"ספיריטים סחר בע"מ", יבואנית וודקה ואן גוך ומגוון משקאות ומותגי אלכוהול נוספים, מתרחבת לשוק "המבעבעים" ותחל לשווק את המותג ה- AMBROSIA. ה- AMBROSIAהוא משקה מבעבע קליל ופירותי, העובר סינון בזהב, מה שתורם לטעמו הייחודי והמשובח. המשקה מכיל 6% אלכוהול ומגיע בשני טעמים אקזוטיים, הצפויים להיות פופולאריים במיוחד בקרב "צרכני אלכוהול קלים". אבל אי אפשר בלי מתכונים. אז תתחילו לשקשק
פיץ' מיול
50 מל' ואן גוך אפרסק,
25 מל' מיץ ליים
15 סירופ אלדרברי
אפרסק
נענע
ג'ינג'ר ביר
כוס מיול או לואו בול
למזוג את המרכיבים לכוס, לסגור בג'ינג'ר ביר
לקשט באפרסק ונענע
מלון סיידר בול
50מל ואן גוך מלון
25 מל' מיץ ליים
70 מל' מיץ תפוחים
קיסם מרטיני עם מלון.
שרי דאנס
50 מל' ואן גוך בלאק שרי,
20 מל' סירופ אבטיח
20 מל' ליקר ליצ'י
50 מל' מיץ רימון-
קיסם מרטני עם פטל שחור.
ג'ין אנד טוניק ים תיכוני
50 מל' ואן גוך ג'ין,
20 מל' סירופ מלפפונים וכוסברה,
25 מל' מיץ ליים
סגירה טוניק
לקישוט
כוכב אניס, פלפל אנגלי, מלפפון וטימין שרוף
לה פראנץ' 75:
לה בל סנדרין, ג'ין אמברוזיה ופירות יער
מרגריטה ישראלית
50 מל' טקילה קורלחו
20 מל' סירופ שקדים (רוזטה)
דש סירופ מי ורדים
20 מל' טחינה גולמית
20 מל' מיץ לימון,
20 מל' ליקר תפוזים איכותי
קישוט סחלב אכיל