי, מהווה הזדמנות נהדרת להזכיר כמה חשוב לשמור על בריאות הפה של כלבינו. במיוחד לשם כך, חברת ביופט מרחיבה את סדרת החטיפים הדנטליים של המותג הנחשב WHIMZEES.

FREE משיקה סדרה חדשה לשוחרי הבריאות ולטבעוניים, בסדרה 3 טעמים קרנצ'ים במיוחד: 100% פרי חטיף תפוח עץ קראנצ', 97% פרי חטיף תפוח עץ וקינמון קראנצ' ו 98% פרי תפוח עץ בנגיעות מנגו קראנצ' (ממש כמו לאכול מנגו אבל בקלוריות של תפוח עץ).

מוסטלה, מותג הדרמו-קוסמטיקה הצרפתי, המומחה בעור של תינוקות, מרחיב את ליין המוצרים לתינוק ומשיק לראשונה בישראל: שמן רחצה לגוף ולשיער לעור יבש.

לייף מבית סופר-פארם משיק סדרת מוצרי טישו אקולוגיים ורכים במיוחד, עשויים 100% BAMBOO, היפואלרגניים ידידותיים לעור, לא מכילים חומרי הלבנה ניתנים למחזור ו-VEGAN FRIENDLY.

מותג Oral-B משיק  לראשונה משחת שיניים להלבנה עם פחם לשיניים רגישות שעשויה רכיבים טבעיים כולל פחם להלבנה לניקוי עמוק וחיזוק השן.

בייביסיטר, מותג החיתולים הצומח ביותר בישראל יוצא בקמפיין שיווקי רחב לקידום יתרונותיו של החיתול וגם נבדק דרמטולוגית ומותאם לעורו הרגיש של התינוק.

מותג הלייף סטייל והטיפוח, SABON משיק בימים אלה ניחוח חדש במהדורה מוגבלת  WHITE ROSE   זר של ורדים לבנים בניחוח פרחוני ונקי. 

תגובות

להשאיר תגובה