רוצים לקבל הצצה למקום אליו מגיעות 1000 משאיות אשפה ביום? רוצים לקבל חוויה רב-חושית במקום אחד, תוך בילוי מהנה המתאים לילדים, הורים, סבים וסבתות??

בחודש אוגוסט הקרוב, הנכם מוזמנים להכיר את הסיפור מאחורי הזבל אותו אנחנו זורקים, מה קורה לשקית האשפה מהרגע שהועמסה על המשאית העירונית ואיך ניתן להפוך את הזבל למוצרים שימושיים…. אפילו דלק!

המרכז לחינוך סביבתי בפארק המחזור חירייה יקיים בכל יום במהלך חודש אוגוסט פעילויות שיעניקו גם הנאה וגם למידה על הדבר שבדרך כלל אנו נוטים להרחיק מחיינו.

בין שלל הפעילויות המוצעות תוכלו לקחת חלק בסדנאות אמן כגון: נגרות משאריות עץ, קליעת סלסלות מענפי דקל, יצירת חיות משקיות ניילון או חוטי חשמל, צביעה טבעית על בדי כותנה משומשים, עיצוב תכשיטים משאריות צמיגי אופניים ועוד. בנוסף לסדנאות האמן ניתן יהיה ליהנות ממופע אקרויוגה או מהצגת ילדים משעשעת.

כל הפעילויות יתקיימו בקבוצות מצומצמות של עד 25 משתתפים ויכללו סיור במתקני פארק המחזור, כאשר מחירי הפעילויות נעים בין 25-60 ₪.

להזמנת כרטיסים לחצו כאן

תגובות

להשאיר תגובה