חדשות האוכל

סניף חדש ליוגורטיה, תפריט טבעוני חדש באובן קובן , ארוחה לארבעה טעימה ועשירה וחגיגה איטלקית מושלמת. כל מה שחדש בתחום הקולינרי. חדשות האוכל 

לכבוד השנה החדשה, רשת מסעדות Oban Koban (אובן קובן), המתמחה בפרשנות מודרנית למאכלי רחוב יפניים, משיקה את "שני טבעוני" – הנחה של 20% מדי יום שני על כלל המנות המוצעות בתפריט הטבעוני.

מפתיחתה של Oban Koban הראשונה ברחוב הארבעה בתל-אביב, שף המסעדה ציון ברנץ קשוב במיוחד ללקוחות הטבעונים והצמחונים ולכן הרכיב תפריט טבעוני עשיר. כעת, הסועדים הטבעונים יוכלו ליהנות מ-20% הנחה על התפריט מדי יום שני החל מהשעה 17:00, גם בישיבה בשתי המסעדות וגם במשלוחים.

השראות השף ציון ברנץ ביצירת התפריט נלקחו ממסעותיו בעולם ובאסיה בפרט, שם התוודע למגוון הרחב של מאכלי הרחוב היפניים, שכמעט ולא היו מוכרים בארץ. ולא רק בפן הקולינארי, המסעדות עצמן מעוצבת כסמטת רחוב יפנית עם פנסי נייר רבים הצמודים זה לזה ויוצרים תאורה חמה בחלל, קירות המזכירים לוח מודעות ברחובות טוקיו ועוד.

unnamed (2)

רשת היוגורטריות Yogo, היוגורטיה הראשונה שהביאה לארץ את בשורת היוגורט הקפוא, פותחת את הסניף ה-11 של הרשת בדיזנגוף סנטר, תל אביב. עד סוף 2015 תפתח הרשת סניפים נוספים במתחם סינמה סיטי בכפר סבא, במתחם G ביבנה, במתחם סינמה סיטי בבאר שבע ובגלובוס סנטר באשקלון ותמנה בסך הכל 15 סניפים בפריסה ארצית רחבה.

הסניף החדש בתל אביב הוקם בהתאם לערכי המיתוג והעיצוב החדשים של הרשת, שבא לידי ביטוי בשילוב של עץ וקוריאן לצד צבעוניות עזה, מארזים וכוסות חדשות עשויות חומר מתכלה ידידותי לסביבה ושילוב של מנות חדשות, כגון סמודי שייק – מגוון שייקים של פירות טריים על בסיס יוגורט או חלב סויה ו-ופל בלגי על מקל בשילוב תוספות. המנות החדשות תשולבנה בהדרגה בכל סניפי הרשת.

unnamed

השף מאיר אדוני חזר מרומא עם פרשנות משלו למנות איטלקיות קלאסיות והחל מיום ראשון ה 11/10 יוגש במזללה תפריט איטלקי של מנות משמחות, קוקטיילי מרטיני, יינות מיקבים איטלקיים, קינוחים איטלקיים ועוד הפתעות. בין המנות בתפריט הרחב ניתן לראות מנות כמו:

קפרזה של מוצרלה בפאלו, עגבניות ערבה, בזיליקום, זיתי קלמטה, אנשובי, קרם חצילים שמן זית,

ברוסקטת לשון עגל כבושה – לחם מחמצת בגריל, רמולד צלפים, ארטישוק קונפי, רוקט, בצל כבוש, סלסה ורדה, ועוד מנות רבות נוספות.

לצד התפריט יוגש תפריט יינות איטלקיים וספיישל קוקטיילי מרטיני בניחוחות איטליה כמו למשל קוקטייל אמריקן נגרוני,  מנדרין הוטל, בליני, סנטה מריה ועוד. החגיגה האיטלקית במזללה תמשך כחודש ותוגש לצד התפריט הקבוע. תפריט החגיגה האיטלקית יוגש מדי יום החל משעה 18:00. מנות נבחרות מתוך התפריט האיטלקי יוגשו גם במסגרת העסקית צהריים.

unnamed (3)

רגע לפני שהם משיקים את תפריט החורף החדש, צמד השפים אלעד לוי ונדב נצר ממסעדת 'שיין אנד שארפ' משיקים "ארוחה עם חברים". הארוחה מיועדת לארבעה סועדים רעבים במיוחד וכוללת: סלסלת לחמים, 4 מנות ראשונות, פריים ריב או פורטרהאוס במשקל 1.5 ק"ג, 4 תוספות, 2 קינוחים, מים/סודה ובקבוק יין ב 800 ש"ח בלבד.

במהלך אוקטובר יוגש תפריט "ארוחה עם חברים" לצד התפריט הקבוע כולל :סלסלת לחמים, חמאה,  שמן זית עם זרעי עגבניות

ראשונות: קרפצ'יו בקר ארטישוק, שום קונפי, אורוגולה,  קוויאר בלסמי, פרמז'ן, כבד אווז קרם שורשים, בריוש, קציפת קוקוס, זרעי כוסברה מסוכרים, ארטישוק פורטובלו קרם שורשים, ויניגרט צלפים, אגוזי מלך, פרמז'ן, סלט עוף אסייתי – כרוב אדום, כרוב לבן, גזר, בצל ירוק, כוסברה, אטריות אורז, שקדים, שומשום שחור, איולי שומשום

עקריות: פריים ריב (אנטריקוט על העצם) 1.5 קילו או פורטרהאוס (פילה וסינטה על העצם) 1.5 קילו

תוספות: שעועית ירוקה, צ'יפס, סלט עגבניות, פירה

קינוחים: מגנום ג'נדויה קולי קסיס, אגוזי לוז, רוטב קקאו וסיציליה מסקרפונה פרפה תות, פרי העונה, קרם לבנדר, קנולי מסקרפונה.

שתיה: בקבוק דלתון קברנה סובניון סדרה DPure water / soda

* הארוחה הינה ל- 4 סועדים כל סועד נוסף יחוייב במינימום הזמנה בסך 100 ₪

unnamed

45 הערות

להשאיר תגובה