במלון הבוטיק אסמבלאז' לקחו את 'יום הקרואסון' צעד אחד קדימה. השף קונדיטור ערן שוורצברד' לקח את המאפה הצרפתי הידוע ביותר ושם עליו במבה, מלבי אוכמניות ועוד דברים שרק אפשר לדמיין

בכל שנה בתאריך ה 30 לינואר מתקיים  'יום הקרואסון הבינלאומי', אין לנו מושג למה נבחר היום הזה אבל זה לא מנע מבעדנו לפגוש את השף קונדיטור ערן שוורצברד שהכין קולקציה מיוחדת לכבוד היום הקדוש שכוללת קרואסון במיליו פטל, קראנץ' פיסטוק אבקת סוכר ופיסטוק. טארט טאטן : תפוחי עץ קלויים בקרמל, רוטב טופי מלוח, דפי בצק עלים מקורמלים. וקרואסוו חמאת בוטנים ריבת תות שדה במבה ופטל אדום ואחרון קרואסון מלבי אוכמניות עם שערות קדאיף ממולא בקונפי אוכמניות. מי שאירוח את הטייק אוף הקולינרי הזה הוא מלון הבוטיק אסמבלאז' באלנבי – מקום שעושה כבוד לאומנות (רוצו לראות את תערוכת התמונות של אלדד רפאלי שמוצבת במסדרונות) וגם לאוכל טוב.

תגובות

להשאיר תגובה