רגע לפני השנה החדשה ברשת בורגוס בר(BBBׂׂ ׂ) משיקים מנות חדשות בארוחת שגרירים שמשמעה, אירוח לקוחות ותיקים של הרשת שטועמים, מחווים דעה והופכים להיות חלק מקהל המשפיעים על המנות שיכנסו לתפריט ואותן כולכם תטעמו. 

בערב סגרירי למדי, הובלו כלאחר כבוד לסניף בורגוס ביגאל אלון, הרוח כמעט העיפה אותנו החוצה, אבל היי, מה לא נעשה בשביל כמה המבורגרים נוטפים טעם משובח. אחרי המתנה של כמה דקות זה התחיל, המנות הראשונות זרמנו לשולחן  ובינהם בטטות צלויות על הפלנצ’ה, נתחי ארטישוק  מצופים פירורי לחם עם רוטב בצד ועוד. אבל הבשורה היא דווקא במנות העיקריות, שם ממש חשבו מחוץ לקופסא והגו המבורגר  בתוך קרואסון, המבורגר על בריוש או המבורגר בפיתה.  

%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%a9%d7%92%d7%a8%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-2016-%d7%a8%d7%a9%d7%aa-bbb-%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%90%d7%91%d7%99%d7%a8%d7%9d-2

עוד בגזרת העיקריות שהוגשו בארוחות השף ניהשקנו את מנת פלורנטין – המבורגר צלוי בגריל על ממרח של לבבות ארטישוק, מעליו קרם תרד, גבינת עיזים וביצה עלומה, מוגש בתוך קרואסון חמאה. צרפתי – המבורגר צלוי בגריל על בריוש באיולי חרדל דיז’ון ואנדיב, מעליו ריבת תאנים ביין אדום, גבינת שברה ואגוזים קלויים.  אוממי – המבורגר צרוב בפלנצ’ה, פטריות פורטובלו, טריאקי, בצל ירוק, רוקט, עגבנייה, ספייסי מיונז המוגש בלחמניית אטריות צרובות. רוסיני – המבורגר צלוי, פרוסות דקיקות של פילה בקר וכבד אווז צרוב, איולי של פטריות כמהין על ואפל בלגי ואספרגוס ברוטב יין אדום ומייפל. דונר – המבורגר מתובל צרוב בגריל, שווארמה של פרגית, טחינה, סלסה של עגבניות וסלט כרוב בפיתה.

במהלך הארוחה מומחה לבירות סיפר על תרבות הבירה והעניק לכולנו טעימות עם הסברים על הקשר בין בירה והמבורגרים, התאמה בין המנות לבירות השונות וכו’, אז מי אמר שלא שווה לצאת מהבית בשביל המבורגר טוב?!

תגובות

להשאיר תגובה