מי המסעדה שמשיקה תפריט חדש, איפה תוכלו לקבל הנחה מיוחדת, ומה כולל תפריט הבריאות החדש של "לואיז". חדשות האוכל.
מאז שנטל לידיו השף הלל תווקולי את מושכות המטבח של מסעדת פאסטל שבאגף החדש של מוזיאון תל אביב, ההפתעות הקולינריות לא מפסיקות לצוץ במסעדה, שזכתה לא מכבר בתואר "המסעדה היפה ביותר בעולם". עם בוא החורף מכניס תווקולי לתפריט מספר מנות חדשות שממשיכות את הקו של בראסרי ישראלי משובח – אוכל מקומי לצד מנות קלאסיות מהעולם ומאגן הים התיכון, שזוכות לפרשנות האישית של השף ולמגע הקסם המובחן של ידיו. החל מאמצע אוקטובר יוכלו ליהנות הסועדים בפאסטל ממרק דלעת צלויה, שרימפס, תפוח גרנד סמית, עירית וברוסקטה עם קרם פרש (48 ₪) קבב דג ים עם קישוא באלדי, עגבניות, לבנה, נענע יבשה ושום חרוך (86 ₪ )
רשת שניצליין, רשת השניצלים הוותיקה בישראל, נרתמת להרגעת התושבים וההורים המודאגים בתל אביב. הרשת מציעה לכל השכונות הצפוניות להזמין ממגוון המנות בתפריט המשלוחים ב- 20 אחוזי הנחה. הארוחות יגיעו באמצעות שליח מזוהה עם שמו הפרטי כך שידעו בדיוק מי מגיע למסור את המשלוח ישירות לבית הלקוח. שירות זה נוצר באופן מידי לטובת כל התושבים וההורים העובדים המודאגים, אשר ירצו להימנע מלהסתובב ברחבי העיר ולקנות אוכל בתום יום עבודה או הלימודים. מחירי המנות נעים בין 28 ₪ ועד ארוחות עסקיות סביב 40 ₪.בין המנות המוצעות: שניצל טרי בבגט שנאפה במקום, שניצל במגש במבחר טעמים לדוג': הטעם הקלאסי, בטעם שומשום, שום בצל, פסטו, צ'ילי, חזה עוף במרינדה צרוב על הפלנצ'ה, תבשיל פילה עוף עם פטריות ובצל ומגוון תוספות : ספגטי ברוטב עגבניות, פירה, פתיתים, אורז, ירקות מבושלים, צ'יפס רגיל, פוטיטוס צ'יפס. *המשלוחים בהנחה של 20 אחוז, יכללו את כל השכונות הצפוניות בת"א.טל למשלוחים: 1-700-700-355
רשת מסעדות 'קפה לואיז' משיקה מנות חדשות לחורף 2016, המצטרפות לתפריט המסעדה המבוסס על קונספט של מטבח בריא וחומרי גלם טבעיים ושילוב של סופרפודס ( מזונות על ) במנות השונות.במנות החדשות שולבו מרכיבים עונתיים וכאלה הנותנים מענה לצורך בתזונה עשירה יותר בעונת החורף. שף הרשת, אוהד קורי, רקח מיני מסע עולמי מלא בנגיעות של טעמים ממטבחים שונים, והוסיף להם את הטוויסט המאפיין את המטבח של קפה לואיז מרכיבים טבעיים, בריאים ומלאי ערכים תזונתיים.בין המנות החדשות: מנת לאבנה קשיו המורכבת מגבינת לאבנה חמה בתיבול טימין, שמן זית, מלח וצ'ילי ובציפוי שבבי קשיו עם זילוף דבש ופולי קקאו כתושים ,מוגש על עלי בייב, בצל ירוק ונבטי חמנייה, ללא גלוטן– 36 ש"ח,פסטה טיול ביער' פסטה פנה קמח מלא אורגנית מוקפצת עם פטריות שמפניון, שיטאקי ומאי-טאקי, קייל, ג'ינג'ר, קוביות בטטה, חרדל דיז'ון, סילאן וחלב קוקוס, בעיטור בצל ירוק.- 59 ש"ח
מסעדת 'רוטנברג' משיקה תפריט ראשון המבטא שימוש בחלקה חקלאית פרטית ונותן פרשנות חדשה לחומרי גלם שאפיינו את עמק המעיינות במשך מאות שנים.התפריט החדש יוגש במסעדה החל מחודש דצמבר והוא מבטא לא רק את השימוש בתוצרת מקומית של חקלאי העמקים ובגידולים הפרטיים של המסעדה, אלא מציע פרשנות חדשה למנות שאפיינו את חבל הארץ הזה, הידוע בשמו ההיסטורי – 'גלעד'. תהליך העבודה על התפריט החדש מלווה במסע מחקר בהכוונתו של ד"ר מאיר צ'יזק ומטרתו היא ללמוד את ההיסטוריה הקולינרית המקומית.בתפריט החדש תמצאו מנות כמו:סלט ג'רג'יר עגבניות, לימון, בצל, שום, צנונית, פטרוזיליה ונענע, גרגרי חומוס, חרדל 32 ₪ ,קלמארי בשום ויין לבן, זיתים מהעץ, קרם פרש טרגון סיכבאג' – תבשיל מסורתי עם בשר גדי ועוד.
בתאריכים 7-9/1/2016 (ימים חמישי- שבת) תתקיים לבשלנים ולחובבי אוכל, חווית טעמים וריחות מול נופי הגליל סדנת בישול דגים וטאפסים – במלון "אמירי הגליל" במהלך הסדנה תוכלו להכין אוכל טעים עם כל הטיפים שרק שפים של המסעדות מכירים ובתום הסדנה תוכלו להנות מארוחת צהריים משובחת בליווי יין הבית .בסיום, כל משתתף מקבל חוברת מתכונים של הסדנה מהשף.
סופשבוע הכולל: אירוח ע"ב חצי פנסיון ארוחת ערב במסעדת 'בין כרמים' וארוחת בוקר,סדנת בישול הכוללת ארוחת צהריים ביום שישי. מחיר לזוג לחבילה : 2690 ₪ בחדר רגיל שדרוג למיני-סוויטה: 150 ₪ ללילה | סוויטה: 200 ₪ ללילה 10% הנחה על מגוון טיפולי הספא