שירו של שף שף

שאול בן אדרת, מהשפים המוכרים והאהובים בישראל, משיק סדרה חדשה של קיטים להרכבה והכנה עצמית של מנות שף בשיתוף COOKIT שנקרא  "כן שף".

"כן שף" נולד במטרה לייצר הרפתקאות קולינריות זוגיות, משפחתיות ואפילו בודדות, תוך מחשבה על חומרי גלם איכותיים ומנות אהובות. הסדרה תכלול ערכה להכנת ריזוטו פטריות וכמהין, ערכה להכנת פיצות ופוקצ'ה, ערכה להכנת פסטות טריות וערכת דליקטסים ים-תיכונית.

הערכות החדשות כוללות את כל המצרכים הטריים והאיכותיים להכנת כל המנות והוראות הכנה, מידי השף עצמו, והן משונעות ברכבי קירור לשמירה על הטריות. כמו כן, ערכת הדליקטסים אותם בחר בן אדרת, תוך מחשבה על אירוח חגיגי עם המטעמים האהובים עליו, ואוזו, היא ערכה מוכנה. 

שף שאול בן אדרת: "חשבתי על דרך נוספת להביא לחובבי הקולינריה הביתה את האוכל שאני הכי אוהב, והפעם בצורת ערכות להכנה עצמית – כל מה שצריך זה מטבח, מחבתות , סירים וסכינים. אני בטוח שכל מי שיתנסה ייהנה לא רק מהתוצאה הטעימה שמחכה לו, אלא גם מהדרך"

את המארזים ניתן להזמין בטלפון 055-9448000 בשעות 11:00-20:00

מחיר: 150 ₪ לערכה, 40 ₪ דמי משלום חלוקה בימי שני ורביעי באזור המרכז: תל-אביב, רמת-גן, גבעתיים, הרצליה, ראשל"צ  וחולון.שלישי וחמישי אזור שפלה ודרום: רחובות, גדרה, קרית-גת, אשדוד, אשקלון, יבנה ויישובי גדרות.

תגובות

להשאיר תגובה