מהאח אל הפחת

אריסטו רסטה בבלוג צפייה באח הגדול


 

באחת התוכניות האחרונות של האח הגדול ניתנה לחלק מהמשתתפים משימה. המשימה הייתה לפרסם משחת שיניים פילאית שלאחר שמצחצחים איתה לכל מה שאוכלים יש טעם גן עדן. המשתתפים נאלצו לאכול ג’וקים ,שייק דגים מסריחים ועוד כהנה וכהנה דברים מעוררי בחילה ואז לחייך למצלמה ולספר כמה זה טעים וכמה שהם רוצים מזה עוד ועוד….

בזמן שצפיתי בנירו שותה את השייק ומנסה לא להקיא ובמוטי גלעדי מחסל ג’וק אחר ג’וק  בתאווה, עלה במוחי הרהור שככה בטח מרגישים כמעט כל כותבי הטורים והביקורות למיניהם שצופים באח הגדול ונאלצים אחר כך לכתוב על זה. מילא לכתוב על זה, אבל בשביל לכתוב על זה צריך לראות את זה! ואני אחרי צפייה בפרק אחד מעדיף לאכול ג’וקים במקום לראות את הפרק הבא. ולא משנה באיזו משחת פלא אתם משתמשים את הטעם הרע של האח הגדול קשה עד בלתי אפשרי לסלק. באמת זאת התוכנית היחידה שבה אדם מוצא את עצמו מייחל שיתחילו כבר הפרסומות.

ובקשר לדיירים. לאינטריגות ולתככים , נו.. מה כבר יש להגיד.. נירו לוי ואיציק זהר מנהלים קרב של זכרי אלפא (כן אני יודע, זכר אלפא זאת מחמאה בשבילם, אבל בארץ העיוורים אפילו בעל עין אחת הוא המלך) על שליטה בבית, כשברקע  קאט פייט’ס של כל מיני נשים.

נירו ואיציק זוהר. מלחמת אלפא

תכלס הדבר הכי מעניין שם שאסי עזר מתחיל להיראות יותר ויותר כמו שיבוט של ארז טל. ביני לביניכם שמעתי היום שיחות באוטבוס ומריבות בסופר שהיו יותר מעניינות ממה שקורה שם. אבל אל דאגה. לא אלמן ישראל. ובערוץ המתחרה פתחו לפני שבועיים בהפקה יוקרתית ורבת משתתפים . כל מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט לכוון את השלט לערוץ תשעים ותשע. שם כבר התחילה העונה החדשה של ‘הישרדות ‘V.I.P . ושם תוכלו לקבל את בוז’י וציפי בתפקיד ‘שפרה’ את דרעי בתפקיד ‘דן מנו’ את מירי רגב’ בתפקיד ‘הבובלילים’ ואת ביבי בתפקיד  הדג.

הדג
הדג
דן מנו
דן מנו
שפרה
שפרה

 

39 הערות

להשאיר תגובה