תפריטי חורף מפנקים, שווארמה מצויינת בטעמים ושיתופי פעולה בינלאומיים- חדשות האוכל

השף ויקטור גלוגר יארח במסעדת קלואליס הכשרה את השף אלקסי אלברכט ממסעדת Au Vieux Couvent, בעלת כוכב מישלן מהעיר רינו במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתית ה-5 בישראל – SO FRENCH SO FOOD 6-7-8 בפברואר 2017

מנה של השף אלקסי אלברכט

השפים נדב נצר ואלעד לוי המובילים את מסעדת Meat Kitchen (מיט קיטצ'ן), משיקים תפריט חדש על טהרת הבשר, עם מגוון מנות המאדירות את החיבור הנצחי שבין נתחי בשר איכותיים לירקות עונתיים חורפיים אך בעלות אינטרפרטציה מודרנית עכשווית.בין המנות החדשות בתפריט החורף:כבד אווז צ'ורוס, קציפת קרמל מלוח, קרמבל פקאן וקינמון טרטר פילה בקר קרם חציל שחור, שקדים קלויים, פטרוזיליה, בצל סגול, צלפים, קוויאר בלסמי, טוויל לחם, סלט סינטה אורוגולה, גזר בצבעים, צנונית, שאלוט, שרי, כוסברה, ויניגרט סויה ליים וג'ינג'ר.

unnamed (1)

לראשונה בישראל, תיפתח רשת "שווארמקס" – רשת מסעדות שווארמה שף כשרה חדשה בפריסה ארצית המסמנת עידן חדש בנוף הקולינרי, ומביאה רעננות וחדשנות לאחד המאכלים הכי פופולריים בישראל. לצד החידושים בצד הקולינרי, "שווארמקס" מביאה בשורה כלכלית ומבטיחה הוזלה של מחירי השווארמה הנהוגים בענף.על הקונספט הקולינרי חתום השף גלעד דולב שיצר תפריט ייחודי במסגרתו השווארמה עוברת תהליך הכנה מיוחד – בכל סניף יוצבו שני עמודי שווארמה קלאסיים – הודו וכבש. השווארמה עוברת חיתוך בגרילר ישירות לפלאנצ’ה ומשם מתחילה חגיגה של טעמים בגרסאות השף, כמו: שווארמקס תאי עם תערובת ירקות, בצל ירוק, צ'ילי חריף ברוטב קוקוס וג'ינג'ר; שווארמקס עולמית עם מרגז, פטריות, בצל וסלסה של עגבניות; שווארמקס ירוקה אפונה, בייבי תרד, פטרוזיליה וטחינה ירוקה ; שווארמקס רד רוטב שקשוקה, ביצים וטחינה גולמית; קינג עוף שווארמקס עם כבד עוף ולבבות, בצל מטוגן בתיבול סומק וטחינה ועוד. השווארמקס מוגשות בפיתה, לאפה, בגט הנאפה טרי במקום או בצלחת.

שווארמקס ירושלמית. צילום דניאל לילה

מסעדת "בינדלה" האיטלקית המודרנית והשף יורם ניצן גאים להציג  תפריט בר חדש.השף יורם ניצן יצר תפריט בר חדש, עם מגוון של מנות איטלקיות אותנטיות ויחד עם זאת מעודכנות עם החדשנות הישראלית תוך הקפדה על איכות חומרי הגלם הטובים ביותר ושימוש בטקסטורות שונות המייצרות מנות מגוונות ומרתקות אשר ילוו את הקוקטיילים או היין לבחירה.התפריט כולל 3 מנות לבחירה לצד 2 קוקטיילים או 2 כוסות יין במחיר של 129 ₪ לאדם. ומוגש בימים א-ד בשעות הערב, וביום שבת בכל שעות היום. בין המנות בתפריט בר החדש סינטה רול מינוט – סטייק בלחמניית בצל ביתית ואיולי פלפלים קלויים, ארינצ'יני כבד אווז- כדורי ריזוטו מוצרלה, קרם דלעת וג'ינג'ר, שרימפס ישראלי- ריקוטה, באפלו, סלסה וורודה וצ'ילי

Bindella_ צילום_יהב יעקב_ספריפס טלה (1)

 

סניף הדגל של רשת אגאדיר בנחלת בנימין מתחדש ובתאריכים 29.1 ועד 3.2 יהיה סגור לרגל שיפוצים.ברשת אגאדיר החליטו לפנק את הקהל הרחב גם לאור העובדה שהוא הסניף הראשון של הרשת אשר הוקם לפני 20 שנים וצבר קהל לקוחות נאמן וקבוע.לקוחות הסניף מוזמנים לבקר בסניף אמבסי הממוקם ברח' בן יהודה 120 בתל אביב,שם יוכלו ליהנות לאורך השבוע כולו מהטבה מיוחדת ומפנקת של המבורגרים מושחתים במיוחד:כל התוספות על גבי ההמבורגר חינם, ללא הגבלה.במשך שבוע בלבד, בין התאריכים 29.1 ועד 3.2 יוצעו בסניף אמבסי של רשת אגאדיר כל התוספות על גבי ההמבורגר חינם, ללא הגבלה.ההטבה תקפה בין התאריכים 29.1.17 ועד 3.2.17, בישיבה בלבד, בסניף אמבסי,בן יהודה 120 .

המבורגר מוגזם2 באגאדיר צילום תמוז רחמן

רשת Burgerim שנרכשה לפני כשנתיים על ידי רשת BBB (בשנת 2014), מתרחבת ופותחת שני סניפים חדשים: בקיסריה ובנצרת עלית.סניף בורגרים בקיסריה יפתח בתחילת  חודש מרץ 17, במרכז סי סנטר, ליד שכונה 12. הסניף שגודלו כ-110 מ"ר, מוקם בימים אלו בהשקעה של כ-750,000 ₪.סניף בורגרים בנצרת עלית יפתח  בסוף חודש מרץ 17, בקניון "מול הרים". גודלו של הסניף כ-90 מטר והוא מוקם בימים אלו בהשקעה של כ-650,000 ₪.  שני הסניפים יפתחו בעיצוב, מיתוג  ובמראה החדש של רשת  בורגרים.

בורגרים צילום חיים יוסף (2)

רשת "קופיקס "תציע בסניפיה תחתיות ממותגות לכוסות שיוצעו ב-5 שקלים. הרווח ממכירת התחתיות יועבר לעמותת "שלוה".התחתיות לכוסות ימכרו במהלך חודש פברואר בכל סניפי "קופיקס" ו"סופר קופיקס" ברחבי הארץ

 

22 הערות

להשאיר תגובה