אהובה אלפרון חונכת מדור אוכל חדש ומסבירה מה הכי כדאי לעשות עם ענבים. ספולייר, זה טעים.
ריבת ענבים רצוי בלי גלעינים.
הפעם אני רוצה להציע לכם ריבת ענבים טעימה ומתקוה שאני עושה בקיץ והיא נשמרת לי מעט מאוד זמן. כי היא נאכלת מייד על ידי בני הבית.
המצרכים:
שתי סלסלות עמוסות מופרדות ושטופות של ענבים
קילו סוכר
כף מחוקה קינמון
כפית מחוקה ציפורן.
אופן ההכנה
להניח על גז הכי קטן הכי נמוך. ולשכוח כארבע חמש שעות . מידי פעם לתת ערבוב.
הריבה מוכנה כאשר ניקח כפית נוזל נניח על השיש נעביר אצבע באמצע ואם זה לא נוזלי ולא מתחבר זה מוכן. לבסוף לסחוט לימון אחד פנימה ולערבב, ואם אתם ממש רוצים. ניתן להוסיף אגוזי מלך. בהצלחה.