באיזו מסעדה תוכלו למצוא בראנ'צ מפנק, מה חידשו ב"סוהו", ומה משיק השף שאול בן אדרת. חדשות האוכל
מסעדת לוקה, המתמחה במטבח האיטלקי וממוקמת בלב המרינה בהרצליה, מרעננת את תפריט הבראנץ' המוגש במסעדה בעזרת השפית מאיה קליין. הבראנץ' מוגש בימים שישי ושבת ומציע מנות כגון: גבינות בשילוב של ירק זעתר טרי ובזיליקום, סלטים טריים ולא שגרתיים, פריטטות, מאפים טריים מלוחים ומתוקים הנאפים במקום, בר לחם עשיר, ממרחים שונים, דגים מעושנים, לאבנה ביתית, מוזלי, ריבה ביתית, טירמיסו ועוד. הבראנץ' מוגש בסגנון בופה, על שולחן אבירים גדול בלב המסעדה והלקוחות מוזמנים ליהנות ממגוון המנות בשירות עצמי בימי שישי בין השעות 09:00 – 12:30 בשבת בין השעות 10:00 – 12:30 המחיר: 67 שקלים לאדם (כולל שתיה חמה וקרה). ילדים בגילאי 4 -12 ישלמו 34 שקלים
מסעדת 'התרנגול הכחול' מתכוננת לחורף עם תפריט חדש ומגוון שיצר השף שאול בן אדרת.תפריט החורף מורכב בראש ובראשונה מיצירתיות, השראה ואינטרפרטציה אישית של השף שאול בן אדרת על מצרכי היום הכי טריים בשוק, כאשר המנות נבנו בהשראת המטבח הים תיכוני המודרני לצד מטבחים מרחבי העולם.בין המנות החדשות בתפריט:מרק קובה- כדורי סולת, בשר טלה וצנוברים במרק סלק חמוץ-מתוק ונענע (48 ₪), מרק קרם חצילים- טורטליני גבינות, אגוזים וכמהין (48 ₪), מח עגל בתבשיל עגבניות, צ'ילי, לימון, שום, כוסברה וטחינה ירוקה (69 ₪) ועוד.
ביום שלישי, ה- 1 בנובמבר מסעדת ננוצ'קה תחגוג את יום הטבעונות הבינלאומי ותזמין את כל החוגגים הטבעוניים להרים כוסית עם קוקטייל פירותי חדש. במהלך הערב יוצע לאורחים תפריט טעימות מיוחד, הכולל פחאלי עם שבעה סוגי סלטים גרוזיניים, חינקלי פיטריות כמהין וחינקלי דלעת, קציצת חריימה, ספיישל עיקרית וכוס יין מובחר. מחיר לזוג: 290 ₪
חדש מבית רשת מסעדות הבשרים אנגוס: מפעל ייצור חדש ומתקדם, וחנות מפעל שמציעה את מגוון נתחי הבשר המובחרים של רשת המסעדות עכשיו גם בבית, במחירים אטרקטיביים. מפעל הייצור וחנות המפעל שוכנים ברח' המגל 16, אזור התעשייה של כרמיאל. המפעל משתרע על כ- 1000 מ"ר של רצפת ייצור ואחסון, וחנות המפעל שנמצאת בחזיתו תציע לראשונה ללקוחותיה את מגוון נתחי הבקר והטלה המובחרים של רשת המסעדות וכן נתחי עוף והודו במחירים אטרקטיביים ושווים במיוחד. בשר עגל טרי (39.90 לק"ג); אסאדו על העצם 3 ק"ג (100 ₪), ועוד מחירים שטרם נראו כאן.
רשת "קפה רוטשילד" משיקה תפריט חורף חדש ומחמם במיוחד לעונה הקרה. בין המנות בתפריט ניתן למצוא: רביולי גבינות אלי אליו: רביולי גבינות טרי בשמן זית ופסטו בזיליקום עם אספרגוס, עגבניות מיובשות, שקדים פרוסים ופרמז’ן, לצד פואקצ'ה סיזר: פוקאצ’ה חמה ומעליה מונחים, סלט של לבבות חסה, קולורבי ובצל סגול ברוטב קיסר מוגש עם 2 ביצי עין ושיפודי סלמון מעושן. בתפריט החם מציע גם ניוקי אספרגוס וערמונים: ניוקי טרי עם ערמונים, אספרגוס, שום קונפי ברוטב שמנת, יין לבן וטימין. מנת הדגל החורפית של הרשת הינה מרק בצל המוגש בתוך לחם.*במהלך העסקיות המרק יוגש ללא לחם.
החודש התקיימה תחרות הגמר העולמית "השף הצעיר של סן פלגרינו" זו השנה ה-16, במילאנו שבאיטליה.השנה התמודדו יותר מ-3,000 שפים צעירים מרחבי העולם בתקווה לזכות בתואר הנכסף, מתוכם 20 שפים צעירים בלבד העפילו לגמר אשר נערך השנה במילאנו באיטליה.המנצח של התחרות לשנת 2016 הוא מיטש לינהארד מארצות-הברית, שגבר על 20 המתמודדים בגמר עם המנה המנצחת שלו: ברווז צלוי עם תפוז מתובל ובטטות.
לכבוד סיום העונה החמה, מסעדת הסוהו בראשון לציון משיקה תפריט חורף מפנק,הכולל מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים, המנות ילוו לתפריט הקיים במסעדה ויהוו תוספת למנות המוכרות והאהובות.בתפריט:טוקיו פיצה- סשימי טונה על מצע צ'פאטי פריך, פרוסות עגבנייה, בצל, קוביות אבוקדו ונבטי חמנייה בשמן זית ומיונז ספייסי מעוטר בשומשום. מחיר: 63 ₪מקסיקו סיטי-4 יחידות טאקו מקסיקני טונה טרייה קצוצה ברוטב סלסה הבנרו וסלסה ציפוטל עם מיונז קארי אבוקדו עירית קצוצה וצ'ילי- פיקנטי מחיר: 59 ₪ פולנטה- פולנטת תירס, חמאה, פרמזן, ראגו פטריות, אספרגוס ושמן כמהין מחיר: 49 ₪ ועוד