שווארמה טבעונית, זכיין חדש, משקאות חורף ויש גם תפריט חורף חדש. כל מה שחדש בקולינריה. חדשות האוכל 

השווארמה הטבעונית משיקה תפריט חורף שבו תחליפי בשר עשירים בחלבון וסידן ועשויים מכ-70% חלבון. בין המנות שווארמה סויה שעשויה מנתחי סויה מתובלים על פי מתכון מיוחד בלעדי לשווארמה הטבעונית. מחיר השווארמה סויה בפיתה – 28 ₪ ,פיתה מחיטה מלאה- 30 ₪ , באגט- 30 ₪ , לאפה-32 ₪.

שווארמה סייטן: נתחי סויה מתובלים בתערובת תבליני הבית שבהם פפריקה, כמון, בהרט וחוויאג', ומוקפצים על הפלנצ'ה, השווארמה מוגשת בתוספת סלט קצוץ כרוב וחמוצים. מחיר השווארמה סייטן:  בפיתה – 28 ₪ ,פיתה מחיטה מלאה- 30 ₪ , באגט- 30 ₪ , לאפה-32 ₪. ניתן להוסיף למנה: פטריות, גבינת קרם, בצל מטוגן.

המבורגר עדשים: המבורגר עסיסי ומתובל על פי מתכון בלעדי המכיל עדשים מונבטות, אורז מלא, פטרוזיליה וזרעי פשתן. ההמבורגר עדשים מוגש בלחמניית המבורגר מקמח לבן או קמח מלא עם דגנים בליווי רטבים וירקות טריים: חסה, בצל סגול, עגבניה וחמוצים. מחיר המבורגר עדשים: 32 ₪

המבורגר פטריות: המבורגר פטריות פורטובלו ושמפיניון עם קמח מלא ותיבול מיוחד. . ההמבורגר עדשים מוגש בלחמניית המבורגר מקמח לבן או קמח מלא עם דגנים בליווי רטבים וירקות טריים: חסה, בצל סגול, עגבניה וחמוצים. מחיר המבורגר פטריות: 36 ₪

e21c8a3a-0b00-4a3b-9a73-2f95da12c486

סניף הסושיה הכשר בקניון וולפסון מחליף זכיין, ומעתה הזכיין הוא יניב אזולאי, בן 33 , תושב חולון. יניב הוא גם הזכיין של סניף הסושיה החדש שנפתח לאחרונה במתחם החדש 'לה פארק' בעיר, זאת בנוסף על תפקידו כמנהל רשת  'הסושיה'.  ה'סושיה' בוולפסון הוא הסניף הכשר הראשון של הרשת המשרת את תושבי העיר חולון, בת ים, תל כביר ועוד וכן את המבקרים / המאושפזים והעובדים של בית חולים 'וולפסון'.הסניף מציע את התפריט המוכר של הרשת, אך בגירסה כשרה. בין היתר מציע התפריט: מנות ראשונות, מרקים, מוקפצים, סלטים, דים סאם וכמובן תפריט סושי עשיר עם מבחר קומבינציות והכל כשר! (רבנות חולון)

sun roll

מסעדת "מרינדו-עין גב", בכניסה לקיבוץ עין גב, מזמינה אניני טעם, חובבי בשר ויין ואת הקהל הרחב, לחוויה קולינרית, כחלק מאירועי פסטיבל הבננה טעם כנרת, ליהנות מסעודה קובנית ייחודית, בה יוגשו מנות קובניות בשילוב בננות מנתחי בשר טלה ובקר משובחים. במהלך הארוחה יוגש יין מרינדו מבציר 2012.למנה הראשונה יוגשו- מרק זנב שור שעועית שחורה ובננה, נתחי שוק טלה מעושנת בליווי חרדל,למנת ביניים יוגש- עלה בננה במילוי פירה בננה עם תבשיל צוואר טלה, למה העיקרית יוגש- סטייק אנטריקוט עם פירה תפוחי אדמה ובטטה, ולקינוח- פאי וניל עם בננות מזוגגות ברוטב רום.

cb8da959-c19f-48f9-b808-b697e4fae85c

עונת החורף 2015-2016 בפתח ולקראתה רשת בתי הקפה "לחם ארז" משיקה תפריט משקאות חורף, הכולל מגוון משקאות מתוקים לחימום העונה הקרה. בנוסף למשקאות החמים הקלאסיים בתפריט, קולקציית משקאות החורף החדשה מציגה כמה משקאות בעלי מרקמים מיוחדים ועשירים הכוללים פרלינים, פירות, שברי פקאן ועוד. בין המשקאות משקה חלווה שוקולד, משקה דולצ'ה אספרסו, משקה סיידר גלילי / סיידר עם יין ומשקה סחלב חם.

09b890f2-5834-45f9-a077-ded7bd1a07bb

רגע לפני שהחורף יגיע למחוזותינו במלוא הדרו, מסעדת pronto (פרונטו) משיקה תפריט חדש המותאם לעונה הקרה, פרי יצירתו של השף דיוויד פרנקל. המנות החדשות בתפריט הורכבו על-ידי פרנקל בהשראת טיוליו למחוזות השונים בארץ המגף, תוך שימוש בחומרי גלם עונתיים, טריים ואיכותיים.לצד מנות הדגל של פרונטו, תפריט הסתיו-חורף מציע מגוון מנות חדשות בקטגוריית הראשונות, העיקריות, הדגים והבשר, וביניהן: קונסומה עוף בגריל קפלטי כבדי עוף ושמן צ'ילי,קנלוני סרטנים עם קציפת ביסק וביצה ו טליאטלה שחור לבן עם פירות ים, ציר פרושוטו ואצות מקורמלות

pronto

 

תגובות

להשאיר תגובה