החודש יצוין יום הסושי הבינלאומי לכבוד המאכל היפני שכבש את העולם, אז אספנו לכם כמה מעולים לא פחות מהמקור, ממש ליד הבית
ב-18.6 יציינו ברחבי העולם את יום הסושי הבינלאומי. לסושי, מאכל יפני פופולרי שכבר לפני שנים רבות כבש את העולם, יש וריאציות שונות, תוספות מעניינות ומנעד טעמים רחב. לקראת היום המיוחד הזה ליקטנו לכם כמה רולים מטריפים שמוגשים ממש כאן, קרוב לבית, וממש לא נופלים מהמקור.
בשלושה צבעים
במסעדת אוקינאווה סושי בר מציעים לכם את הסאנשיקי רול, ובעברית: רול שלושת הצבעים. מדובר ברול פוטומאקי פריך בטמפורה במילוי טונה אדומה, סלמון, דניס ואספרגוס המונח על רוטב טריאקי שומשום חם. המחיר: 45 שקלים.
פרזנטציה מרהיבה
Irezumi האסיאתית ביס פלאנט ראשון לציון מציעה תפריט סושי מגוון תוך הקפדה על הפרטים הקטנים, חומרי גלם איכותיים, דיוק בשיטות ההכנה ופרזנטציה מרהיבה. במקום תוכלו ליהנות מרול ספייסי טונה שמורכב ממלפפון, סבבי טמפורה, מעטפת טונה ואיולי חלפיניו מעל. המחיר: 65 שקלים.
בלי אורז
Ze Sushi משמחת ומרגשת את לקוחותיה כבר 13 שנים ודואגת לתוכן מגוון ורענן עבורם יחד עם השף הרשתי חן מאיר. יום הסושי הבינלאומי החל ב18.06 הוא יום חג עבור המסעדות ולקראתו חלק מהמנות המיוחדות בתפריט אשר מושפעות מטעמי העולם, מקבלות דגש על מרכיביהן מהיבשות השונות ויוצעו לסועדים ובינהן : אירופה: BLUE RUSSIAN – רול סלמון מעושן, גבינת שמנת, מלפפון ובצל ירוק בציפוי שומשום.
סומכים על השף
מסעדת דיינינגס שבמלון נורמן תל אביב הינה השלוחה הישראלית של מסעדת המקור הלונדונית אשר הוכתרה מספר שנים ברצף ע"י Zagat, מדריך המסעדות העולמי, כאחת המסעדות היפניות הטובות ביותר בעיר ומהווה מיזוג ייחודי בין טאפאס יפני מסורתי בסגנון איזקאיה לבין מטבח אירופי מודרני, באווירה נוחה ומזמינה. דלפק הסושי המרכזי מאפשר אינטראקציה בין האורחים לבין השפים בראשותו של השף החדש של המסעדה, דורון לוי ההופכים במומחיות את חומרי הגלם העיליים בהם עושה שימוש המסעדה – הן מקומיים והם כאלה שיובאו במיוחד – ליצירת אמנות תוך הקפדה חסרת פשרות על אסטתיקה, פרזנטציה וטעם. לצד הדלפק ניתן ליהנות מהסעודה גם החלל המסעדה המעוצב, או במרפסת הקומה השלישית תחת כיפת השמים, ולהשקיף בהנאה אל נופה המרהיב של העיר הלבנה.
רולים חדשים
לכבוד יום הסושי הבינלאומי, רשת Frame מתחדשת ומשיקה רולים חדשים שבהם קצ'ויה רול – שמונה יחידות IO עם סלמון ואבוקדו במעטפת סלמון ואבוקדו, שקדים קלויים, טריאקי ומיונז יפני. המחיר: 62 שקלים.
יצירתי ונועז
רשת אושי אושי מתמחה בסושי איכותי, יצירתי ונועז. רול הדגל שקנה לו מעריצים רבים ברחבי הארץ והמתאים מאוד לחך הישראלי שמגלה ההעדפה ברורה לסושי מתובל ופיקנטי הוא סאנסט, שמכיל ספייסי סלמון, אבוקדו ובטטה בציפוי סלמון צרוב עם שבבי בטטה, טמפורה, עירית, שומשום עם ספייסי מיונז וטריאקי מעל. המחיר: 47 שקלים.