לאחר שנה מטלטלת ב’פאצה פיצה בר’, פיצרייה בר בגבעתיים שעשתה לה שם בקרב מביני פיצה משמיעים אנחת רווחה עם החזרה לשגרה ומנסים להתמודד עם העובדים שעדיין בחל”ת “סיטואציה לא פשוטה אבל אנחנו מתעסקים במה שיש” סיפר רועי גיורא מבעלי המקום 

‘מכת החל”ת’ פוגעת גם בחיי הלילה הפורחים של גבעתיים, שם סצינת הבילויים הפכה משמעותית בשנים האחרונות ואחרי שנה מטלטלת בעליי בפאבים ומקומות הבילוי הלילים יכולים לנשום לרווחה. אך זהו עדיין לא סוף פסוק. חלק מהעובדים לא חזרו לעבודה עם פתיחת המשק “זו סיטואציה לא פשוטה עבורנו ציין בשבוע שעבר, רועי גיורא מבעלי רשת פרוג שכוללת את פאב הפרוג רמת גן, הפיצה בר בגבעתיים, ‘שולה בחצר’ בכפר אז”ר וכן פיצה בר חדשה שנפתחה בהרצליה “מצד אחד אנשים לא יכולים לטוס אז רוב התקציב הולך על עסקים מקומיים אבל בגלל שהמדינה נתנה להם אופציה של אבטלה עד יוני אז זה המצב. אנחנו לא באים אליהם בטענות ומשתדלים לעשות את המיטב עם מה שיש”. המצב שכזה מספר לי תומר שמנהל את המקום “אני נאלץ לנקות, לאפות וגם לנהל”. 

אם אתם בסביבה ורוצים להנות מאווירה נעימה, בירה מהחבית והכי חשוב פיצה שמאחוריה המון תכנון ומחשבה אז אתם תהנו מהטעם הנפלא. הפיצה ששמה יצא למרחקים נאפית באמצעות בצק שעבר תפיחה של 72 שעות שבחלקו עם מחמצת מה שמאפשר את אותה אווריריות וקריספיות של הבצק. המתכונים של הפיצה נעשו במשך חודשים של ניסוי ותהייה. אחד מהם ‘אלא רומנה’ שהוא מהפופולריים במקום טומן בחובו שילוב מיוחד של מוצרלה, פטה, ארטישוק רומאי, זיתי קלמטה ועגבניות צלויות טריות

תגובות

להשאיר תגובה