ארוחת בוקר בעידן הקורונה בסרפינה, ג’פניקה משיקים רשת חדשה ודומינוס פיצה מרחיבים את סדרת הCheesy Crust- חדשות האוכל 

סרפינה תל אביב, האיטלקית של רמת אביב, ממשיכה להתאים את עצמה לעידן הקורונה ומציעה את ״בונז׳ורנו סרפינה״ – קונספט טייק אווי חדש במסגרתו תוכלו להזמין ולאסוף מבעד לוויטרינה עמוסה במאפים, כריכים, פוקאצ׳ות מיוחדות שיוכנו מבצק רגיל ובצק כוסמין; סלטים ומשקאות חמים.בין המנות: כריכים (26 ש״ח/ כריך וקפה 29 ש״ח)
*כריך קפרזה – עגבניות מגי, מוצרלה, בזיליקום, בלסמי ופסטו עשבי בר;כריך גרבלקס – סלמון בכבישה  ועוד.
בונז׳ורנו סרפינה יפעל בין השעות 0900-12:00.בימים א-ש ויציע דילים שווים למשל למשל קפה + כריך \ מאפה 29 ש”ח בלבד.

ג’פניקה, רשת המסעדות האסייתיות  משיקה את – JAPANIKA QUICK  תת רשת חדשה בהשקעה של 2 מליון שקלים. מענה לביקוש באזורי חלוקה שכיום הרשת לא מגיעההרשת החדשה ,שנולדה מרוח התקופה ומותאמת  לעידן הקורונה מושתת על  מודל של סניפי קונספט במרכזים  מסחריים במיקומי פריים בשטח של 100 מ”ר המכילים עד 50 מקומות ישיבה בהם גם אזורי ישיבה חיצוניים שתוכננו בהתאם לתקנות התו הסגול. זאת במטרה להגביר את הנגישות והקרבה הגיאוגרפית ליותר ויותר לקוחות שכיום הרשת לא מגיעה .סניפי JAPANIKA QUICK יעבדו במתכונת שירות עצמי עם עמדות הזמנה דיגיטליות ידידותיות ללא המתנה לצד שירות take away (איסוף עצמי) ומשלוחים.הסניף הראשון ייפתח בגן שמואל במהלך נובמבר ועד סוף שנת 2021 צפויים להפתח כ-8 סניפים נוספים ברחבי הארץ.

דומינו’ס פיצה מרחיבה את סדרת ה- Cheesy Crustעם שני טעמים חדשים – צ’יזי קראסט מוצרלה חריף וצ’יזי קראסט מוצרלה זיתים שיצטרפו לאחיות הוותיקות: צ’יזי קראסט מוצרלה קלאסית וציזי קראסט מוצרלה פסטו.

מסעדת ואלרו הממוקמת בשוק מחנה יהודה בירושלים, יצאה בקונספט חדשני שישמח את חובבי הבשר ושומרי הכשרות. המסעדה, המאופיינת באוכל מוקפד וחומרי גלם טריים, החליטה לנצל את תקופת הסגר כדי להשיק את המעדנייה ואת ליין הכריכים המספקים חווית בשרים ייחודית ויוצאת דופן.ואלרו תגיש במסגרת שירות המשלוחים וטייק אווי, נתחים איכותיים מהמעדנייה מבשר וואגיו בלבד – זן בקר מיפן הנחשב למשובח בעולם.
במחלקת הטריים – פריים ריב, אנטריקוט, דנוור קאט ופלאט איירו, במחלקת הקפואים – המבורגרים, מיני המבורגרים, בשר טחון, קבבים ושומן וואגיו מזוקק, מחלקת נקניקים בייצור עצמי – ברזאולה בכבישה איטלקית, קורנדביף בכבישה סקוטית, רוסטביף ומחלקת מעושנים – צלעות בקר, בריסקט, אסאדו וצלי כתף. בנוסף ניתן לרכוש תערובות תבלינים ייחודיים של המסעדה.

תגובות

להשאיר תגובה